51

гоше

преди 8 години

На тоя митинг сръбските знамена беха повече от македонските.

50

Анонимен

преди 8 години

През 1890г. майор К.Паница събира около себе си голяма част от офицерите в Софийския гарнизон. Самият той се ползва с голяма популярност сред бежанците от Македония. Майорът е убеден, че разрешаването на македонския въпрос може да стане смо с подкрепата на Русия.Осъден на смърт от австрийския агент Стефан Стамболов - забогатял от заграбване на турски чифлици и заеми с австрийски банки... Така предаваме Македония завинаги.

49

Анонимен

преди 8 години

същите хора които плащат на станишев плащат и на груевски коминтерна се възроди другари налииии

48

1

преди 8 години

македония.. вместо да възстанови силната българска държава, се оставя аме.. р... ика да я разпарчетоса. не е достатъчно само да с е биеш в гърдите

47

аналог

преди 8 години

Груевски-грух,Заев-заяц погоди.

46

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да се случи в Македония , България няма да спечели нищи , игрите в и за Македония изключват България , за нас остава само да наблюдаваме.....

45

Говорит Москва!

преди 8 години

Членска карта N 7 е платен ***!

44

Мишо Шамара

преди 8 години

Ооо, конрапротест ли ще има? Аз съм човека бе, не взимам скъпо! Само място ми определете и някой друг пенсионер!

43

Открийте разликите!

преди 8 години

Властта организира контрапротест!? Това вече ни е познато! Един от приомите на комунистите! За да си запазят властта изправят обикновените хора едни срещу други! Ако си толкова уверен, че имаш подкрепата на народа, подавай си оставката и отивай на избори! Това е демокрацията! Иначе контрапротестите ги видяхме до какво водят в България и Украйна!

42

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

На този митинг се веят македонски и сръбски знамена. На предишния на опозицията се веят македонски, албански и косоварски знамена.Е, тогава излиза, че по-добре Груевски да е на власт, отколкото опозицията да *** и ислямизира Македония по поръчка на Запада.

41

И Борисов можеше...

преди 8 години

Видяхме Станишев как подкрепя левите в Македония. Вчера биваше и Борисов да подкрепи десните. Представям си го на трибуната изпотен, забружен, мазен, с ръце в джобовете, клатейки се като намазан пехливани на прекрасен хераковски диалект да поздрави митигнуващите. Да им каже, че само с отглеждане на овце и картофи държавата им ще бъде по силна. Вместо в Скопие д-р Борисов бил в Катар, да иска това което катарците никога няма да му дадат.

40

Анонимен

преди 8 години

Все пак обръщението на другаря Станишев на английски към скупщината от хора на площада в Скопие беше феноменално. Това просто изби всичката риба в Океана.Dear friends. I'm here to hear your voice.Това беше титанично, от световна величина.

39

курец

преди 8 години

Режима на Обама иска да повтори серията Украйна но македонците се оказаха по-велик народ и от българите, направете си извод колко е пропаднала българска нация щом и Македония си гледа интересна и блокират външните намеси от американският режим.

38

Анонимен

преди 8 години

Кольо се е изръсил яко за митинга, но бълха го ухапала, толкова е краднал през годините, че се чуди къде да си крие парите. Но парата няма да му купи власт, песента му е изпята. Go home!

37

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия и Владимир Владимирович!

36

Анонимен

преди 8 години

Груйо насади политика на омразата с България, затова сега нека да му помогнем да си иде! Збогум, Груйо! Марш! Македония е българска!

35

Анонимен

преди 8 години

Стамболов е известен с това, че е бил готов дори да се върнем в Империята, само и само да сме в екзархийските си граници и да не се налага да делим Македония. За Стамболов националните граници са били по-ценни от всякакви православни оси и панславянски глупости.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен1897 г. Министър-председателят Стоилов и сръбският крал Александър подписват договор за подялба на Македония, при подготовка за война срещу Турция. Продължение политиката на Фердинанд и Стамболов за търговия с българските земи...------------------- Константин Стоилов е бил прос русофил, завършил образование в Русия. Стамболов е бил единственият политик, който и за миг не е търгувал с Македония.

33

Анонимен

преди 8 години

БСП запали макетата за да отвлече от КТБ....

32

Анонимен

преди 8 години

време е да арестуваме агентите на мускала и да ги пратим с една торба медвежи *а на *** интересно дали ще се разбере кое е акото на медведа и кое агента миришат еднакво