19

Анонимен

преди 8 години

Просто трябва да се забарни вноса на петрол през руски пристанища, едно време се тоавреше само в Поти, така или иначе иде реч за каспийски петрол от Азербейджан

18

Nobody

преди 8 години

До 14Това, че не са платили данък печалба не им пречи да са най-големия данъкоплатец в БГ. Попрочети малко. Инвестицията в завода, дето я отвориха миналата седмица, е за 2.6 милиарда евро, т.е. - най-голямата чуждестранна такава от избухването на Демокрацията насам.Далеч съм от идеята да ги изкарвам чисти като сълза, но фактите са си факти.

17

Дедо

преди 8 години

До ЧекистЯ, чекиджията чекист и той е тук!

16

Румбо

преди 8 години

До Анонимен70 млн. от златото?При изнесено за милиарди.....Благодарим ти Дънди!

15

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17 модернизацията беше скоро. В цялата история на Лукойл, тази корумпирана компанийка не е платила и един лев данък печалба

14

Анонимен

преди 8 години

До Салахадинглупости

13

Салахадин

преди 8 години

Но и това не е всичко-През 2013 по време на ГЕРБ се гласува закон за "ДНЕВНИТЕ СВЕТЛИНИ" в резултат на това само за година печалбите на "Лукойл" нараснаха с 900 000 000 лева.Казвах ли ви аз ,че всичко почва от "ФАРОВЕТЕ"?Хак да ви е сега,роби.

12

Анонимен

преди 8 години

Май властта в България не е проруска,проамериканска или протурска,а антибългарска и чудовищно корумпирана---------Е ще се сетиш

11

Анонимен

преди 8 години

До NobodyАмериканците плащат над 40 млн всяка година данъци и такси. Не излизат на загуба като лукойл.

10

Румбо

преди 8 години

Същия тоя Иван Костов не продаде ли Нефтохим на Лукойл?Защо се получава,че руснаците ни лъжат с нефта,канадците ни лъжат със златото,американците ни лъжат с електроцентралите,изобщо всички ни е.ават!Май властта в България не е проруска,проамериканска или протурска,а антибългарска и чудовищно корумпирана!Всички управляващи досега се държат като управители на ТКЗС в ликвидация-грабеж като за последно,все едно че няма утре!И наистина няма да има,ако върви така!

9

Анонимен

преди 8 години

Лаборатория хахахахКак пък веднъж тази лаборатория не проучи договорите с Марица 1 и Марица 3 :)Как до сега веднъж не чух в парламента да се обсъждат таксите за базите на САЩ в страната ни ... Само Русия се обсъжда.Е как да не се нервя на промитите мозъци.

8

Анонимен

преди 8 години

Лошите Дънди Прешъс са платили над 70 млн на България под формата на данъци и такси. Добрите Лукойл са платили едно голямо нищо, при това лъжейки като кокошкари.

7

Nobody

преди 8 години

А лабораторията какво мисли по въпроса, че БЕХ обмисля заем за 1 млрд. лева, за да плати на американските ТЕЦ-ове?

6

Анонимен

преди 8 години

Руските гадове и лакеите им в България го правят това още от 1944г.

5

Божо

преди 8 години

Ето това е пропаганда във възхвала на *** !!! България плаща на *** и приятели , а *** дава трохички от тези милиарди на българските *** - страхотен бизнесмен !!!! Този "бизнес" е доказателство, че България обича *** и приятели , не просто ги обича , а направо е влюбена и дава мило и драго за любимите *** и приятели !!! Малка , бедна България спонсорира огромна, прекрасна, богата путлеристка Русия - това е поведение, достойно за преклонение !!! :(((((((((((

4

Анонимен

преди 8 години

На Лукойл далаверите ги виждате, но не и на чез, еон, американските Марици, на ВЕИ-тата, на златните мини и още и още. Кой продаде Нефтохима на Лукойл? Помните ли? Любимия ви Костов.Той и Мариците продаде, като заложи бомби с договорите. Ако погнат Лукойл, да подгонват и останалите "инвеститори".

3

Чекист

преди 8 години

Не може да ги плюеш, да се кланяш демонстративно на САЩ и НАТО и да искаш някви опций...

2

Анонимен

преди 8 години

Нали спонсорираме кримнаш? Впрочем и газа е на завишени приятелски цени.

1

zeus

преди 8 години

Петрола излиза към 20-30 долара на Лукоил, това цена до рафинерията. Интересно защо чак сега държавата се сети да направи тази проверка, още по-интересното какво ще се направи по въпроса?