15

мдаа

преди 8 години

най-накая ще си го получи ,а заедно с него и таикатите от движението Авантакис

14

синева

преди 8 години

Много добре е направил Варуфакис.

13

Шоп

преди 8 години

Концепцията на Варуфакис за решаване на проблемите се нарича популизъм и демагогия, в което наистине много добър. Този има манталитет на чейнчаджия или "тука има, тука нема". Само не е случил на балъци.

12

KOlosa

преди 8 години

Много са заблудени тези гърци - за 2 месеца пак разбраха,че са излъгани от поредните ПОПУЛИСТИ. Гърците още мислят и ,че не Русия е свалила самолета Малайзийския много са зле тия елини.

11

Анонимен

преди 8 години

южната ни съседка има да ну връща западна тракия.

10

Анонимен

преди 8 години

Ами мога само да го поздравя за направените записи. Лично аз не разбирам каква е тази тайнственост на така наречената "Еврогрупа" и защо липсва прозрачност на диалога, защо не се изнасят публично разговорите? Нали уж се събират да "помагат" на Гърция, защо трябва да крият съдържанието на разговорите?

9

Анонимен

преди 8 години

До 14опитах се да направя сравнение на Варуфакис с нашия Горанов, но се оказа невъзможно,ми невъзможно е, щото Горанов не е сидераст. Сравнявай Варуфакис с Волен и Станишев - те са от неговото котило.

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ що в условията на чиста демокрация и изключителна цивилизованост е необходимо срещите да са тайни ?това някакъв реторичен въпрос ли е или просто толкова можеш?

7

АСДФ

преди 8 години

*** винаги е с властимащите.

6

Анонимен

преди 8 години

*** популист - комунист. Гърците така си го вкараха с тия некадърници, че свят ще им се завие.Изглежда има и по-прости народи от нашия.

5

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

100%-ов ВИЗАНТИЕЦ!

4

ауслендър

преди 8 години

Не се занимавайте с византийците, гледайте си собствената къща....защото скоро може и да останете и без нея!!! Черната чума наближава........

3

bbg

преди 8 години

Типична гръко-византийска мазмантия!

2

вaнко

преди 8 години

Дa е жив и здрaв и дa помогне нa Гърция!Хулят го сaмо кaпитaл мутренските бaндити и лихвaрски мaстодонти!Ей, Бългaри, гърцте ще ги стигнете aлa друг път, еднa третa от енергото тръгнaхa дa им привaтизрaт и те избухнaхa буквaлно и то кaто инструмент зa погaсявaке нa незaконните зaеми!A тукa ви прaвитaзирaхa цялото енерго и вие пляскaхте с ръце!Хaхaхaхaхaхaхaххa!

1

courage

преди 8 години

bravo, Varouphakis!