33

синева

преди 9 години

Царят не дойде да ви оправи за 800 дни. Стига се правихте на ***. Той дойде да подобри живота и нас,но това да стане с усилията на всичи. Резултатът щеше да бъде почувствам след около 800 дни. Никой обаче не запретна ръкави. Е, това беше начина!!!! Разбра ли НЕО -41 ?!! А и всички като Нео. С болка ще кажа,че българите стават все по-жалки в манталитета си.

32

Анонимен

преди 9 години

И аз не ща!

31

православен

преди 9 години

Поредната лъжа на Кобурга! Първо като разбра, че не му се отваря парашута да го споменава патрираха на парада на 6 май сега лъже, че бил пратил писмото още тогава! Но нали на 7 май се появи по БНТ и нищо не каза че се отказва и не изглеждаше като да е пратил писмо вече предишния ден! Егати измамника! А после като разбра че днес патриарха и Плевнелиев са заедно за 9 май бързо-бързо се направи на велик и натресе вината за решението на Синода! А най-гадната му лъжа е че бил миропомазан за цар!Срам!

30

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - щото иначе никоя калимявка няма и да се сети за народатъй са те кИлимявките. Имат си далеч по-важни мисли - за Ролекси, за Линкълни...

29

Анонимен

преди 9 години

Е нее бее! Дедко е криптоюдеин и като го четат в литургийте на гръцката секта го лазят мравки, затова се отказва. Хубавото е, че го прави в полза на народа, щото иначе никоя калимявка няма и да се сети за народа!

28

Анонимен

преди 9 години

Poredniat populizam.. za da zamage ochite na materiala

27

цирк та цирк

преди 9 години

Еее едно хубаво дело от дедо. Сега ако се откаже и от незаконно придобитите имоти еша си няма.

26

Анонимен

преди 9 години

на тоя даже и молитвите не му искам , макар че когато доиде на власт гласувах за него , помислих си , това е човека които ще оправи държавата , а тои дошъл нашия имотите си да прибира , долен крадец и измамник

25

paraklis

преди 9 години

v nashe selo popa pee kata den 5 molitvi za blagodatnite rabotlivi velikodushni dobri bulgari, deto hranili, oblichali i obuvali bg askerite v minalite vekove, pa setne bg rozite i bg makovete im palili mandrite, fabrikite, nivite, oborite...

24

Анонимен

преди 9 години

Старчето се усети и даде на заден!

23

до 4

преди 9 години

Тези измишльотини ги остави,Фердинанд и Борис никога не са твърдяли,че имат нещо общо с България!Някакъв *** постваше тези простотии преди една година по всички възможни сайтове(при него ставаше дума за полска принцеса),като добавяше,че Фердинанд донесъл 32 тона злато в България,та страната дръпнала напред!И на всичкото отгоре крещеше на латиница,че републиката била жалка работа(особено сега това е доста вярно),а монархията била единственото добро решение(което много ме съмнява)!!

22

1492

преди 9 години

Много *** и злобен народ, не на последно място и непросветен и неинформиран.. Тук даже човек грешките да си признае пак ще бъде хулен и т.н. А на това отгоре е казал да се молят за народа, ако по коментарите съдя за "народа" (то си е племе) направо не заслужаваме тези молитви.

21

до 14

преди 9 години

Кой го завъртя? Че те сами си признаха - има един от службите Парламов се казва той си призна в интервю при другия от службите Коритаров. Това им беше единствения ход да елиминират Костов. И успяха. Браво. Сега си живеят царски.

20

Анонимен

преди 9 години

поколението МУ*

19

Анонимен

преди 9 години

Крадлив дЕдо не ми го завирайте повече в лицето!! В джендема да се издъни дано! Всичкото "добро" дето ни направи да даде Господ да му се върне на него и на поколението ни! Щом съм жив, значи имам предци и сигурно са били достойни хора, трудолюбиви и почтени. А на този баща му е дошъл с дрехите на гърба си, синът му половин държава си поиска!!!

18

ХХХ

преди 9 години

Защо изтрихте коментара ми за светите отчета ? Аз просто казвах че са взели по 1 златен часовник от тоя на снимката и са решили да го провъзгласят за цар ! И малките деца знаят че монаси , попове , владики , игумени и незнам си какви други агенти на ДС са с обратни наклонности ....това не е библейско но е човешко се пак !

17

Анонимен

преди 9 години

До Анонимендо 12.нали да напише такъв документ трябва да знае български...А и безчетната му челяд от какво ще живее?да си седят *** в Испания,от наща изтерзана държава няма какво да търсят!

16

До 6

преди 9 години

До АТАКИСТИмам предвид бабата на цар Борис - Клементина.Тя е внучка на френския крал - един от Людовиците.Те са потомци на унгарска принцеса,омъжена за френски принц и е правнучка на едната от дъщерите на Иван-Асен Втори.Бедата е там,че тези генеалогични изследвания са осъществени само донякъде, а след 09.09.1944 г. нарочно прнебрегвани. Каквото е било установено, е много интересно - напр., испански историк стига до извода, че прабаба на Ричард Лъвското сърце е принцеса-потомка на цар Самуил

15

За 800 дни!

преди 9 години

Ще взема да се раплача за този ***.

14

Анонимен

преди 9 години

Защо не искате, Ваше Превъзходителство, вие толкова много направихте за България и за вашите поданици. Аз и на внуците си ще разказвам за вас. Как "оправихте" страната за 800 дни, така че и те дори да плащат борчовете ви.