8

Анонимен

преди 9 години

Съвет от ЕКСПЕРТ относно ГМО плодовете и зеленчуците - "Измивайте ги обилно с вода"

7

Анонимен

преди 9 години

Как на никой не му дойде на акъла да каже, че краставиците се пръскат с отрови против какво ли не и след това се продават преди да премине карантинния период. Но иначе чесъна и лука - едни от най-полезните природни лекарства са толкова "вредни".

6

Анонимен

преди 9 години

Ако ще си даваме такива съвети, вместо да затегнем контрола, значи имаме едно министерство и една агенция, които само ни харчат парите на вятъра.

5

до 5

преди 9 години

На пазара няма производители, всички са прекупвачи.А салати, марули и спанак просто не ям. Вместо спанак, на село има чист лапад зад къщата ,където няма какво да ги замърси.

4

маке

преди 9 години

купечките са скъпи ама за сметка на това пуни с химиядомашните са ми без паре убави па и козите ги аресват по един лиген не им стигаза мезе не ги признавам ного ного един пушен бут свински или па печено ягне си е мезе за мажеай наздраве

3

кк

преди 9 години

И представете си - това са зеленчуци, които ни се препоръчват за здравословно и лечебно хранене...Контрола трябва да е на сергията - продава зеленчук с наднормено съдържание на нитрати, конфискува му се стоката и му се взема разрешителното за сезона.Дава му се научи как да се отглеждат зеленчуци, явява се на изпит и тогава отива отново на пазара.Защото за всеки занаят в страната са необходими някакъв минимум знания, за да излезеш на пазара.За себе си да ги произвежда както си иска!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Не може да бъде,нали не са американски ?

1

Анонимен

преди 9 години

А ЗАЩО СЕ ПРОДАВАТ