42

Асеновец

преди 9 години

Охранявате... Та Вие не може да опазите супата си от министър дебелана Павлова въздушното пространство сте тръгнали да пазите...

41

Ред арми

преди 9 години

И с какво го охраняваме като продадохте техниката? Може би с прашки и читалца? Пазим да не минават врабчета и гарги

40

Тропчо

преди 9 години

Гълъби ОХРАНИТЕЛИ. Защо не ги показахте като секретно оръжие.

39

Анонимен

преди 9 години

Тоя е типичен пример за думите на Буров,че "и най-тъпия българин е готов за депутат,министър и по-нагоре!Отказване няма!"

38

sorry

преди 9 години

Много време мина,драги ми Смехурко ,откакто авиацията ни безславно се помина.Имаме един вертолет да развява родния трибагреник на Гергевден.

37

Анонимен

преди 9 години

Ами аз не съм забелязал някой да се притеснява за въздушното пространство, така че не знам поради каква причина министъра е тръгнал да успокоява когото и да било.

36

Анонимен

преди 9 години

Toz kak peltecheche po TV..tia ot Grod si zaslugavat Bogieto nakazanie i to nama da zakasnee...Bog bavi,no ne zabrava

35

ludaka

преди 9 години

Че как го охраняваме с летящи метли ли?

34

Анонимен

преди 9 години

BG е известна със своите екстрасенси, гадатели, врачки и мошенници. Гадателите ще изиграят роля на радиолокационната система на Англия срещу Германия. Те ще откриват от къде иде врага. Работата е полуготова. Почти готова е когато се проведе психо(екстрасенска) война срещу атакуващия. Уплашен, стресиран и дезориентиран врага се мота, като заклано пиле. Тогава иде ред на мошениците-бързи "сделки" с ошашавения противник, чрез ало-измами. След 3(три) дена противника реве и моли:Не ща предсказания!

33

Анонимен

преди 9 години

I ponege gi ohranavat nag Plovdiv letat somoleti,no ne nachi..Gospogi mola te ela i si priberi vsichkite zabraveni veresii v Balgaria

32

Еколог

преди 9 години

Тоя от снимката в коя кофа трябва да се постави при разделното събиране ...

31

Ангел Небесен

преди 9 години

Море, баце, да не сте купиле дирижабъли, че да го охранявате. Па внимавайте гаргите да не ви накълват дирижабълите..... що не вземете да се метнете отнекъде по-отвисоко, че да не ви мислим.

30

Анонимен

преди 9 години

Па със щъркелите :))))

29

Анонимен

преди 9 години

Ненчев, ще изгниеш в Белене, много скоро народа ще ви набута пак там, теб и останалите продажници и ционистки марионетки, много скоро............

28

42

преди 9 години

С КАКВО ГО ОХРАНЯВАТЕ?!

27

СИД

преди 9 години

Ако охраняваш въздушното пространство на България, така както охраняваш дъщеря ти, смятай, че дъщеря ти е разпрана от е*ане.

26

Анонимен

преди 9 години

Така го охраняваме, че повече от 9 години ДОПУСКАМЕ чужди самолети да пръскат денонощно биологично оръжие КЕМТРЕЙЛС над мирините граждани на България. А това се нарича ГЕНОЦИД!

25

vaskes

преди 9 години

До Пфу -*** си ама, много ***, за твое сведение,пък и за всички участващи във форума казвам и това е истина, че през 80-те години на миналия век имахме изградена на съвременно ниво ПВО система със съвременни ЗРК комплекси с високо, квалифицирани кадри. ЗРК като-Куб, Оса -АК, С200, С 300,и др. НО какво ти разбира главата проста..

24

54745

преди 9 години

пълен смях..... авиацията е страхотно нещо, но ние сме толкова бедна държава.... да си купят някоя и друга ракетна установка с голям обсег и да се спират с тея глупости... 50-100 милиона за нищо ги нямат...и кво охраняват... България е един разграден двор...

23

Taто

преди 9 години

Този селски министър е пълен *** и невежа, от кого я пазите бе *** БГ?Кой е тръгнал да ни напада, бе ?