15

123

преди 9 години

Айдеее...САЩ пуснаха в действие нов "майдан", този път в Македония. А и Косово ще се включи и ще стана мазало. "Турския газов поток", е част от причината, а и това, че СА искат да "потопят" ЕВРОПА и играят ВА БАНК вече!Мам*цата им *** - непрекъснато клатят света и тласкат към война и размирици! ТРЯБВА нов "Нюрнбергски процес" за САЩ!!!

14

Петърчо

преди 9 години

Зад всичко стои Сорос който финансира опозиционните медии в Македония. Първо сто пъти същия този Груевски каза че каквото и да е решение за името ще бъде взето след референдум на който гражданите ще си кажат думата. Второ случайно съседите да са си сменили името? Как така изведнъж излиза че щели да сменят името? Да не говорим че само опозицията спонсорирана от Сорос няма позиция по въпроса с името. Веднъж с за едно , друг път за друго и до преди година две бяха против референдум.

13

предадена Македония

преди 9 години

1894 г. Стамболов предлага на султан Абдул Хамид Стамболов турската армия да окупира княжество България. Всичките европейски провинции (Княжество България, Македония и Одринско) да станат един Урумели-бейлер-белък, като престолонаследникът бъде Урумели бейлер-бей. Този Урумели бейлер-бей разбира се, ще бъде Стамболов.

12

българин

преди 9 години

Пред и ходех често в Куманово един ми казва"сада ке си земеме македонската част от Бугариа"аз му казах защо вие да я напуните с шиптари они са ви проблема а не ние,приятела му каза "прав е бугарина превзеха ни.По селата шиптарски деца бият нашите запалат ни сеното оборите и дойде шиптара рече лошо брато ти прават овде ако сакаш продай къщата двора ке го купя.Македонците продават и се заселват на юг.Работят в американските бази в косово имат пари и се разселват това е истината.

11

Анонимен

преди 9 години

Македния се разделя с България по простата причина, че е предавана многократно от върхушката на Царство България. Началото полага Стамболов с предложенето му за дуалистична държава Турко-България.нещо логично, защото Стамболов не е българин майка му е туркиня. След това Фердинанд дели Македония чрез тайни договори с Гърция и Сърбия.Накрая идват зверствата на българската армия - пияни царски офицери разстрелват с картечници цели сила, като наказание за убити германски войници.днес отновоБългария предава македонците - нашата

10

Анонимен

преди 9 години

Македния се разделя сБългария по просатат причина, че е предавана многократно от ЦарствоБългария.Началото полага Стамболов с предложенето му за дуалистична държава Турко-България.След това Фердинанд дели Македония чрез тайни договори с Гърция и Сърбия.Накрая идват зверствата на българската армия - пияни царски офицери разстрелват с картечници цели сила, като наказание за убити германски войници.

9

Анонимен

преди 9 години

Ще предложа едно перфектно и незаменимо име за днешната т.нар. БЮРМ (Македония)...А това което ще предложа е: "Куберова България"

8

Gigi

преди 9 години

Да я кръстят Долна България и стават част от НАТО и ЕС веднага.Македонските тикви още не са узрели,ама и това ще стане!

7

Анонимен

преди 9 години

Тез моми македонски държат карабините,както ученички гимназистки държат загорел у***й!да стане уфцата от с. Веселиново да види как ни почитат,задето пръв ги призна за независими,та после им харизахме и танкове с пълен боекомплект,а те ги изтъргуваха и прибраха парите!

6

историк

преди 9 години

Македония преди втората световна война е била отделна от България.По време на войната и като съюзници с немците българите влизат там като окупатори.Разделянето е направено преди това от англичани и французи.Прочете историята и тогава пишете.Груевски беше посланик на Македония в САЩ те го направиха министър председател.По времето на Ж.Желев ние първи признахме Македония като държава така,че не пишете лъжи.

5

до 6

преди 9 години

Ти да си благодариш на Сталин,че я има България,че ако бяха послушали Чърчил нямаше да я има!

4

Анонимен

преди 9 години

Гърция целенасочено води Македония към разпад с подкрепата на албанците

3

преди 9 години

Да се кръстят Народно Демократична Република Македония - Вардарска

2

Анонимен

преди 9 години

аз пък бях чул за Северна Македония :) явно ще го менуват името

1

Анонимен

преди 9 години

Този и той си помисли, че властта пожизнено е само за него. Лошо се пада от високо! Анти-българската политика сега да му се върне тъпкано като се разпадне държавата без име! Халал да ви е, българомразци! Но такъв водач сте си избрали и дълго сте го търпяли... Балкански овчици!