10

?

преди 9 години

Чуков, Вие искате "социализъм" в Гърция и връщане на тоталитарния соцрежим, и "вечна дружба с СССР"???

9

Румбо

преди 9 години

През 1998 г САЩ оповестиха вижданията си за Балканите така:Държавите и нациите там се делят на "перспективни"(Албания,Косово и Турция) , "неперспективни"(Сърбия,Македония и България) и неутрални(Румъния,Гърция).Толерират се перспективните,мачкат се неперспективните,а с другите според случая.Ама то американската политика си е такава навсякъде.Докато американците не спукат гумите,мир няма да има!

8

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 10 За балканския полуостров става дума,бе пич!

7

CIA

преди 9 години

"Проблемитe пламват заради външна намеса!"ЦРУ саботира "Турски поток". За целта янките размразиха клетките създадени първоначално за плана "Зелен диамант"(план за ислямизация на Балканите, включващ и отцепване на българска територия). Дали ЦРУ не са решили да рестартират и "Зелен диамант" от който уж се бяха отказали?!

6

Анонимен

преди 9 години

"Tакива интереси има в Украйна и ако раковото образувание там се премахне, всичко на полуострова ще затихне." Че откога Украйна е полуостров, не разбрах??

5

Анонимен

преди 9 години

"България трябва да има готовност за бърза и адекватна реакция"---------Избрахме си кухи перковци и сега от тях трябва да чакаме бърза и адекватна реакция. Спукана ни е работата. Не виждате ли каква ислямистка сянка е надвиснала над тн дъга от Турция до Албания.

4

Анонимен

преди 9 години

Уважавам Боян Чуков. Умни, истински, справедливи, независими и не поръчани анализи. Съжалявам, че не го познавам лично.

3

Дедо Мъди

преди 9 години

До АнархистДемек за да тръгнат нещата аглосанксонските финансови анархисти от еврейски произход трябва да си оттеглят политиците и пряката демокрация с референдуми да се наложи в целия свят !

2

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВКои са тия ресурси които ги ядът на запад?Тук какво произвеждаме на кого за какво сме ценни?

1

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДОБРА ИДЕЯ, НО СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ И ТОГАВА светът ще се оправи защото СОЦИАЛНАТА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ СЕ УВЕЛИЧАВА със всяка изминала година а РЕСУРСИТЕ ги ядат все едни и същи ЗАПАДНИ КОНСУМАТОРИ!ПРЕДСТАВИ СИ ГИ тези от ЗАПАДА ДА СА НА НАШИЯТ жизнен стандарт даже само една година-живота им ще се стъжни а ние сме свикнали!ЕТО ТОВА Е ЛОШОТО СПОРЕД МЕН.