49

Анонимен

преди 8 години

паметници на фашисти не трябва да има

48

Анонимен

преди 8 години

Скоро и на Лилипутин щему направят паметна плоча, за да има къде да плюем когато минаваме край нея.

47

Аз

преди 8 години

Тоя депутат и сам не си вярва, какви ги приказва. От кога пък Немцов стана герой? И с какво - че се разхожда с украински гастрольорки ли?

46

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 68Само че руските спътници са с 90% френски компоненти.Ти май искаш да ни убедиш, че САЩ са изостанали с технологиите ? Я посочи някой руски компютър. Сещам се за един с двуядрен процесор на 800 MHz. Синът ми няма да подкара една съвременна игра на този.За автомобили и подобни неща няма какво да питам.

45

Анонимен

преди 8 години

Паметна плоча ли ? Руснаците се кичат с фанелки с лика на Путин. Тотално са зомбирани тия хора. Това е най-страшното и жалкото. В 21-ви век подобно нещо е просто нелепо. Както е тръгнало, скоро и Сталин ще реабилитират. И ще се обединят със Северна Корея.Тия хора живеят в друг свят и в друго време.

44

Анонимен

преди 8 години

Около Кремъл е запазено само за КГБ ченгета, другите ги очистват със "снегорин".

43

СМЕРШ

преди 8 години

Немцов е като Луканов...полуполитик,полумафиот,полудемократ,полунещо! Застреляха го заради некви далавери,а не защото пречи на Путин. На него въобще не му дреме за опозицията,ако реши и законодателството ще промени и пак ще ги разкара,плюс това силовите структури са му верни, Ако на всеки убит руснак правиха плоча,то Москва ще заприлича на мемориален парк.

42

до89анонимен

преди 8 години

Не дребен мошеник а много голям и мразещ Русия и руснаците .За него всичко беше да има много пари и другите да са бедни и зле.

41

Анонимен

преди 8 години

АКО СЕ ВДИГНЕ ПЛОЧА НА ТОЯ ЖЕНКАР И ДРЕБЕН МОШЕННИК НЕМЦОВ Е ВСЕ ЕДНО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДА БЪДЕ ИЗДИГНАТА ПАМЕТНА ПЛОЧА НА ИВО КАРАМАНСКИ,ЖОРО ИЛИЕВ И НА ДРУГИТЕ ПОДЗЕМНИ БОСОВЕ РАЗСТРЕЛЯНИ В СОФИЯ И НА ПАМЕТНАТА ПЛОЧА ДА БЪДАТ ПОМЕНАТИ КАТО(ЖЕРТВИ) НА БЪЛГАРСКИЯ ПРЕХОД И КАТО БОРЦИ ЗА (ДЕМОКРАЦИЯ)

40

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ ЩЕ ИЗВЕДЕ ОТ БАЙКОНУР АМЕРИКАНСКИ НАВИГАЦИОНЕН СПЪТНИК.РУСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЕРАЗПОРЕДИЛОДА СЕ ОСИГУРИ СТАРТ ОТ КОСМОДРУМА В БАЙКОНУР НА КОСМИЧЕСКИЯ АПАРАТ НА САЩС ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ ДИ ЕЛ ЕЛ 2.ТОВА ЩЕ СТАНЕ С РАКЕТА ПРОТОН М И УСКОРЯВАЩ БЛОК БРИЗ М. ЦИОНИСТКАТА КЛОАКА САЩ ВЕЧЕ ДОРИ НЕ МОГАТ САМИ ДА СИ ИЗСТРЕЛЯТ В КОСМОСА САТЕЛИТИТЕ.ДОРИ СЕВЕРНА КОРЕЯ И ИРАН САМИ СИ ПРАЩАТ В КОСМОСА САТЕЛИТИТЕ.САЩ ОСВЕН ЧЕ СА ЖАЛКИ ВЕЧЕ СА И СМЕШНИ .

39

вашта леля

преди 8 години

трябва да си даваме сметка, че това беше формажор-ко кайш беше - формажор!? Туй някаква нова торта лий?

38

Анонимен

преди 8 години

Дали конгресмените и кметът на Балтимор ще разрешат да се издигне паметна плоча на убития Фреди Грей.

37

Емил Николаев

преди 8 години

Този Немцов по значителна фигура ли е от Асандж,Сноудън,Арафат,Брейвик,Милошевич,Орбан и много др. герои и борци за Правда и Свобода,против световния колониализъм!?...

36

Цветанка

преди 8 години

Когато става дума за Комунизъм,Капитализъм и произтичащите от тях Фашизъм,Болшевизъм и така наречената либерал-Демокрация....не забравяйте кои ги измислиха и кои прескачаха от една система на друга когато им беше угодно...пък тогава се дърпайте за косите!.....

35

Алекс

преди 8 години

Тази сутрин интелектуалните ви напъни бутат масло... Не-феновете и феновете на Путин с в състояние всяка новина да превърнат в "сега или никога"

34

Анонимен

преди 8 години

До до член на ***............дупето вече сме го дали--на Обама....

33

Членска карта №7

преди 8 години

До 88Дааа... Пустата му Турция!!! Уж натовци пък руски газ купуват, как да не ги мрази човек е да не ги демократизира!

32

Обективен

преди 8 години

До междунар. журналист..............Просто в Русия се спазват законите--А там има закон,че паметник се слага 10 год след смърта на човека-просто е.....И преди да пишеш простотии,си проверявай инфото...А народа на Украйна го избива бандеровската-фашиска хунта в Киев--цял свят вече го разбра това--време е,и ти да го разбереш.....

31

Членска карта №7

преди 8 години

до 85Жалко, че се забравили да включим клауза за доставка на безплатен газ...

30

Членска карта №7

преди 8 години

До междунар. журналистПример за крокодилски сълзи ще имаш възможност да видиш, ако Обама се появи скоро пред медии! Напоследък се е покрил, явно репетира усилено!??