27

ivan kolev

преди 9 години

Малей ,малей,големи простотии и празни приказки.Ние сме интегрирали *о ,че сега и бежанците.За коя икономика ми говори тоя, за Тодор Живковата или за сегашната.Тя сегашната работната и ръка е на улицата.Няма нужда от работници ,защото нямаме такава икономика.Вие я разсипахте до основи сега приказвате за икономика.Такова живатно у България нема.Казал щопа.

26

Име

преди 9 години

ОТ КЪДЕ ГИ КОПАЕТЕ ТИЯ *** БЕ???!!!

25

по принцип, ...

преди 9 години

... има право. Но само по принцип. Истината е, че нашите робовладелци ще използуват този факт и високата безработица да свалят доходите още повече. Голяма конкупренция на Пазара на работна ръка води до ниски доходи.

24

до 36

преди 9 години

Той иска ти да ги вземеш.

23

ЛУД

преди 9 години

АМИ ВЗЕМИ СИ У ДОМА НЯКОЛКО МУДЖАХИДИНИ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ГИ ИНТЕГРИРАШ...

22

Ран Тин

преди 9 години

ехоооо , БЪЛГАРИНО Тодоров ,от БЪЛГАРСКИЯ червен КРЪСТ , защо не помислите как да върнем и интегрираме БЪЛГАРСКИТЕ квалифицирани специалисти в различни области

21

Анонимен

преди 9 години

Време е да дезинтегрираме БЧК и да ги интегрираме в Близкия изток или в Африка. В момента са прекалено далеч от безкрайно ценния си капитал.

20

РЕЛТИХ ФЛОДА

преди 9 години

Газ..., къде е газта ?!

19

фес

преди 9 години

абе това българите сте големи усти, само знаете да спамите..... ясно е , че нищо не можете да направите!!!

18

Множество анонимни

преди 9 години

Ние пък предлагаме,вместо интеграция/която е обречена на провал/,да настъпи депортация,която е с гарантиран успех.Или казано накратко по Сталински-има емигранти -има проблем,няма емигранти-няма проблем!

17

жоа

преди 9 години

Редно е около центъра на София да ги заселим за да не изглеждаме нетолерантни, както и поради психическата травма пожизнено да отглеждаме

16

valenty

преди 9 години

Тодоров, проаджнико, ходи се гръмни! Не ни трябват мюсюлмански хрантутници, плодящи се като заици неграмотници. Долен предател си.

15

Запознат

преди 9 години

Първо над 95 процента от бежанците тук нямат и основно образование. Второ над 70 процента от тях не са работили и в техните страни, а са с манталитета на нашите роми. Да лежат и някои да ги храни. Трето - 100 процента от тях не искат да се интегрират. Като станат повече ще почнат да ни интегрират нас към тяхните ценности.

14

Анонимен

преди 9 години

Християни не могат да интегрират мюсюлмани. В случая имаме едно малцинство, което иска да интегрира мнозинството. Това е залък който не можем да преглътнем и който ще ни задави. Не че толкова ние не ги искаме, те нас не ни искат и няма да мирясат докато не ни подчинят.

13

Анонимен

преди 9 години

Кой му плаща на тоя гей проститутките никаква интеграция

12

Анонимен

преди 9 години

Тодоров, а "Мисията невъзможна" гледал ли си? Нали на някакви им бяха намерили работа и те бяха работили точно 3 дни, защото на 4-я станало студено и не отишли. Да ги интегрираме тези е взе едно да интегрираме едни други (сещате се за кого говоря, че иначе ще ме баннат).

11

Анонимен

преди 9 години

Безценен капитал са само високо квалифицирани специалисти. Голяма част от бежанците са неграмотни и нямат умения които биха генерирали капитал.

10

Анонимен

преди 9 години

Не го знам този Николай Тодоров, но като толкова ги харесва да си ги води у тях!

9

Ф.С.В

преди 9 години

През комунизмът - същите тези *** идваха на обучение у нас- за да станат после лекари инженери физици химици и въобще - умове- сега ще взимаме децата на тези умове - защото нямаме никакви кадри - освен крадци и измамници - Евроатлантическите ценности произвеждат това - КЛОШАРИ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ -плюс БЕДНЯЦИ !

8

Атанасов

преди 9 години

Спуснат отнякъде подобен мазник, навият му пружината и започва да нарежда като латерна.Но говори общи приказки и не влиза в детайли. Да, бежанците сигурно са капитал, но в България са идвали основно бежанци-българи от загубените територии, както и арменци. Но всички те са били християни.БЧК-то да не би да иска да се преименува на БЧП-олумесец?!