19

АНОНИМЕН

преди 9 години

АЗ КАТО ГЛЕДАМ ТАКА ПОНЕ 240 ДЯВОЛА СТЕ СЕ СЪБРАЛИ И НЕ ЗНАМ ОЩЕ КОЛКО ДЯВОЛЧЕТА СЕ ВЪРТЯТ ОКОЛО ВАС И СЕ ЧУДЯ НА АКЪЛА ВИ КАК ВЛИЗАТЕ В ЦЪРКВА, В ДЖАМИЯ , КАТО ЗНАЕТЕ КАКВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ВЪРШИТЕ СРЕЩУ НАС БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .КАК ВЪОБЩЕ ИЗГОВАРЯТЕ ИМЕТО НА МОХАМЕД _МОЙСЕЙ И ИСУС _АЛЛАХ .И МАЙ СИ НЯМАТЕ ДРУГА РАБОТА , ЧЕ ТЪПЧЕТЕ НА ЕДНО И СЪЩО МЯСТО . НАРОДА ЗАГИВА ВИЕ СТЕ СЕДНАЛИ ДА ОБСЪЖДАТЕ КАКВО БИЛО . МИНАЛО ЗАМИНАЛО .

18

Анонимен

преди 9 години

Коя Военна Тема то няма войска в България , навремето имаше Строителни войски или по добре строители

17

Наблюдател

преди 9 години

ДПС е етническа мафия прикриваща се /за сега/ зад либерална риторика. В този и други случай обаче им се показват рогата, като някои от техните доносници на ДС си изпускат нервите. Исляма е мракобесническа религия и непрекъснато го доказва

16

ognyanz

преди 9 години

Коментарите на религиозни теми е по-добре да се правят от хора, които поне веднъж са чели библията и корана. Само за сведение, в корана Исус (Иса) е признат за един от пророците и даже се споменава повече пъти от пророка Мохамед.

15

Анонимен

преди 9 години

Низки страсти на низши създания в парлямента

14

Анонимен

преди 9 години

Мохамед е педофилска *** !!! *** муслими !!!

13

Анонимен

преди 9 години

Гроздане да не се срещнеш едновременно с Дявола и Мохамед, че никой няма да може да те познае

12

Ива

преди 9 години

Марш от парламента , вие не сте за тази работа само да настройвате хората

11

Анонимен

преди 9 години

А белия гном къде беше или осеменява гаджева?

10

Анонимен

преди 9 години

и как точно мохамед щеше да прочете библията, като не е можел да чете и пише? глупаво сравнение и още по-глупав спор на ***, които сами не знаят какво правят в парламента.

9

Анонимен

преди 9 години

Пикат ни на главите а ние си мислиме, че вали...

8

Анонимен

преди 9 години

БОЖЕ, КАКВИ НЕКАДЪРНИЦИ ХРАНТУТИМ ,А ГИ ОСТАВЯМЕ И ДА НИ КРАДАТ ,ЖАЛКО ЗА НАРОДИЦА

7

Непознат

преди 9 години

Всички други проблеми в България разрешиха и вече почнаха да си играят с огъня, но този който търси винаги си го намира.За какво са тези хора в парламента???Да ни настройват един срещу друг ли???Гроздан друга метафора не можа ли да измисли с тъпата си глава

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"*** парчета"? Кой е тъпо парче по точно? Те или тези които им вярват? Тъпите парчета са всъщност националистите. Най-елементарни за манипулиране. Винаги скачат на такива скандали и се връзват без да забележат, че законите от които зависи бъдещето на България са гласувани в унисон между дпс, пф и рб...

5

Анонимен

преди 9 години

Тактиката на РБ и ПФ> ТЪЙ КАТО НЯМА ДА ИЗПЪЛНИМ НИЩО ОТ ТОВА, КОЕТО ОБЕЩАХМЕ ПРЕДИЗБОРНО НЕКА ЗАМАЗВАМЕ ОЧИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ С УГОВОРЕНИ СКАНДАЛИ.И изглежда функционира, защото на рибите това им е достатачно, за да се "кефят" и залъгват, че нещо става там в парламента...

4

тих великан 681

преди 9 години

Хафъзов само да допълня - Мохамед идва към 631 г.Обири на Кервани.Жени се за Хатидже с 20 г по голяма от мего- бизнесменнка - платове и масла парфюми.Втората му жена е била на 12 г и е умрял от епилепсия.Мааалко е бил педофил.КОЙ нормален ще се жени за 12 годишно дете??? Имаш ли щерка Хавъзов - ще я дадеш ли на някой светец за жена??? СИгурен съм,че не би сторил такова нещо ти,изглеждаш доста по умен от светеца си. Инак ми харесва че си смел!

3

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 5Би следвало да те изтрият, пич. Аз мисля, че и малко бой ще ти се отрази добре. Или си нямаш друга работа и дразниш.

2

Анонимен

преди 9 години

Политиката в България е шоубизнес.И този не трябва да се пъне, а да се извини за изказването си за Мохамед, да не го търсят от ИДИЛ! Трябва да си тъпо парче, за да се заяждаш с ислямисти, без те да са се заяждали с теб!

1

Анонимен

преди 9 години

*** парчета. Хората мизерстват, а те ...