123

Анонимен

преди 9 години

До VeskoТе чалгаджиите ИЧ, ама ИЧ тревица не барват! Хихихихи!

122

Vesko

преди 9 години

Ако тръгнете да ми споменавате, че това е упадък, .... ами моля ви се гражданчетата където пафкатате тревица ... и това било добре .... всеки лудее. Толкова ли нищо интересно не ви се случва в живота, щом такива неща ви правят впечатление. Хора ... вземете се в ръце и направете нещо със себе си. Ако един 'гюбек' на маса, от някой си, е най-емоционалната ви случка в живота ... ами бих закал, че вие не живеете, а съществувате!!!

121

Vesko

преди 9 години

Хора не ви ли писна да дъвчете една и съща тема повече от 10 години. Играли гюбеци, кълчели са се. Какво от това. Тази тема за чалгата и за поп-фолка мисля, че вече е изчерпана преди повече от 10 години. Get over it. Сега да почнете да ми казвате, че модерни те хипстъри, ламбургевци (или там както се наричат), да не би това да не е поп-фолк. Това дали ще слушаш рок или ще слушаш балад ... пак слушаш музика. Щом ги радват хората да се забавляват.....

120

Анонимен

преди 9 години

Е кво лошо има - повеселили се на масата, вечерта хапнали, пийнали - повеселили се в леглото, може и кмета да е намазал. Пък и утре може от тях да се пръкне я кмет, я депутат., бива ли сега да им спираме невинния детски устрем в живота. Кво толкова, в най-лошия случай ще станат безработни и ***, но пък ще помнят невинните си години ;)

119

Анонимен

преди 9 години

Срам ме хваща и мъка и бяс като гледам това безобразие.Да бяха изиграли едно дунавско хоро или някакво друго, но БЪЛГАРСКО, а не това по кръчмарски долнопробно подобие на танц.ДАЛИ знаят примерно кой е ДИКО ИЛИЕВ? Съмнявам се.Жал ми е за тия млади хора.

118

Анонимен

преди 9 години

Пакистан одавна е тук в холанд ние сме последна дупка на кавала факт

117

Анонимен

преди 9 години

До ФЕСА не виждаш ли връзка м/у едното и другото. И какво означава "да се порадват, че ги чака..." Ей това е чалга философията. В успешните държави има друга философия: Всичко е въпрос на избор. Имаш избор да си ***, имаш избор да си умен. От изборите, които правиш зависи съдбата ти. Не можеш да слушаш музика като в Пакистан, а да искаш да живееш като в Холандия. Има определена връзка.

116

данекоплатец

преди 9 години

Клипът на Цецо Василев и Иванчо Искров беше много по-готин. И струва 4 милиарда. Добро изпълнение -заслужава си парите.

115

Исмаил

преди 9 години

Ей че печелят тези медии които нямат новини от веселието на децата. Ами политиците които ви плащат на вас медиите които играят гюбеци и пеят пияни защо ли ги пропускате?!?!Нека децата се веселят свободно. Това да не вие преди 10 ноември!!!

114

ФЕС

преди 9 години

АЛООО, тъпите ***, оставете децата да се порадват няколко дни, че ги чака тежък живот! Заемете се с убийците на българите и западането на държавата! Къде са реформите, които обещаваха някои министри, а и самите те ?!?!

113

ш

преди 9 години

Първо това не са деца, а хора на по 18 и 19 години, т.е. пълнолетни. Второ - могат да бъдат подведени под отговорност за непристоъно поведение и оронване престижа на институция. И трето - образованието и възпитанието на едно дете започват минимум 20 години преди то да се роди - с възпитанието на родителите му.Отново изпъкнахме с нещо - простотията. По-лошото е, че за всички кмет и родители, това явление опростачването и рузелтатите от него са нещо нормално.

112

Еди Койси

преди 9 години

ашколсун кмете машала

111

Анонимен

преди 9 години

Щом не виждат нищо нередно, значи са готови за турски ханъми. Не мога да разбера как за 10-15 години кючеците станаха традиционни танци в България. В мойте ученически години ако някой слушаше подобна музика и си кълчеще долните части, щяха да го спукат от подигравки. Май някак си отвътре ни направиха анадолска територия.

110

ние, вие, те

преди 9 години

ЛЕЛЕЕЕ УЖАССССССССССССССССССС....................................................

109

17+45

преди 9 години

Шест без десет аидааа. Ракия салатка аидаа

108

Анонимен

преди 9 години

Kogo са убивали ава ей папагали и ко бетовен ли да слушат ава ей или метал с хапове

107

Анонимен

преди 9 години

Kogo са убивали ава ей папагали и ко бетовен ли да слушат ава ей или метал с хапове

106

Карлсон от покрива

преди 9 години

мразя кючек ! ! !

105

Анонимен

преди 9 години

Po dobre igrai Kiochek ot kolkoto da se otpravish pri psihiatar!Kiocheka e mnogo dobro lechenie za hvarlqne na stres! Nqma nishto Cigansko! Da ste jivi i zdravi!

104

Ispolin4eto

преди 9 години

Само не разбрах защо на страницата на общината не е качено клипче със същия състав танцьори, само че на хора и ръченици, а точно на кючеци?!?! Явно това е по-голям повод за гордост?