74

kraiana mai

преди 8 години

aliiii, hotelite hepten prazni - i na moreto, i na balkanite. samo personal i tuktam abiturient.

73

turinvest

преди 8 години

chudesno - za bg pensioneri i za bg romliani ste ima bg more 2015 :-) c

72

Анонимен

преди 8 години

До АнонименДа, но се къпеш в тоалетна вода : )

71

Анонимен

преди 8 години

Последно, ще има ли криза или няма да има?Цяла година не сме спряли да мислим за туристическия сезон.

70

Гецата

преди 8 години

12 дни на морето миналата година ми струваха под 400лв. В тях са включени нощувки, храна и барове и не съм се лишавал от абсолютно нищо. Това скъпо ли е според вас, кажете?

69

Анонимен

преди 8 години

КОЛКОТО И ДА СЕ ПЪНЕТЕ ТУРИСТИТЕ НАМАЛЯВАТ СЪС ВСЯКА ГОДИНА. КЪДЕ СТЕ ВИДЯЛИ МУТРА ДА РАЗВИВА ТУРИЗЪМ?

68

Анонимен

преди 8 години

Факт - Черноморието ни предлага наистина доста евтини места за отсядане. Въпросът е към какво точно си се насочил. Защото за мен не е никакъв проблем да живея 2-3 седмици в бунгало или пък в непретенциозна къща за гости без никакви удоства. Аз отивам на море заради самото море и заради пясъка, а не заради кръчмите.Но има други хора, които ако не отседнат в 5 звезден хотел и не харчат по 200лв на вечер, просто не се чустват добре.Така че за всеки има по нещо.

67

Анонимен

преди 8 години

Миналата година отседнахме в къща за гости в Лозенец - нощувка 12лв. Включен климатик, хладилник, печка и удобни легла. И градина цялата покрита с лози. Върховно беше. Тази година пак ще сме там.

66

Анонимен

преди 8 години

Българското черноморие е уникално! Не искам да ви сушам брътвежите,това е заради мизерията искате за 30лв пълен лукс! Ама няма

65

Анонимен

преди 8 години

Пишман бизнесмените не разбраха, че не базата, а обслужването правят почивката хубава. Не може с такива заплати на персонала да се прави хубав продукт. Затова никой не ти мие чашите, зеленчуците, плюят в храната, правят всичко с яд, защото не е справедливо заплащането. Нали съм работил по хотелите, знам как е, ако ще и да умирам от глад не бих комсумирал никога от ол-инклузива по нашето море.

64

Анонимен

преди 8 години

Ако не разбрахте за какво беше този зум с крисата в туризма - за оправдание да не искат много пари работещите, сега пак ги нахендриха с 500 левовите заплати (е да... само ромчета и турчета ще обслужващия персонал) и сега дойде време "кризата" да свърши.

63

До анонимен

преди 8 години

Аз пък съм виждал наш консул да обслужва клиенти в работно време по джапанки и бермуди

62

до 68

преди 8 години

Пълни глупости! Ходил съм в цял свят, включително и няколко пъти в Истанбул. Нашите хотели може и да не са най-великите, но са доста добри ако погледнеш съотношението между цена и качество. В Лондон съм спал в стая за по 200 лири, в хотел по депресиращ и от селската къща на баба ми. В лош и скъп хотел съм спал и във Виена, последният път в Истанбул също хотела беше зле, но там храната и обслужването винаги са били много добри.

61

Анонимен

преди 8 години

Лошото обслужване почва още от посолствата и консулствата. Бях миналата седмица в едно консуство на НРБ и влязох в 12:40 а затварят в 13:00 и бях свидетел лично като излезе консула и се възмути от останалите служителки че не са затворили до сега. И след това изказване пред всички клиенти (6-7 човека) една от персонала започна да обяснява на един човек че видители той трябвало да войде отново защото да обработят документите му й трябвали 30мин!!! За справка с клиенти консулството работи официално само 4 дни седмично от 9:30 до 13:00. Излязох и ме беше срам да се нарека българин.Драги българи а

60

до 73

преди 8 години

Отвеждат се на 1800 метра от брега след 100% механично и биологично пречистване. Като цяло проекта е за 300 млн. и има достатъчно инфо в Интернет, ако на някой му е чак толкова интересно.

59

хейтърлъка

преди 8 години

Може да съм хейтър, обаче с нетърпение ще гледам как родния ни мутротуризъм замира бавно, а комунистическите мутрафони започнат да гладуват, кенефите започнат да се самосрутват. Точно 2 сухи сезона са нужни и са я овапцали отвсякъде,

58

Анонимен

преди 8 години

То качеството на храните и услугите многооооо ама многоооо отдавна е на минусово ниво та не намаление от 10-20% а дори и безплатна почивка да предлагат хората пак НЯМА да отидат.

57

vesko02

преди 8 години

Ако не пратят пенсионери,по същата рецепта могат разни обучения да се проведат в избрани хотелски бази ,и без това държавата се задъхва от неграмотници на власт

56

да де

преди 8 години

Предпочитам Турция,заради обслужването,заради качеството на храната.Ако остана недоволен,има на кого да се оплача,задължително после се поднасят извинения и компенсации

55

за 63

преди 8 години

За последно бях преди 2 години в прехваления Лозенец.След 10 години може да се излъжа да отида пак на море тук. Дори най скапания три звезди в турско е класи над нашите измислени "хотели" тук. За петица пък може да си говорим до утре сутринта. И морето ни е фекално, а храната безумна като качество и цена. С пътя , и то със самолет ми излиза по евтина Турция. Та с трици маймуни не се ловят.