11

ЖороПърви

преди 8 години

До 8-Демокрацията е най-справедливото обществено устройство. Да, ама както Хегел беше казал, демокрацията е диктатура на добре организираното8 богато/ малцинство над неорганизираното мнозинство....Както и да е, мисля, че на много хора не им е ясна "реформата"- пенсия на 65 САМО И САМО ако имаш 40 години осигурителен стаж...ако нямаш 40 години-пенсия на куково лято

10

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 8 наистина е вярно но проблема е че *** в бг с лопата да ги ринеш

9

до 8

преди 8 години

Ей кратуно, според теб 90% от българите ги изкара мързеливи и некадърни! Изглежда работни сте само герберските ***.

8

ЖороПърви

преди 8 години

1% увеличение на вноските дава 300 млн. лева...Пламене, 30 милиарда лева ли са осигурителните вноски годишно??????Това означава, че на всеки работещ се падат по 12 000 лева осигуровки, тоест средната заплата трябва да е някъде около 2600 лева.

7

Анонимен

преди 8 години

Че Боко вече е навършил години за пенсия. Да ходи да си полива магнолиите!

6

1

преди 8 години

Някой да помни при диктатора ЖИВКОВ НА КОЛКО СЕ ПЕНСИОНИРАХА ХОРАТА??? и как живееха с пенсиите си? Да ви и държавата и управниците ви

5

Анонимен

преди 8 години

Пари нЕма. Действайте. Нема пари, защото няма производство, няма работа. В Европа има високи технологии, свръхпроизводство, Европа може да произвежда 10 пъти повече отколкот0 може да потреблява и западните фирми се чудят къде да намерят пазари за да увеличат печалбите си. Българки продукт никога няма да стъпи на европейски пазар - никой няма да се откаже от печалба за да ни пусне нас. Никога няма да има работа в Бългаиря, никога няма да има пари за пенсии.

4

аз

преди 8 години

Абе нека се пенсионират по-рано първа категория труд , но ако изберат да работят да не получава пения до годините нужни за 3та категория (към 64 май бяха ) , пък след 64 ако им се работи ,тогава и песния и заплата.Не може всички полицаи да се оплакват ,че им е трудно на 50 да гонят престъпници , пък като се пенсионират с 20 заплатки , тичат веднага в СОТ да бачкат.Ако изберат да не работят - пенсийка.

3

DA

преди 8 години

Работодател=робовладелец в България!Заради това много хора се махнаха от тук!!

2

Анонимен

преди 8 години

"Ранното пенсиониране на учителите също е гарантирано, допълни синдикалистът"Кое му е гарантираното? Баща ми е на 61 години, още преподава на малките ***(8-12 клас), които освен да се друсат и да пият, за друго не мислят. И още по-якото е, че на родителите им не им пука какво правят децата им. Казват "Вие там научете го на нещо". Как, като той е неадекватен или спи?!? А като го изхвърлят от час, родителите почват да звънят да се молят пак да го върнат.

1

Анонимен

преди 8 години

А може ли на 42?