9

зловещо

преди 9 години

На вниманието на защитаващите Немцов!А защо не издигнете насред София паметници на нашенските мутраци бе!Или още нямате заповед от краварското посолство да инсталирате паметни плочи на изтрепаните мутри до паметника на американските летци, избили с бомби 4 200 българи и съборили над 1 200 сгради?Що за недоразумения на природата сте вие бе?

8

Анонимен

преди 9 години

Все едно да направим паметна плоча на братя Галеви...

7

до 1

преди 9 години

"Имаше ли Сталинград докато Сталин беше жив????"Имаше.После нямаше. Немците го събориха целия.

6

Анонимен

преди 9 години

Верче, ти ли констатира, че Дмитрий Гудков е млад политик или тази тъпня е преписана от някой сляп автор? Дмитрий Гудков е толкова млад, че като ходи по улицата и от крачолите му се сипе пясък. Пък и прекомерното тегло не го подмладява. А какъв апетит, а? Мост, улица. Как не е поискал направо Кремъл да преименуват Немцов?

5

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Путин се страхува от героите... - дори мъртви...

4

зловещо

преди 9 години

Абе писарушки, абе случайно да има някой между вас да е прочел биография та на НЕМЦОВ?Случайно да ви е известно какви договорчета за добив на суровини от чужди компании подписваше това продажно недоразумение във вреда на Русия!Не знаете, но възхваляващите го хулят руснаците!Еми грубо сравнено това човече разпродаде страната си като Иван Костов и онова комарджийчето Симеончо от Мадрид накуп!Е сега ако не сте *** отново го възхвалявайте!!!!!

3

Стамат

преди 9 години

Полудехте уи? Паметна плоча на разбойник?!

2

Анонимен

преди 9 години

Те му изринаха цветята от лобното място катилите пияни,а чакай за паметна плоча.

1

Анонимен

преди 9 години

На самият Дмитрий Гудков дните в Думата са преброени. След 2 години няма да има нему подобни да внасят гнили предложения.