60

ЧК

преди 9 години

В момента трябва да работи само Първа Атомна на възможно най ниски цени. Другите са само за резерв. Вече има по-ефективни ВЕИ техн. но защо нашите съюзници не ни ги дават безвъзмездно,а ни цакат с такива пари ,че ни излиза не изгодно. Нали сме в едно гърне....ВЕИ мощност трябва да вкараме след 15 г. когато наистина ни излезнат евтино и енергията да е почти безплатна. За сега да си работим с АЕЦ за да ни е по-леко,пък в бъдеще като си стъпим на краката.....ще го преценяваме

59

belgiiski domati

преди 9 години

klientite na bg eenergia si slojiha solarni baterii po pokrivite, balconite, ogradite, nivite, po tavanite na koli i vlakove....adios bg eenergy :-) imat raznoobrazni gazovi i petrolni dostavchici za zimata

58

Анонимен

преди 9 години

тук разни "енергийни специалисти" искат да се намалят цените, щото слабо се харчи произвежданото електричество. И, ако се намалят цените, какво трябва да се случи. Какво ни подканват да правим. Да разхищаваме електрическа енергия. Ей така, защото е станала по-евтина.

57

Анонимен

преди 9 години

Затваряйте тецовете и на море. Па зимата като застудее може пак да ги пуснете!

56

Шоп

преди 9 години

Сега щяхме да имаме още два по 1000 МВт в Белене, които да ни стоят като паметници на глупостта. А заемите към Русия щяха да си текат... Сега стана ли ви ясно защо са спрени малките блокове на АЕЦ-а?

55

Анонимен

преди 9 години

Мда, вместо да купуваме евтин ток от Козлодуй купуваме скъп от Ковачки и американските марици

54

язък

преди 9 години

недопустимо високите нагло ограбващи народ а цени са довели до страхови неврози у народ а срещу грабителите продаващи ток..предлагат се срочни арести на гласували з а повишаване на тока с 12 % уж щото НЕК бил зле..Както обяви новата министърка от новите цени на Тока НЕК не е спечелил нито лев,обратно вижте до къде водят до тежки непредвидими заеми..

53

Анонимен

преди 9 години

В нормалните държави не управляват комунисти!

52

Европеец

преди 9 години

В белите държави когато няма търсене падат цените,не се затварят тецове.

51

ни съ знай

преди 9 години

Това се случва само тогава, когато случайно събрани(не избрани) хора ръководят държавата продължително време!

50

Георги Ламбуров

преди 9 години

А ЗАЩО НЯМА НАМАЛЕНИЕ НА ИЗКУПЕНИЯ ПО КОСМИЧЕСКИ ЦЕНИ ТОК ОТ ОНИЯ КЪРЛЕЖИ и ПИЯВИЦИ > ВЕИ МАФИЯТА ?!ЗНАЧИ НЯМА ДА ПОЛЗВАМЕ ЕВТИНИЯ ТОК ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ, САМО И САМО ДА ПЪЛНИМ ГУШИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ С ФОТО-ВОЛТАИЦИ и ПЕРКИ !А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЕКСПЛОТАЦИОННИЯ ПЕРИОД НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ СИ ТЕЧЕ И ИДВА ВРЕМЕ ДА Я ЗАКРИЕМ, БЕЗ ДА СМЕ Я ПОЛЗВАЛИ !!!!

49

Анонимен

преди 9 години

Леле сутринта забравих да изключа бойлера..

48

Ludaka

преди 9 години

Ами,така е като няма икономика,няма и потребление на енергия.

47

Анонимен

преди 9 години

Сега в света има по-вече инсталирани мощности задвижвани от вятърна енергия отколкото мощности на базата на деленето на урана.

46

...AndJusticeForAll

преди 9 години

Ами намалете цените тогава. Тези им действия трябва да се приемат като престъпни, защото са в ущърб на българския народ! Знаем, че в народното събрание няма патриоти а само проституки- който им плати му пускат!

45

Анонимен

преди 9 години

За по-долу дето ако имало Белене, нямало да има вятърки:Точно вашите червендалести Станишковци и Р.Овч са тези, които в 2008 подписаха договори и направиха огромния ВЕИ бум. После Същите тези *** искаха и Белене. Това са хора, които мислят как предложат държавата ни на тепсия на руската мафия (държава). Бойко също е за еване защото не прекрати това. Даже обратно, и той влее в играта.

44

Съобщение

преди 9 години

Дават аванс в посолството, знаете къде!Отнася се за всички ***

43

Анонимен

преди 9 години

Поклон на ген. Борисов, че спря АЕЦ Белене. Поклон!

42

Анонимен

преди 9 години

"От електроенергийния системен оператор съобщиха, че ремонтираният 1000 мегаватов пети блок на АЕЦ "Козлодуй" няма да бъде натоварен изцяло след включването му в електроенергийната система."Ама не бееее, дайте да си построим още една атомна, даже може още 2!

41

Анонимен

преди 9 години

До до24Аве *** в беляне каква е земята? а в Кослодуй не беше ли плодородна а сега всичко фосфорецира?