43

bebok

преди 9 години

Da, smyrdi.Da, voni.Na koj ne mu ponasia-marsh v Europa!

42

Анонимен

преди 9 години

А колко е просто всичко. Червения *** просто си заминава на село и приключва с мъката си да живее в София.

41

Анонимен

преди 9 години

На снимката ако нямаше бели хора,щях да помисля,че е от Могадишу.....

40

До всички

преди 9 години

Собствениците на заведенията, изглежда, си плащат за информация!Допреди около 1 час, два от тези контейнери бяха със затворени капаци, а третият още не се беше напълнил до половина!Освен това, няколко служители на общината се въртят наоколо и чакат "да хванат" нарушител. Цялата махала разбра кои са и защо са там. Те пък обясняват на всекиго, че това било "инцидентен случай", ставало само през последните 20-ина дена и то в късните следобедни часове, но това НЕ Е ВЯРНО. Така е от години.

39

Теди

преди 9 години

Вонята сигурно е нетърпима ,особено пролетта и лятото когато е топло.То е за тях ,като не предприемат мерки за изчистването на *** да си дишат зловонният въздух от смрадливите ***.

38

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да пререже лентата !?!?))))))

37

VladimirYosifov

преди 9 години

https://facebook/photo.php?fbid=10205365479074672&set=a.2643401202499.2121532.1179677035&type=1&theater

36

Анонимен

преди 9 години

Еха най-накрая заприлчиахме на европейска столица.

35

Наблюдател

преди 9 години

Японците са го формулирали : "Всичко започва с чистотата!" По друг начин казано - B България a частност София, щом трябва за всеки *** да се пишат оплаквания или да се ходи в телевизии, значи нищо още не е започнало!

34

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Мали....и...ии....и , червения *** се прави на опозиция на ментора си БСП . Миришеш на комунист прекръстил се на социалист от километри . Ако избирателите са недоволни от сегашния кмет няма да го изберат , ама ти да правиш пропаганда не си познал. Фандъкова промени целия облик на София и пак ще бъде избрана. Благодаря на всички Софиянци , които през тези 25 години никога не гласуваха за БСП и така помогнаха нашия град да стане хубава Европейска столица .

33

ynota

преди 9 години

До Анонимен4e kato ste po-umni , zamestete gi !

32

до студент

преди 9 години

Драги стОденте, отдавна няма червени и сини. БСП си заминава улисана в лъжите и краденето. Не че другитехне крадат, Тикваров и партията му са ненадминати. Не искам нагли и крадливи простаци да ме залъгват, че ме чака Светло бъдеще, че София се управлява от честен кмет. Даскалицата какво направи с Топлофикация да не ни краде? НИЩО!!! Общинарите в София са най-наглите, мързеливи и крадливи. С какво направиха живота в София по-организиран и нормален? Краде се жестоко и се разпределя м/у тях.до кога

31

Анонимен

преди 9 години

A защо няма новина за скандала в Петрич?

30

8

преди 9 години

До АнонименСОФИЯ СТАНА ГАДЕН ГРАД,КОГАТО *** СЕ НАДОВЛЯКОХА В НЕЯ! ДОБРЕ,ЧЕ НЕ СЕ ДОВЛЕЧЕ И ТИ!

29

Анонимен

преди 9 години

Погледнете, даскалица по Руски език...кметица. Опит-нула, гепене и лъжи на макс. Премиер-пожарникар, каратист, бандит, агент, опит и интелект-никакви ги няма. Вицето му ВИФ, мозък на кокошка, опит като шафьор в ДС и така около него повече БКП-ци отколкото в умиращата БСП. И искате нещо да върви. Върви там където има умни и образовани а не като тези шушляци. С тези мизерабли само бедност и нещастия!

28

студент от София

преди 9 години

Другарю червен *** ти май си избиваш селските си комплекси . Цял ден да рецитираш в София никога няма да има кмет от БСП . Това е положението. И да се пръснеш от злоба пак Фандъкова ще е кмет .

27

Обективен

преди 9 години

Кофите за *** за заведенията трябва да са в затворени помещения на територията на заведенията и да се изкарват навън само когато минава боклукчийския камион, който им събира ***. За изхвърляне на *** от заведенния в общи кофи, трябват яки глоби, които да се налагат винаги, когато трябва.

26

Анонимен

преди 9 години

Сутринта на ул. Тодор Каблешков пред ХЕПИ е същата картинака и смрад! Тротоара беше затрупана с чували с хранителни отпадъци! Извозването на един контейнер струва колкото един обяд за двама е това заведение!

25

Анонимен

преди 9 години

Навсякъде, където има заведения и магазини, кофите около тях преливат. Заради магазините кофите все пак не смърдят, но около заведенията е див ужас. Същите тези заведения и магазини искат да им се намали такса смет, защото не произвеждали толкова много *** и това е на път да стане в най-скоро време. Решението е заведенията да си имат собствени контейнери за смет и жестоки глоби, ако си изхвърлят *** в общите кофи, примерно 100 хиляди лева за първо нарушение и после глобата да расте.

24

Бай Спас

преди 9 години

До Анонимен За такива неграмотни като тебе и 3-мата , които са гласували, хората са поставили запетайка, за да отделят двете съставни изречения.