39

...

преди 8 години

Руснаци ни прецакали ? Да не повярва човек. ПС : проверете всички руски фирми в търговския регистър. Братушките от 25г не са спечелили нито лев в България. Декларират печалба от стотинки на година . Защо толкоз се натискат да дойдат не знам, като нищо не печелят, горките дори данъците не могат да си внесат ...

38

Наблюдател

преди 8 години

Със сигурност в таз далавера са участвали и участват български чинавници от най-високи нива.Няма начин през годините да не са знаели в Министерство на финансите! Да видим сега, изобщодали нещо ще направят или както си му е редa в България, ще започне прехвърляне на вината на сам, на там като "топка за тенис". Разбирасе с цел замазване на гиганската далавера. Някой до сега да е разбрал, кой е виновен за КТБ?

37

Анонимен

преди 8 години

не трябва да се жали. Това е "братски", "славянски" и "православен" петрол. Не е евтин "краварски" или "камиларски" петрол.

36

Анонимен

преди 8 години

Що се пените бе.Щом номерата на руснаците с укриване на печалби минават тук що да не крият?Виновни са корумпираните типове на държавни постове затваряли си очите за тези престъпления.Ама за тях почти нищо не се пише.

35

Анонимен

преди 8 години

Ама тия чакаха Европа-2020 да внесат анализа,а още е 2015,що ли са подранили или петрола свършва и с туй и анализите че са извършени от НБУ на И.Костов ще му се забрави името.

34

Червени бандити

преди 8 години

Далаверите на руските престъпници нямат край.Изгонете червения миризлив ботуш от България ,както навремето Костов изгони Чорни и има още забрана да влиза в цяла Европа.

33

Анонимен

преди 8 години

Трябва да се проверят всички руски компании или фирми с руско участие. Това им е манталитета - краде се на едро и дребно.

32

Алекс

преди 8 години

Мафията в България отдавна Е държавата. Откриват Америка с тия обществени тайни, а на възмутените по-долу - ами направете нещо бе. Избори има, вдигаш се напротести, излизаш на саморазправа или ако не се излиза на глава си биеш шута от тая сива държава. Да седиш на дивана и да мрънкаш как били нещата е меко казано смешно.

31

Анонимен

преди 8 години

За такива мащабни измами, Лукойл трябва да бъде национализирана !

30

Атом

преди 8 години

Една от главните причините за приватизация на Нефтохим през Октомври 1999 г беше,че лукойл ще доставя нефта на цени под пазарните, защото е голям производител и така ще имаме по-евтини горива. Твърдеше го лично министър председателя на правителството ни по това време. Забравих му името. Един такъв мургавичък, говори си с теменужките. Някой ще помогне ли?

29

edin

преди 8 години

Това,което чета,е страшно!Братска помощ от братски народ!

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Акцизите върху горивата не ги плаща Лукойл. Плащаме ги ти и аз.

27

Анонимен

преди 8 години

Русофилите .. защитавате ли Лукойл или ? каква е опорнота точка по темата ?

26

Анонимен

преди 8 години

ДРУГАРЮ КОСТОВ ОТ 2006 ГОДИНА ДО ДЕН ДНЕШЕН КЪДЕ СПА? НА МОКРИ ВЕСТНИЦИ ЛИ? А ДРУГАРЯТ ЦАЦАРОВ ЗАЩО СПИ И НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА? САМО ЧЕ АКО СЕ САМОСЕЗИРА ЩЕ ТРЯБВА ТИКВАТА И ДРУГАРЯТ ЗЛАТЕВ ДА ГИ ВКАРА ЗА ПО ЕДНА ДЕСЕТАРКА В ЗАТВОРА. А ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ. А ОВЦЕТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЛЕЯТ И ДА СИ ВДИГАТ ОПАШКАТА.

25

Анонимен

преди 8 години

Лукойл са декларирали 0 /нула/ печалба.--------Отделно са другите такси, данъци и т.н.

24

Анонимен

преди 8 години

До РумбоДекларираната печалба на Дънди за миналата година е 250 млн лева. 10% е данък печалба. Отделно са другите такси, данъци и т.н. Лукойл са декларирали 0 /нула/ печалба.

23

Анонимен

преди 8 години

До РумбоАко можеш - отиваш и копаеш злато. Плащаш милиарди на държавата и печелиш стотина хиляди на година. Навит ?

22

Анонимен

преди 8 години

До Nobody2 млрд са за Лукойл но от тия 2 млрд в БГ са влезли стотина хиляди В НАЙ ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ!

21

Анонимен

преди 8 години

Тиквата направи две неща, за да се вдигне потреблението на горива и да увеличи печалбите на тези мошеници. Вдигна максималната скорост на магистралата и ви накара да светите като гламави деня и нощя.

20

Nobody

преди 8 години

Лева, не евро, сори. Но пак - факт.