31

не гей

преди 8 години

Свикнал съм да се прегръщам и ръкувам с приятелите си ( мъже ) най сърдечно по навик но вече спрях да го правя. Страх ме е да не ме помислят за обратен.

30

Една след друга,

преди 8 години

една след друга, различни нации сами си нанасят съкрушителен удар, чийто резултат ще бъде налице след години - ТОТАЛНО ОБЪРКВАНЕ НА КРИТЕРИИТЕ, ВЪРХУ КОИТО Е ИЗГРАДЕНА ЕВРОПЕЙСКТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.Някой вече си е направил сметката какво ще спечели от това.И не ме оборвайте с доводи, че някои неевропейски държави наказват хомосексуализма със смърт - наказват го официално, но практически там това се практикува масово. В Европа обаче не беше така, поне докато тя си беше на европейците!

29

Анонимен

преди 8 години

До до ЖарменЩе се лекуват, ако решенията се вземат от хетеросексуални.Ако надделеят другите?

28

Анонимен

преди 8 години

относно отклоненията - според хетеросексуалнитеКато са такива, да съществуват кротко и мирно - хора са все пак. Проблм е това, че те искат да стават все повече и повече!Свидетел съм на оказван натиск върху човек да се превърне в такъв.Няма институция, която да обърне внимание на това. Поне аз не знам да има.4

27

Анонимен

преди 8 години

До GuinessА как повръщат мацките около пъбовете по малките часове!Страшна гледка! Жена съм и се отвратих от такава женственост.НО, ако не ходиш в кръчмата, това означава, че си странен (няма по-лошо определение за някого там, аутсайдер!)Ако не пиеш или си болен в момента или си бивш алкохолик и докторите са забранили.УЖАС!

26

bebok

преди 8 години

Bravo!Dano po byrzo da vyvezdat brak mezdu deca i roditeli, i mezdu xora i zverove.Lubov niama granici!

25

Judge Dredd

преди 8 години

Като казвам "Свещен съюз" съвсем нямам предвид подпис на лист хартия.Единствената ПРАВИЛНА ориентация е ХЕТЕРО!Всичко останало е за изтребление!!!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 8 години

Много нормални двойки си живеят без брак и са си спокойни. Като искат спокойствие да ходят там и да се бракосъчетават.

23

Judge Dredd

преди 8 години

*ки бракове, инцест, идва на ред педофилията...АЗ НЕ СЪМ ТОЛЕРАНТЕН! АЗ СЪМ НОРМАЛЕН!СЕМЕЙСТВОТО Е СВЕЩЕН СЪЮЗ МЕЖДУ ЕДИН МЪЖ И ЕДНА ЖЕНА, НЯМАЩИ РОДСТВЕНА ВРЪЗКА ПОМЕЖДУ СИ!РАЗЛИЧНА ОРИЕНТАЦИЯ ОТ ХЕТЕРО Е НЕЕСТЕСТВЕНА И ПОДЛЕЖИ НА ЗАЛИЧАВАНЕ!

22

гост

преди 8 години

До ШопШопе,чети между редовете,шопе....

21

Шоп

преди 8 години

До гост Дано нямаш деца, онзи дето ще търсиш снимка на Вавилонската кула. Дано не си наплодил няколко малоумничета като тебе.

20

Шоп

преди 8 години

Правилно е да а разрешени гей браковее, за да си живеят спокойно.

19

гост

преди 8 години

Крачи с бодри крачки,новото ни бъдеще - на свободата и,как беше,а толерантността!!!Намерете снимка на сградичката на ЕП,а след това намерете снимка на Вавилонската кула,ами,нищо случайно няма,ама както казват тук някои,не може да спреш бъдещето.....Да живеят новите Европейски съединени щати,щото утре и нации няма да има,само региони,това искате,нали....Как се унищожава една ценностна система?Ами,като разрушиш всички естествени основи на която лежи тя....Сега гей,утре педофил.....

18

Анонимен

преди 8 години

До Кукувицавариант 5 е най-удачен чисто с оглед избягването на евентуален развод и произтичащите от това негативи по подялба на имуществото (изключение правят само шизофрениците страдащи от раздвоение на личността)

17

Кукувица

преди 8 години

1. Брак между разнополови2. Брак между еднополови3. Брак между човек и животно - разнополови4. Брак между човек и животно - еднополови5. Брак между един и същ човек- брак сам със себе си6. Брак между човек и предмет7. Брак между предметиАко ирланците гласуват за тези варианти ще си спестят разходи за бъдещи референдуми.

16

до Жармен

преди 8 години

С напредъка в генетиката, хомосексуализма ще остане нещо в миналото, човешките аномалии ще се лекуват още в зародиш.

15

Guiness

преди 8 години

Те с тая бира дето постоянно цокат, май отдавна са си еднополови.

14

Жармен

преди 8 години

Както заявих вече, не можете да спрете бъдещето.

13

Иво

преди 8 години

Не на ганьовския манталитет! Свободна държава-свободни хора!

12

Пако

преди 8 години

Аз пък игнорирам *та по всички възможни начини. Най-хубавия е, че понякога имам възможност да участвам в подбора на персонал във фирмата, в която работя. Още на ниво CV ги разпознавам, малка справка във фейсбук потвърждава съмненията и ги режа още на първата цедка. Все пак никой не обича да му се пречкат.