34

Анонимен

преди 9 години

Живея на 300 метра от морето и не ходя на плаж. Причината е гнус и страх от зарази. В момента водата е кристална, но по плажа е пълно с кучета и гарантирано ще хвана я бълхи, я кърлеж. По някое време ще напръскат плажа, ще го поизчистят пясъка, но само л*йната от близките заведения и магазинчета са достатъчни да ме откажат да си топна краката във водата. Идете през сезона надвечер на който и да е плаж и ще видите как собственици на кучета ги разхождат по плажа. Не остава чадър непрепикан.

33

Анонимен

преди 9 години

До смешната статияТе добре, че са на "нулева" печалба! Можеха да бъдат на балансова загуба като лукоил който от 15 години данъци не плаща!

32

Анонимен

преди 9 години

По Българското Черноморие могат да Ти Лепнат Джапанките, Хавлията че и Кюспетите И после върви гони Михаля

31

смешната статия

преди 9 години

САМО НЕ МОЖАХ ДА РАЗБЕРА КАТО СА НА НУЛЕВА ПЕЧАЛБА , ЗАЩО ЩЕ РАБОТЯТ !!! АМИ ДА СИ ЗАКЛЩЧАТ ХОТЕЛИТЕ И ДА СИ ЧАКАТ ДРУГОТО ЛЯТО ЗА ПО-ВИСОКА ПЕЧАЛБА.МОЛЯ ВИ СЕ ХОРА НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ. В ТУРИЗМА НИКОГА НЕ СИ НА ЗАГУБА, ВИНАГИ СИ НА ПЕЧАЛБА, САМО ЧЕ НАШИТЕ "ХОТЕЛИЕРИ" МНОГО СЕ НАЯДОХА И ПЕЧАЛБА ОТ 100% НЕ ГИ ЗАДОВОЛЯВА. ТЕ ИСКАТ ВИНАГИ ДА СА НА 150-200% МИНИМУМ...

30

Анонимен

преди 9 години

Тоя не знам що си мисли, че в момента качеството е супер.....Затова народът бяга в Гърция и Турция, защото за малко повече пари може да получи в пъти по-добро обслужване.Ама това ***, дето само разчитат на пияниците и ниските цени няма скоро да го разберат.....

29

асен

преди 9 години

само да вметна че общите ми разходи бяха 350 евро заедно с таверните

28

Анонимен

преди 9 години

"Свалянето на цените в туризма е грешка, криза няма да има"-Цялото мутро-море е грешка цени като за германци,французи и англичани ,а заплати за персонала по 500 лв. ай сиктер дано никой да им не стъпи в хотелите.

27

асен

преди 9 години

миналото лято на о.Тасос за 5 нощувки с пътните с кола и ферибот ми излезна 350 евро всяка вечер си пиех узо с пресни калмари и гръцка салата в крайбрежните таверни

26

Анонимен

преди 9 години

Ако искате ги дигайте, ако искате ги сваляте - кой нормален човек почива в хотелите на назначените хотелиери?

25

Анонимен

преди 9 години

Каква стана тя уж ДДС-то падна от 20 на 9% за туристическите услуги а желаещи да почиват трудно се намират.И тъй като нашите псевдо бизнесмени продължават да си купуват коли за стотици хиляди а в същото време плащат на персонала си по 500 лева, е най резонно ДДС-то да се върне на 20%.Така ще влизат малко повече пари в държавата а цените ще останат същите.

24

Анонимен

преди 9 години

Стига ревали бе, стига бе... бас ловя че тези мърлячи от измисленият институт са спуснати отгоре и дори и си почиват в чужбина... Българският туризъм получава безплатна реклама за десетки милиони от нашите данъци, пътна инфраструктура, пречиствателни станции и ел мрежи, които се обсужват с нашите данъци, както и преференциални данъци и какво получаваме-не чукат на касовите, не регистрират туристи, превъртат електромери, леглова база мизерия, обсужване отврат, хараната стара, цените високи и т.н.

23

До 22

преди 9 години

Ххххххххх щото Българският турист по Черноморието не излиза от Ресторантите, Баровете, и Дискотеките Българският турист в България не знае какво е това Магазин

22

методи

преди 9 години

щяло да се влоши качеството на храната, че то от това по зле на къде

21

Анонимен

преди 9 години

На всякъде новините отразяват мнението на бизнесмените досега не прочетох една новина за морските курорти отразяваща мнението на хората.

20

факт

преди 9 години

Някои недоволстват, че нашето Черноморие било бетонирано и асфалтирано. Това могат да го твърдят само хора, които не са излизали от БГ. Например Ница, Маями, Монако са далеч повече бетонирани и асфалтирани от Черномонието. Но, тук започва ното - там качеството на обслужването е далеч по-високо, и е скъпо, разбира се. Нашето Черноморие е оринтирано към най-бедните туристи. Ато тук дойде турист с високи изисквания, и пари, разбира се - то той веднага ще избяга.

19

до 17

преди 9 години

Истината е че в Гърция излиза като цена същото като в България-Но искаш да прекараш като бял човек в Гърция, там е ужасно скъпо - хотелите са скъпи, да не говорим за кафенетата, ресторантите и таверните. Цените са безбожни. По селата има разни селски капанчета на по ниски цени, но това е за пълни бедняци. За да излезе евтино храната българите си пазаруват в магазините... абе, мизерия.

18

Анонимен

преди 9 години

по-малко чуждестранни туристи=по-ниски цени

17

Анонимен

преди 9 години

А накъде по-ниско качество на услугите? А цени да са свалили не ми се верва, пак ще те одерат отнякъде

16

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКато си близо до границата с Гърция ходи там. Аз съм далеч и не ми се пътува с кола.

15

Анонимният

преди 9 години

Българският туризъм: развалена кайма, шум, пот, алчни погледи от всички страни, чалга, сервитьорки с цици и без мозък, клаксони и надута музика, идваща от колите, дебели собственици на хотели с джапанки и ланци, тротоари задръстени от паркирали коли...Но си има "Институт за анализи и оценки в туризма"!Чудя се, гърците например, дали имат подобен институт?