11

L.

преди 9 години

Почти съм готов да се обзаложа, че мачовците тук са основно на ръкоделие и порно.Тогава да не плачат, че не се раждат българчета, ами да си вземат по една жена и една любовница и да почват. Ама не им стиска, което ги прави по-големи * от *.

10

Анонимен

преди 9 години

От брака между мъж и жена се ражда -дете ,така е и според природните закони !!!!От брака между еднополови -какво се ражда питам аз???Нищо освен да си задоволяват сбъркания полов нагон и освен ,че го правят го афишират с разни гей прайдове ,на които обвиняват останалата част от човечеството във фомохобия и нетолерантност!!!

9

До 5

преди 9 години

"след 20 години няма да има кой да ражда деца" : D : D Хомосексуалисти има от както свят светува, така като гледам деца още се разждат и не само от "*, *** и жълтите!". Какво от тях има по малко гейове ли ? : D : D. Не съм гей, но ограниченото мнение си е ограничено мнение.

8

Анонимен

преди 9 години

населението не ги иска, гласува против, после американците през парламента им натрисат *ията като норма. Ако имаше референдум за НАТО, гейбракове, майчински добавки за на 12 г., смъртно наказание, избор на съдии от народа, лустрация и др., трябваше после да ни мачкат мнението със закони в обратния смисъл. по-добре да не се пита народа, защото все го тегли към нормалното, към реда, спокойствието, сигурността, просперитета, а целта на всяко управление е обратната, нали?

7

Анонимен

преди 9 години

Майната им на всички обратни

6

Анонимен

преди 9 години

То като им видиш жените и ти става ясно защо ирландците са започнали да се оглеждат за мъжко.

5

Сп???нс

преди 9 години

Проблемите идват после и са най вече за пари . За наследство , за вдовишки пенсии , разводи и кой ще вземе повече , и такиви ти ми работи . За живеят адвокатите

4

tt

преди 9 години

... след 20 години няма да има кой да ражда деца, освен *, *** и жълтите!

3

Буаааахахахааха

преди 9 години

"Дъщеря ти , снаха да ти доведе дано" както се казва . П

2

Анонимен

преди 9 години

Тия съвсем са изперкали

1

zeus

преди 9 години

78 процента меки китки ли има там, явно бедния генетичен фонд и връзките между роднини не водят до нищо добро.