11

Калоян

преди 9 години

До 10Като се огледам, това, което виждам е построено именно от комунистите, които толкова ненавиждаш и според теб са окрали България. Само за справка- към момента в БСП има по- малко комунисти от колкото в която и да било друга партия. Цветан Цветанов- син на комунист, Бойко Борисов- комунист, Лютви Местан- доносник от ДС, Иван Костов- комунист, партиен секретар, Стоян Ганев- комунист, преподавател по ОСНОВИ на КОМУНИЗМА. Комунистите са на всякъде другаде,само не и там, където посочваш

10

една

преди 9 години

Дам, така ще кажете, Другарко Манолова, защото дроновете летят над именията на ващите другари кметовете-крадци от БСП. , засраметесебе , ИЗЕДНИЦИ ЧЕРВЕНИ!

9

До Калоян

преди 9 години

Калояне според твоите думи ние трябва да гласуваме за БСП. Хахахахаха. Няма сила на земята която може да ме накара да го направя.Тези комуноиди затриха България,навремето дариха Македония а сега цяла България за една къщичка на запад.Ти като се огледаш около теб харесваш ли това което виждаш,хората,улиците,зградите,Това около теб е така заради комунуидите от БСП те оправляват 45 плюс 20 години а Бойко само от 5 години общо.

8

Калоян

преди 9 години

Народе, в момента тече организирана от ГЕРБ, ДПС и ДСБ подмяна на вота на предстоящите местни избори. Единствения шанс да ги неутрализираме и вотът да е реален е като отидем повече хора до урните. Това е начина да запазим БЪЛГАРИЯ БЪЛГАРСКА и да изхвърлим турците от управлението.

7

до логично

преди 9 години

Ако в Парламента всичко беше логично всички народни представители щяхта да работете на околовръсното да изкарвате по някой лве да ни връщате откраднатите пари.Един единствен път бе маймуни грозни застанете като Българи и заемете една национално отговорна позиция.Едно време бабите и дядовците ви живота са си давали за този народ а сега вие го продавате за 10 ст.Скоро само *,араби и аракчани ще останат в Бг.и тогава му мислете че те колят,скъпи народни представители.

6

Анонимен

преди 9 години

ти откъде изпъзя *** , турска подлогооооо

5

Ред арми

преди 9 години

Ами как ще се приемат промени в закона за конфликт на интереси, като ще се накърнят тези на бат Бойко и компания?

4

Анонимен

преди 9 години

душко не се напъвай,че като напишеш нещо и бат Сали влиза в парламента от твоят град.Сакън недей!

3

Анонимен

преди 9 години

майче, дроновете летят и над рударци.

2

вера

преди 9 години

Недейте да се чудите. Тези в БГ парламента не са българи, те са космополити. Справка - имоти и банкови сметки по света, ваканции задължително не на българското черноморие /за тях то е само бизнес, евентуално/, дипломи на децата им - университети в САЩ, Англия, тук там Европа.А по света, да знаете са чували за изтреблението на евреите от Германия, на арменците от Турция, но не и за това на българите. Може би пък защото не се чувстваме изтребени, знам ли.

1

NoName

преди 9 години

Много ми е неприятен този човечец (Сидеров), но по тази тема е прав според мен.