38

Аз

преди 8 години

Плащам им заплатите, плащам им и пътищата и от няколко години им плащам и за да спирам на пътищата си.Да ви ... и тъпите ***.

37

Анонимен

преди 8 години

Напротив, Паркинги и гаражи е гусното дете на политиката в София! И си прав, че това са най гнусните рекетьорски ракови образувания !

36

симпатяга

преди 8 години

Баси герберските калинки, няма отърване!!! И как така има "пълна прозрачност за какво се харчат" (както е казала калинката в интервюто), след като НЕ Е ЯСНО колко са събраните пари от синя и зелена зони??? Не е истина, що за хора са това мутро-милиционерите; то истинския въпрос колко ли трябва да си ***, за да им се вържеш на простотиите. Това интервю обижда всеки средноинтелигентни хора...

35

ДоСофиянец-пенсионер

преди 8 години

***, някакви аргументи няма ли да извадиш или само ще пръскаш слюнки? Това ли ти е опорната точка? Предполагам че е една, защото повече няма да запомниш.

34

?????????????????

преди 8 години

Другарю когато се плаща на БКП-БСП не е мафия , а на всички други е мафия . Толкова сте елементарни , че просто ме е срам , че сте българи , а не руснаци . Айде у лево или в Северна Корея .

33

???

преди 8 години

Всъщност сбърках - Синята зона улеснява паркирането на едни коли с македонска регистрация, паркиращи близо до президенството, които превозват македонци подаващи документи за българско гражданство. Е, плащат си за това, при това правят и нарушение - паркират по-дълго от разрешеното време, но така е при Синята зона - не можеш да паркираш там, за да си свършиш някаква работа.

32

???

преди 8 години

Синята и Зелената зона единствено създават проблеми на хората, нищо не улесняват, а на това отговре парите, които плащаме заради тези зони ги прибира мафията. Е, редно ли е да плащаме на мафията, че паркираме където се налага?

31

Софиянец-пенсионер

преди 8 години

Абе др. обективен каквото и да правиш миришеш на червен *** от километри . Нямаме нужда от твоето фалшиво мнение . Просто се махай от София , че не се траеш .

30

Обективен

преди 8 години

Живял съм в няколко квартала на София, вкл. съм роден и живял в центъра на София и сега пак живея и работя в центъра и имам пет собствени паркоместа в гаражи. Имам доста наблюдения защо има проблеми с паркирането и най-общо те са заради презастрояването по кварталите и заради презастроването и привилегиите за паркиране в центъра на София. Темата е дълга, но прочетете закона и разберете че кмет и община не изпълняват закона в частта за паркирането, а го правят само където въведат Синя зона.

29

Анонимен

преди 8 години

Абе др. Факт ти си Софиянец колкото и твоя ментор от Позитано 20 др. Миков .

28

Факт

преди 8 години

Факт е, че през последните 25 години общината и кмета на София разрешиха презастрояването, вкл. строежи на мястото на общински паркинги и сега на събират такси заради собсвената им престъпна дейност. Аз като потомствен Софиянец , много добре помня какво беше да кажем през 60-те години на улицата ми 100 метра от площад Славейков - имаше по една, най-много две паркирани коли. Разбира се света върви напред и колата отдвана не е лукс, а необходимост, но някои още искат да живеят в пещерите.

27

стар софиянец

преди 8 години

Абе червено *** , в Токио общината ти иска документ да докажеш , че има къде да паркираш и тогава си купуваш кола. Кой ти е длъжен да ти осигурява парко място . Просто си заминаваш на село и си паркираш където искаш . На всичкото от горе и миришеш на червен *** и на чесън . Айде чао .

26

Факт

преди 8 години

Навсякъде по света общините осигуряват места за паркиране, само в България общините отнемат от паркоместата, а след това ни глобяват, че паркираме не където трябва.

25

Анонимен

преди 8 години

А защо тези пари не се ползват за изграждане на многоетажни паркинги в центъра и освобождаване на и без това тесните улици в центъра от паркирали коли. Сега общината не инвестира нищо - само огражда вече изградени площи, намалява пропоскливостта на улиците и затова събира такса.

24

студент от София

преди 8 години

Абе др. Факт ако искаш , стой си на село . На Софиянци им харесва всичко в родния им град . Айде няма нужда от *** да дават акъл .

23

Факт

преди 8 години

През 80-те години автобус 306 от Младост 2 до СУ, беше сутрин на две минути и с него до СУ се стигаше за 12-15 минути. Сега същият този автобус е на 19 минути, а до Орлов мост по разписание е за 23 минути, но реално е много повече. Сами си преценете какво правят хората - дали пътуват час-два с градския транспорт или за 30-40 минути с кола.

22

Софиянец

преди 8 години

За какво е синята и зелена зона няма нужда да коментира червения *** . Просто нямаш работа в центъра с кола да пречиш на хората да живеят спокойно. Стой си в Люлин и си трай, ако не ти харесва марш от София .

21

Софиянец-пенсионер

преди 8 години

Каквото и да пишете другари трябва да знаете , че това не ви е София при бай Тошо -овчаря и неграмотника . Просто нямате работа в центъра с коли за по 500 лв. , за това има градски транспорт. Просто не сте желани в центъра , имате си квартали , които си построихте и си стойте там .

20

Анонимен

преди 8 години

До ИстинатаНапълно съм съгласен, че проблемът с паркирането е създаден от общината, като разреши на всяко свободно място да се строят кооперации, бизнес сгради и какво ли не, без да се спазват елементарни изисквания и норми. Вече и в крайните квартали дори трудно се паркира и решението според мен е не да се ограничава паркирането, а строителството на сгради, без предвидени паркоместа

19

Селяни стига ревали

преди 8 години

Селяни стига сте ревали и мучали. Нещата са много прости. Навсякъде по света нито държавата нито общината са длъжни да ви осигурят безпалтни места за паркиране. Такива безплатни има само в крайните квартали, и то броят им е ограничен. А в центъра всичко е платено. Също така е и съвсем нормално всеки който има кола да си купува място за паркиране където живее и не чака общината да му осигури такова. Кой ви е виновен на в2ас, че си купихте апартаменти но не си купихте паркоместа?