71

Спиро Картечаро

преди 8 години

Ето какво се получава ...Към момента хората работещи 2-ра Категория труд се Пенсионират на 57.8г . 100 точки и 40 г. Трудов стаж . Реално ...хората работили в Тази Категория , чакащи Пенсиониране ..ще "гризнат Дървото " .. те трябва да работят още 2,5г ...отново Прецакани - отново се прави всичко възможно ..хората да не Доживеят Пенсия и Парите натрупани в Индивидуалните им Партиди ..Да бъдат Присвоени ...без Значение от Кого .

70

Спиро Картечаро

преди 8 години

До Анонимен... Стани Военен и ще разбереш .

69

8

преди 8 години

До ВЪПРОСЧЕОЩЕ С РАЖДАНЕТО-ЩО ДА СЕ ГУБИ ВРЕВМЕ?!

68

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера, защо лежляците военни, които си бъркат в носа по цял ден трябва да се пенсионират по-рано???

67

Кристко

преди 8 години

Та,кой каза,че комунизма си бил отишъл?!Плащай осигуровки народе,за да ходиш с памперси на работа/ако някъде те наемат случайно/и ще се пенсионираш при дядо Господ!Лошо Седларов,лошо...

66

Хахахахха

преди 8 години

Ето така става, като ни управлява втория комунистическо-гелосан ешелон... Ходете пак скачайте по майданите, пардон Батенберг...

65

Пфффф

преди 8 години

Разбираемо е в една Италия при 87 години СРЕДНА продължителност на живота пенсионирането да е на 65. Тук при средна продъжлителност 69, пенсия на 67. Супер, евала, европейци, демократи!!! Ако 5 века турско робство не успяха да премахнат България, сега за 25, се справиха отлично!!!

64

Ни чул,ни видял

преди 8 години

Моля изяснете ми какво става с третата категория труд,пардон третата категория хора...

63

Анонимен

преди 8 години

На сламки да се подпирате изчадия мръсни!!

62

оцеляваща

преди 8 години

До АнонименИ АЗ СЪМ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СУБСИДИИТЕ НА ПАРТИИТЕ!ТЕ САМИ ДА НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ!ВЪЗРАСТТА ЗА ПЕНСИЯ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ С ВИСОК СТАНДАРТ Е 65 И 67 ГОДИНИ,ТАКА ЧЕ СТИГА ДОБРЕ ПЛАТЕНИТЕ НА СПОКОЙНИ МЕСТА СТЕ МЕЧТАЛИ РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ И ПОСЛЕ ПАК НА РАБОТА...ПОМИСЛЕТЕ КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ ,АКО СТЕ ДЕЙНИ,КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНО....СТИГА СТЕ ЧАКАЛИ НЯКОЙ ДРУГ ВСЕ ДА ВИ ДАВА-ДАЙТЕ НЕЩО ОТ СЕБЕ СИ ПОДАРЪК,ДА ПОМОГНЕТЕ С НЕЩО....

61

Metalic

преди 8 години

До ПИРАМИДАНай-смисления коментар! Ние внасяме те ги крадат-тикви,Х юсню, интроверти и т.н. Не трябва никакви данъци да се плащат! Ако закрият държавата над 60% хрантутници ще умрат от ГЛАД! Само некадърнци и крадливи и *** държавни служители в тази държава ;)

60

Анонимен

преди 8 години

ТЕЗИ ТЪРТЕИ И НЕКАДЪРНИЦИ ПАК СЕ ОТТЪРВАХА ОТ СПРАВЕДЛИВО ПЕНСИОНИРАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ !

59

Анонимен

преди 8 години

Леле мале , на *** не им се получава и ще умрат от мъка. Според тях да се пенсионират на 40 години и с пенсия минимум 2 000 лв. Да ама не. Това е началото . Един *** въпрос , с какво един КАТ-аджия е заслужил пенсия . С въпроса ко ша праим сеа.. ли. Айде чао.

58

Анонимен

преди 8 години

До работникАбе пич,дали съм дебелосерко или не,не си ти и подобни на тебе,които ще кажете!Само да те питам,аз ли съм ти избирал професията,ти сам или някой друг? А случайно ***,да са ти попречили да станеш мениджър например,да печелиш колкото си искаш,преуспяваш предприемач,а не работник? Изглежда толкова ти е капацитета,а той изобщо не е толкова голям,че и дебелосерко да станеш!

57

ПИРАМИДА

преди 8 години

НОИ е пирамида;Пенсионната система е пирамида.България е вече фалирала държава.За какво ни е изобщо да внясяме при тази ДЕМОГРАФИЯ? Застаряващо население и 22% безраборни младежи, които са в трудоспособна възраст но нито търсят работа, нито пък искат да работят (съответно да внясят осигуровки).

56

Анонимен

преди 8 години

урааааа,работете хора.ще строим социализъма и комунизъма.да ама нема да стане.че си умрем у флинстоновото време.НЯМАТЕ ИЗБОР ВЕЧЕ.

55

Анонимен

преди 8 години

XAXA Zatova li Boko dade pari na Domusa da stroi stadion?? Za da mu udari ramo v pensionnata reforma? Az li4no sam v himi4eskata promishlenost i qvno 6te trqbva kogato ne izdurjam ve4e, da praq nqkoq avariq da obgazq polovin BG i posle 6te pitat 6to stana taka...

54

Анонимен

преди 8 години

да разбира се,индианците са най-големият проблем,а също и крадците на фондове

53

Ванко

преди 8 години

Докога тези измислени съюзи на измислени предприемачи ще решават българина да живее в нищета и мизерия,да блъска до 70г. и да им пълни джобовете с мангизи, за се радва на красивите им и фотогенични съпруги, наследници които настина се държат като ***, да се радва колко добре са облечени на поредния не знам какъв си бал? Баровци не виждате ли ,че дори и в една германия минималната ставка на час е 8,5 евра което при 40 ч. работна седмица прави 1360 евра на месец, КЪДЕ СМЕ НИЕ СКЪПИ ??????

52

Анонимен

преди 8 години

Дефицитът на НОИ ще расте от увеличението на социалните и инвалидните пенсии за ромите, които не внасят пари а раждат инвалиди. Реформата не решава и проблема с емиграцията като и българите над 40 години ще почнат да емигрират. Валутният борд също доведе до дефлация и банките държат изкуствено ниски лихви по влоговете и така и НОИ върви към фалит че не може да трупа приходи върху вноските.