14

Анонимен

преди 8 години

До 9. Не е задължително да си неизряден, за да те принудят да плащаш "такса спокойствие". Таксата спокойствие се плаща, защото в противен случай преставаш да съществуваш на пазара, независимо дали си изряден. Могат да те унищожат с проверки и констатации, които дори да не са верни ще трябва да атакуваш в съда и дори да спечелиш, каква ти е ползата, след като отдавна ще си загубил бизнеса си. Предполагам, че Аладин е станал жертва на същата схема. Човека още не е разбрал, в каква държава се намир

13

Анонимен

преди 8 години

Фактът, че човекът от БАБХ лъже "това ядете в месото на Аладин Фуудс", а след това се уточнява, че всъщност месото с червеи било намерено в контейнера с отпадъци, ме кара да вярвам за 10000 лв. такса спокойствие. Не виждам друга причина за подобно злобно отношение. Ако се касаеше за някаква обичайна проверка нямаше така злобно да лъже, съчинявайки удобни версии.

12

Анонимен

преди 8 години

Айде още един държавен служител с десет замъка и 15 апартамента.

11

Анонимен

преди 8 години

Лично познавам Аладин Харфан и съм склонен да му вярвам,беше ми шеф и въпреки ,че се разделихме не съвсем приятелски,все още го уважавам,той е доста сериозен бизнесмен,но за съжаление я закъса покрай мола в Плевен,това му коства много,но името му зсе цени в търговските среди,лично аз като бях негов служител,съм взимал стока от европа,само с негова устна гаранция,ако помните марката Елит,то тя беше негова.

10

Анонимен

преди 8 години

Какво има на тази снимка не ми е ясно? Какви са тези зелени неща приличащи на листа? Какво е това месо с листа? Странна работа.

9

Анонимен

преди 8 години

Има доста тенденциозност в изказванията на държавен служител. Не може да твърдиш, че ядем червеи и после да казваш, че виждаш ли месото било в контейнер за ***!? Така ли привличаме инвеститори, тка ли ще градим силна икономика? С рекетьори чиновници!? Кой му е дал власт на този да затваря производства? Това е пълен абсурд и държавен произвол. Този трябва да лежи дълго в затвора за надзидание на другите номенклатурни рекетьори!

8

Али Реза

преди 8 години

Соса , който предлагат е пълен с "Е"-та , а месото е като гумено. Хубав дюнер поне в София правят на две или три места и определено не са Аладин.

7

Иди Амин

преди 8 години

Още преди да отворя статията, само от заглавието се досетих, че става въпрос за "Аладин фуудс". На хранилите се с Аладин - честито.

6

иихууйху

преди 8 години

Зa Aлaдин преди време си спомням ,че имaше голям скaндaл - бяхa открили нaличие нa "специaлнa състaвкa" в някои от сосовете, по-точно спермa :)) .

5

партиен член

преди 8 години

БАБХ.??? А тия дали не лапат парички?Не защитавам тия с дюнерите но, може и да са прави.Всички плащат рекет на тия агенции колкото е по голяма фирмата повече и взимат.

4

Анонимен

преди 8 години

не полицията , дюнера ни пази от тероризма. Яж народе и слушай арабски кИчеци. оп оп, дай на лево, дай на дясно, опааа.

3

Чекист

преди 8 години

Бойко едно време по тв то разправяше... България има сериозен бизнес с арабите. В СФ на всяка крачка има дюнер... :)))

2

петър

преди 8 години

Хеи трябва здраво да натисне арабските мърлячи.И ако не им харесва в България да вървят къде им видят очите.

1

:)

преди 8 години

Мизерията в арабските заведения е страхотна. Чудя се, те или китайците са на първо място. Само луд може да яде в арабско или китайско заведение.