105

Ред арми

преди 9 години

И къде го влагате тоя по- евтин, но за сметка на това по- качествен асфалт? Може би влагате разликата в цените в една къща в Банкя, в друга в Бояна и т.н.... Общо взето се грижите май за сметките си- да не ви отслабнат. Крадливо герберско племе

104

до 150

преди 9 години

е точно по Тракия караха първо.... хахахах е това е да си *** хейтър. Пишеш нещо колкото да има нещо без никаква стойност и смисъл

103

Анонимен

преди 9 години

не мога да разбера само защо не караха по "тракия" - там да ги покажат "по-малкото пари и по-хубавия афалт"...... магистрали иначе строят.......

102

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

АМИ ТЪЙ ЗАБЛУЖДАВАЙ НАРОДА. ПО-МАЛКО ПАРИ ПОВЕЧЕ ДУПКИ И ДОГОДИНА ПАК АСФАЛТИРАНЕ И ПЪЛНЕНЕ ДЖОБА НА НЯКОЙ БАШ БИЗНЕСМЕН КОЙТО УЖ СПЕЧЕЛИЛ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА.

101

Коко

преди 9 години

Едно нещо не мога да разбера. Тия пътища със столевки ли ги застилат? Защо в Сърбия за участъка от Ниш до границата за 220 км планират 250 милиона евро, а в България говорим за много повече.

100

Анонимен

преди 9 години

Икономика отдавна няма и няма да има. България е една умираща държава-за наше съжаление.

99

само герб

преди 9 години

Браво Лилянче! Тези магистрали са за богатите а не за ***. Сложете и такси за преминаване да се отсеят мижитурките.

98

Анонимен

преди 9 години

Lili vlaga poveche v sexa

97

ДРЪН-ДРЪН ЛИЛЯНО

преди 9 години

НЕ ХАРЕСВАХ ТОДОР ЖИВКОВ И НИКАК НЕ СТРАДАМ ЗА НЕГОВОТО УПРАВЛЕНИЕ. МАНИЕРЪТ НА БАНКЯНСКИЯ ТВЪРДЕ МНОГО ПРИЛИЧА НА ЖИВКОВИЯ ПО ПРОСТОТИЯТА И ОПИТА ЗА НАЛАГАНЕ НА ЕДНОЛИЧНА ВЛАСТ. НО, ИМА ЕДНО ГОЛЯМО НО. ПРЕДИ 10.11.1989Г. ВЪПРЕКИ НЕДОБРОТО СЪСТОЯНИЕ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА ИКОНОМИКАТА В СРАВНЕНИЕ С ДНЕС, БЕШЕ В АБСОЛЮТЕН ВЪЗХОД.ВНУЧКАТА НА ТАТОВИЯ СЪПАРТИЗАНИН ЛИЛЕТО ПАВЛОВА,НАЙ-БЕЗСРАМНО ЛЪЖЕ,ЧЕ С ЕВТИНИ МАТЕРИАЛИ ЩЕ НАПРАВИ КАЧЕСТВЕНА МАГИСТРАЛА И ЧЕ ТОВА Е ГАРАНЦИЯ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ.

96

Анонимен

преди 9 години

800млн.лева са необходими за отскок.Е, нали изтеглихте 16млрд.или те са за други разходи.Сърбия не е в ЕС и има много по хубави пътища.

95

сократ

преди 9 години

Ако реалната цена на асфалтовата настилка е примерно 100лв./м.куб.,то предложената оферта за полагане е 5 пъти повече,т.е.500лв./м.куб..Сега другарката ще каже,че ще го изпълни строителя за 400лв./м.куб..Каква стана тя.Строителя ще получи 300лв. печалба отгоре,тъй като в първите 100лв.са включени и печалбите.Има 100лв.за партията,100лв.за който го е уредил и за него остават чиста далавера +100лв.отгоре.Най сладка работа е държавната поръчка.Така се усвояват многото пари.Качество никакво.Това е.

94

777

преди 9 години

ДАНС да провери Дипломата на Павлова , една Калинка вече има с Диплома-менте от Берлинско УНИ

93

Анонимен

преди 9 години

Ще се радваме на порно-скандалите на Лили в ГЕРБ , очаквайте видео скоро.....

92

Анонимен

преди 9 години

Мозъка ти е асфалт и на твоя гуру също.

91

Анонимен

преди 9 години

да да точно така , влагаме повече дупе и цици на този Пост като Министър

90

ВанДан

преди 9 години

Вие старите неможе да ремонтирате,нови правите.Отчитате дейност само с вашите си далавери!!!!!

89

Луд с Мотика

преди 9 години

До Повече инертниТова вече сме го виждали. И като тръгнат тежките камиони и гледай след 2 години как отново ще се прави ремонт на същите участъци. Тая не знае ли че икономията е майка на мизерията? Сега да спестят 30 милиона и да изхарчат 70, след 2 години ще повторят операцията отново и ще похарчат 100 милиона, защото ще се светнат че няма да стане с икономии... и така пътят ще ни излезе не 100 от които сега пестят а ще ни излезе 170. Старите 70 + новите 100 милиона. Честито.

88

Повече инертни

преди 9 години

материали, по-малко битум, че е скъп, и ето ти далаверка-повече "асфалт" за по-малко пари...

87

Слепият Пю

преди 9 години

Citat : " 800 млн. лева са необходими като минимум за отскок, коментира тя.To и на мен ми трябват около милион - не повече !Само за отскок !:)))

86

Сп???нс

преди 9 години

Добре е че се правят пътища , лошото е че е с готови пари от ЕС , а Ес пари за ремонти не дава и след 5 години ще има да теглят още 15млрд. за да ги ремонтират . Та драги ми Смехурко , дупе да ни е яко