8

Тери

преди 8 години

Видях за какво става въпрос, в чужди медии разбира се. Бг медиите отразяват световните новини инфантилно, елементарно, без анализ и без да отразяват същината и целта. Действат по скоро дезинформативно отколкото информативно. Анализа е следния - ЕС се стреми да привлече страните около Русия в орбитата си без да им обещава нищо, включително членство в ЕС. Доналт Туск кори Русия че действа мъжки и решително а не изнежено и хомо както в ЕС са свикнали защото това обърква плановете на ЕС.

7

Ред арми

преди 8 години

Така е Буда. Трябва по- голяма сигурност. Трябва бившите мутри занимаващи се с рекет, пране на пари, изнудване и всички дейности описани в НК да си получат заслуженото... И най- важното- ти също си от тях МУТРАФОН ТИКВОН КОМПИРОН БОРИСОВ

6

Kolqak

преди 8 години

Ъ? Той разбрал ли е какво е написал? "концепция за Източното партньорство", "фундаменталните ценности и принципи, на които се основава ЕС - мир, приятелство, солидарност и просперитет", "трябва да се търси засилване на европейската сигурност, стабилност и просперитет, както и укрепването на европейските ценности и принципи в региона" Все едно гледам статия на "Отечествен фронт", или "Работническо дело" след конференция на държавите от СИВ. Баце смех, голем смех и излагация.

5

Светла

преди 8 години

Страх ви е да не се събудят спящите граждани и да ви поискат сметка за гаврата, която правите ежедневно с бедните и тработническата класа. Страх ви е, че ако се събудят всички няма как да ги наречете "ТЕрористи".... Ще дойде деня на възмездието и тогава...(за повече инфо прочетете Тютюн)

4

Стамат

преди 8 години

Може и на Кончита да се обадите да ви помогне в засилването на сигурността :-D

3

boc

преди 8 години

Абе продажник на САЩ, като трябва засилване на Европейската сигурност, Ти Царю Проклети, защо слугуваш на тези, които искат да унищожат Европа???!!!Защо подг**уваш на американците???!!!

2

Анонимен

преди 8 години

Che toi razbira li ot necho vaobche..ili samo si razhogda egoto si..i da ni izlaga

1

Чекист

преди 8 години

Украйна си остава с визи и мечти за ЕС. Илхам Алиев не е дошъл. Арменеца и беларуса не са подписали... По-добре вижте за кво става въпрос в чуждите медий. Бойко даже не е разбрал за какво са говорили...