93

Аналия

преди 5 години

За мен най праведната музикална сценарика е поп фолка. Аз не слушам металистична музикалност щото е дяволистична...Само чичо Крис Барнс.

92

Метъл мен

преди 7 години

До коментар #89 от Христо:Кажи един рок-изпълнител, който смятал, че не може да изнесе концерт в Античния театър? Ама чалгари не казвай, че аз за доста се сещам...

91

Метъл мен

преди 7 години

До коментар #36 на край:Рока е вечна музика, която винаги и' е било времето и затова то не се връща.... Защото не си е тръгнало!

90

Метъл мен

преди 7 години

До коментар #68:Бон Джоуви, Кис и Ейси ДиСи го правят със стил, а чалгарките просто се продават.

89

Метъл мен

преди 7 години

До коментар #76:Това изобщо не е така. Ахат и Аналгин са единствените състави в българската музика (вкл. Кикимора), които нямат слабо парче.

88

христо

преди 8 години

За мен, нито чалгаджиите, нито рокаджиите имат място в античния театър. И в два жанра има песни и изпълнители, които нямат място не само на тази сцена.

87

чангарлакаджикита

преди 8 години

НЕ на гнусните и мерзки съчетания от музикоподобни звуци с римувани от полуграмотни писачи текстове, тупа-лупа съпровод от зурни, дудуци, тупани, турско-гръцко-ромско-арабско звучене и претенции за музикални произведения.

86

инстуктор

преди 8 години

Някой може ли да ми обясни, защо българките, когато карат кола или слушат чалга или говорят по телефона или и двете ?

85

Аз

преди 8 години

Ясно - сменили прашките с кюлоти, което вече ги прави достойни за тази сцена.. А кога ще сменят това, което им е в главата?!? или това не им е във възможностите..

84

-10

преди 8 години

Истината е, че Мамин Тотев за пореден път се УСРА :-)

83

-10

преди 8 години

Всички изпълнители се бяха подготвили с подходящи тоалети, за да не опорочават тази сцена. Музиката също бе подбрана-----------И с какво точно ще опорочат сцената като знаем какви неща са се случввали на нея. Плебса е изкарвал по цял ден в театъра, там са ядяли и ***. Това им е било забавлението!

82

-10

преди 8 години

Пайнерите събират скотове, които нямат 5 лв.Иначе не се притеснявайте, в древноста и други животни е имало на това място...------Като погледна "метълчетата" по улиците, не виждам някаква разлика! Това дали си скот не те определя музиката, която слушаш, ама де да го схванеш тои това!

81

-10

преди 8 години

Нормално решение на общината. Шефът й произлиза от една от многото издънки на БКП, демек ГЕРБ и е закърмен с определен вид поведение. Поведение, което преди 30-40 години слагаше печати по краката на момичетата за да не слагат къси поли и подстригваше гола глава момчетата да не се правят на рокери. Що не виждам разлика в поведението от тогава - това дали е рок или чалга ситуацията е една исъща. Българинът не е мръднал и на милиметър от тоталитарното си мислене!

80

-10

преди 8 години

До колко популярен е един стил музика се разбира от това как се продава.-----------Ауууу, хайде да се разберете противниците на каквото и да било парите ли са сега важните или нещо друго!

79

счети

преди 8 години

Абе, Пловдив искайте им не 3000, а 30000 лв /защото след това ще Ви трябват поне 27000 за чистене/ И да видим, как ще си избият разходите. Пайнерите събират скотове, които нямат 5 лв.Иначе не се притеснявайте, в древноста и други животни е имало на това място...

78

-10

преди 8 години

Чалгарите (както и рап-арите и хип-хоп-арите )...... ами да продължим и с рокерите, металите, суингърите, .....

77

-10

преди 8 години

Когато римляните са строили театъра само рок музика е звучала на него. Ксенофобска нация-българска!

76

Някой си

преди 8 години

Чалгата няма място на Античния театър. Но някой зададе ли си въпроса колко души могат да се съберат на Античния? Дали това не е целенасочена акция на Пайнер? Първо искали на площада за да е безплатен концерта и да се съберат много хора, после се съгласили на Античния театър. А сега май ще са на Летния, също с малко места, всичко това изглежда на добре организиран пиар. Естествено, че такъв концерт на това място не можеше, не може и никога няма да се случи в ПЛОВДИВ.

75

Анонимен

преди 8 години

По принцип и двамата са ми антипатични. Звезди навремето беше уникален певец, но в метъла и рока само певец да си не става. Трябва на първо място да можеш да създаваш интересна музика и да има какво да кажеш с нея. След като мозъкът на "Ахат" се замонаши, си пролича доколко само с глас се прави рок. Но в случая Звезди е прав - мястото на пошлите стриптизьорки е в публичния дом, а не в Античния театър.

74

???

преди 8 години

ТАЯ ПЪК ЩО Я ПУСКАТ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ?