5

Обективен

преди 8 години

Я стига с тези глупости бе!? Имало насилие над жените? Ами ще има разбира се, как няма да има? Женските безобразия край нямат! И те се слагат наравно с мъжете? Щели да командват? Хайде де? От де на къде? Къде се намират те бе? Щом се правят на мъже, каквито не са, мъжете ще ги съдират от бой, за да си знаят мястото. Където свършва буквата на закона, започва мъжкото правосъдие. Боят е най-ефективното лекарство срещу опасната зараза наречена феминизъм, а те да си лаят. Равни с мъжете ама друг път.

4

v

преди 9 години

Бивш военен...ако се направи една статистика за насилието в семействата на военни, ченгета и т.н., цифрата ще е 90%. Нещо лошо ги свикват да удрят и налагат и да се мислят за голямата работа. Комплексирани хора.Като цяло българския мъж е по-склонен да налага волята си с шамари и малтретиране.

3

Анонимен

преди 9 години

Интерсно, под тази статия няма коментари... Трябва да не е интерсно много това за което става дума или просто е измислица от журналистите. Така ще да е. Иначе нямше как да толкова тихичко.

2

гоше

преди 9 години

От опит казвам- всяка намеса на полиция в семейни отношения води до последващи проблеми за полицаите.

1

не само

преди 9 години

Със сигурност са много повече, и за съжаление не са само от др етноси. Българинът масово е *** и агресивен...но щом му се позволява, ще малтретира :(((