31

Анонимен

преди 8 години

в Македония се сърбеят само комунистите но те имат и кръвна връска с шумадия

30

Анонимен

преди 8 години

комунистите винаги са предавали Македония тяхното родина е мускалия

29

SS

преди 8 години

Sto e make vse e lai..o

28

Анонимен

преди 8 години

Груевски е пътник няма да изкара до лятото

27

нЯкой

преди 8 години

Днес бг нещо криете истината май в скопие има над 100000

26

Анонимен

преди 8 години

До ПатриотВиждам, че се сбрахме все хора "историци", да уточним за драгите читатели, че тук думата "екзекуция" не се използва в буквалния смисъл, който познаваме. Най-просто казано, това е вид наказание, което се е налагало на размирни населени места, продължителността на екзекуцията се определя от правителството и се състои в това, че в даденото село е изпратен военен гарнизон и селото е било задължено да поеме всички разноски по време на пребиваването му там- храна и фураж.

25

Анонимен

преди 8 години

На вчерашния "майдан" ПЕС шефа Станишеф каза: "Нема правда, нема мир !", а Груевски отговаря: Нема мир, нема правда !

24

333

преди 8 години

До колегата две позиции по-надолу:Колега ти от там ли си? Защото аз съм от този край, но тази история за сефте я чувам. Нещо някъде си чел или чул, ама не си разбрал или запомнил точно.

23

Анонимен

преди 8 години

военен кореспондент на руския вестник "Новое время"..От хонорари става собственик на десетина турски чифлици? Най-*** рекет - плашиш турския бей, вземаш му имота на безценица. В това време българските опълченци умират на Шипка. Тожва е "патриотът" Стамболов , няма 30 години - най-богатиият български депутат. Нещо като Иван Костов.

22

Патриот

преди 8 години

Известна е историята с военната екзекуция наложена на село Садина (Разградско). Движението против властта на Стамболов е било толкова буйно, че са се оказали безсилни вече и стражарите: селяните ги обезоръжават, бият ги и изгонват. Стамболов прибягва до военна екзекуция: изпраща в селото войскова част, която да легне с разходите си и с възможните си изстъпления върху всички селяни.българско село да се екзекутира от българска войска; бългаски войници позорят челядите на български селяни.

21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 22Абе къде ги четете тия вицове? Освен като "снабдител", също така е бил и военен кореспондент на руския вестник "Новое время". Освен това, при Стамболов България започва да излиза от дупката, в която е била навряна от "приятели" и врагове. Не напразно са го наричали Лисица.

20

...и Груйо --също...

преди 8 години

...и СърГея прави циркове с целувки и милувки с Местан на Орлов мост----па падна ,без време като ,зрела круша...И Груйо , ке падне...нема къде да оди!

19

Балканец

преди 8 години

Стамболов /Бог да го прости/ е убит от българското ВМРО.Това са онези,които наричат себе си македонци,но са с българско самосъзнание.С други думи-убит е от българи от Македония.Македонците от днешната Република Македония нямат нищо общо с това.

18

пиринско маке..

преди 8 години

Такива политически сборища , нямат никакво значение.В ИЗБОРИТЕ Е ИСТИНАТА!

17

Анонимен

преди 8 години

Значи сърбеете, макета долни. Еми да го сърбате тогава, каквото сте си надробили, българомразци. Груйо, накрая че лапнеш х-о! *** *** лицемерна! Вие сте българи всички, бе! Какво се сърбеете мазници! Пу!

16

до varg

преди 8 години

Да, още малко и хора колкото целокупния китайски народ на тоз контра-протест :D Сигурно и от Луната са дошли макета да подкрепят клептокрацията на юнак Груйо, а?

15

Анонимен

преди 8 години

1897 г. Министър-председателят Стоилов и сръбският крал Александър подписват договор за подялба на Македония, при подготовка за война срещу Турция. Продължение политиката на Фердинанд и Стамболов за търговия с българските земи...

14

Анонимен

преди 8 години

Анонимен:видяхте ли какво значи народна подкрепа бе главучи.кой български политик може да изкара 350 000 души на площада ако съпоставим населението на двете държави. Да пукнат от мъка джамбазчетата,каракачанчетата,божодимитровчетата и всичката друга ДС ***

13

Балканец

преди 8 години

До Варг и Гьоре. Според македонските медии участниците в митинга са над 90 000,тоест около три пъти повече от тези снощи на протеста.Подобно е съотношението и на провежданите в последните години избори.

12

Анонимен

преди 8 години

През 1894 султан Абдул Хамид посреща Стамболов в Цариград като "свой син". Стамболов предложил султанът да изпрати турски военни гарнизони по Стара планина. За широк кръг политици тоя проект е и до днес нещо сериозно, и се смята, че би бил спасителен за България!?!?. Стамболов участва в Руско-турската война като снабдител - изкупува животни и зърнени храни за руската апмия. Под ръководството на евреин.