34

анонимен

преди 8 години

никога не купувам такива храни от такива места прави ми впечатлениеотвратителната миризма която се разнася в гр транспорт когато някой пътниксе качва с такаава храна и я консумира в превозното средство миризмата еотвратителна и обикновено слизам

33

:)

преди 8 години

Абе случайно да са проверявали МакДонълд или КФсито :)

32

Анонимен

преди 8 години

хора осъзнайте се, пламен Моллов е корумпиран, царско човече, промъкна се между капките и вече 15 г. е на хранилката! Спомняте ли си репортажа с изплатените от него 165 000 лева на някаква дебелана адвокатка за едно явяване по дело за 15 минути? ми проверете в нета, има го в ютуб и в сайта на нова тв, този човек с меко произношение не е никакъв професор, той е един мошеник, който ползва държавната агенция за хранилка, да се маха оттам веднага и на съд!

31

ха ха

преди 8 години

Тож и преди тоя Молов На Бабх,мишо мършата заедно с Златния Гъол и те рекетираха бизнисменити- на мандри ,кланици да снасят такса спокойствие,че да мога да си карат скъпите джипове и да си подържат любовниците си.

30

Анонимен

преди 8 години

Да снимаш месо в контейнер и да предоставиш това като доказателство, че дадена фирма е неизрядна е изключително пошла постъпка. Какво по-точно от това доказва, че такова месо има не само в контейнера. От казаното например на мен единственото, което ми става ясно е, че месото не е бъкано с отрови, защото все пак го ядат червеи /на ***/. Къде по-точно са доказателствата? Ако контейнер за *** е такова, то трябва да затворят всички производства в хранително-вкусовата промишленост.

29

Айс

преди 8 години

Истината е ,че Аладин започна сам да си внася пилешкото месо от Полша прескачайки контрабандистите в този бизнес, и бе наказан жестоко.

28

Анонимен

преди 8 години

Вярно е че държавните комисии имат недостатъци,но аз като потребител ще попитам как и кой ще ми гарантира че тия клоаки няма да се гаврят с клиентите-приятел,който е доставял питки точно на Аладин ми разправяше за втрещяващ случай в който шиш с пилешко се е размразявал в тоалетната чиния.Или за случая от Бургас преди няколко години когато стана ясно че в някаква дюнерджийница младежите допълвали майонезата с познайте какво...Според мен работещите в сверата трябва да отговарят на определен ценз.

27

АЗ

преди 8 години

ТОЯ Е ОТ БЕЖАНЦИТЕ - ИНТЕГРИРАН НА 100%!

26

Анонимен

преди 8 години

И да проверят имотното състояние на дългогодишните инспектори в ХЕИ.ТИЯ са абетер от митничарите на Капитан Андреево.Отдавна са ги задминали.

25

Антидюнер

преди 8 години

Никви дюнери. Че ще ни завземат тия.

24

Анонимен

преди 8 години

Сега ББ искам пак да излезе и да говори как е постигнал стабилност

23

До 28

преди 8 години

Прав си напълно - има закони и наредби и трябва да се спазват, но въпроса е дали от БАБХ са ги спазили или решили да вложат творчество. Не ми казвай, че заради месо изхвърлено в кошче за ***, трябва се затваря цяла фабрика. Нещата звучат доста абсурдно и очевадно е паднало голямо дебнене, след като основното доказателство се е намирало в ккофата за ***.

22

До 24

преди 8 години

На който чак до такава степен не му върви бизнеса, просто фалира. За мен тук става дума за наглост от най-висока степен на шефът на БАБХ, за да стигне до тук. Може би не всичко в Аладин фуудс е ОК, но не смятам, че има логика в това да си създават такива главоболия, ако действително не се чувстват извънредно ощетени. И все пак за мен основния проблем е тази "такса спокойствие". Утре някой като този Пламен Моллов, ще дойде и при вас, за да си поиска таксата, най-спокойно. Не на корупция!

21

dodger

преди 8 години

що ли имам по-голямо доверие на арабина ..

20

Анонимен

преди 8 години

Изумен съм от простотията на някои хора тук - човека излиза с лицето си и казва, че шефа на БАБХ, не някакъв дребен инспектор, а шеф на агенция го изнудва и вие злобно ми коментира дюнерите му. Който иска да не яде дюнери, но тук става за корупция, най-големия бич за България в момента и този случай трябва да се разгледа изключително сериозно, от МВР, прокуратура, съд, че даже и правителството, което уж се бори неуморно с корупцията.

19

Анонимен

преди 8 години

За мен случаят е ясен- компанията изпитва финансови затруднения и спира да си плаща таксата "спокойствие", от БАБХ за отмъщение вадят кирливите ризи на компанията- кофти качество на месото, за което са си затваряли очите, а компанията от своя страна вади на показ практиките на БАБХ.

18

Анонимен

преди 8 години

Заради това няма никакви чужди инвеститори в ***. Само който не се е занимавал с частен бизнес, само той не знае за какво изнудване става на въпрос. А си почнал нещо, а са те налазили пълчищата държавни хрантутници-рушветчии. Уж правят проверка, а постоянно търсят под вола теле и си искат рушвета. Преди време една, си тръгна с кило врат и пакетче черен пипер. Няма такива гладници.

17

Анонимен

преди 8 години

Незабавна проверка на имотното състояние на държавния чиновник! Частниците са хитреци, но по-големи *** от корумпираните чиновници с палати и изкуствени реки в дворовете няма...

16

Личен опит!

преди 8 години

Всеки който се е занимавал с що годе среден и голям бизнес в България знае за какво става въпрос. Търговците не са ангели, но държавният законен рекет е як. 10 000 евро пак не е много... Винаги могат да ти намерят кусур и най-изрядният да си. Реформи... дрън, дрън... Прах в очите. Както и да работиш плащаш. Пред западните фирми що годе скромни, но българин ли си под ножа.

15

Бобо

преди 8 години

Аз често ям от Аладин,може би най професионално направени дюнери,държавните служители рекетират...