12

Анонимен

преди 8 години

Валерия *** имаш ли фейсбук ? Нещо не те намирам там.. а искам да ти пиша, изглеждаш сладурка ;)

11

Анонимен

преди 8 години

много положителна и надъхваща малдежите статия ,написана от талантливата журналистка Валерия Белчева.Абе няма ли кой да следи какво се пише само чета как някой престъпник имал достоен живот и какви хобита имал или мечти и как е добре да си наркопласьор или крадец.Спирам да ви чета глупавите публикации.

10

Анонимен

преди 8 години

При търсене на обявата обаче се оказва, че тя вече е "изтрита", а в автоморгите вече са "забравили" телефона на продавача---------------- Тогава се приема, че собствениците на моргата са откраднали колата и точка. Излежават си наказанието и нека се пробват пак да купуват части "по обява".

9

rm

преди 8 години

Естествено, полицията само "отчита". МВР статистик.

8

Анонимен

преди 8 години

На мен камиона ми лепнахааНа 3 ден го намерих доидоха полицаитееее ташации 5 снимки и трагнаха да заминават Викам им човек отпечатаци няма ли да вземетеееНеставалоо :д можело само от тварда повархност да се взематт *** ва в полицаитее камиона се е карал да не е от гъба Направиха се че взимат отпечатации и нищооВсичкооо вързанооо

7

vesko02

преди 8 години

С или без осигуровки?

6

джамбаз

преди 8 години

Смятах, че автоджамаз и автокрадец са съвсем различни неща. Вие, журналистите, променихте за мен значението на тази дума.

5

123

преди 8 години

В България ако вкарат всички видове престъпници по затворите населението ще стане наполовина :D

4

Селянин

преди 8 години

София е няма и 1/3 от населението, но държи над половината престъпност. Всеки втори апартамент в София е разбиван, а при нас познавам само един с разбит апартамент.

3

Анонимен

преди 8 години

Заради добрите печалби голяма част от старите топ автокрадци на София вече притежават автоморги, които управляват чрез подставени лица.''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''Ми като ви е ясно що чакате бе милиционери???

2

Hiter

преди 8 години

Нека му на простият бг народ с голф за 2000лева.

1

Мартин Грабовски

преди 8 години

..... Според моето лично неангажиращо никого мнение.......... ПРОФЕСИЯ "ДЕПУТАТ" е доста по- добре платена и БЕЗНАКАЗАНА от Професията "АВТОДЖАМБАЗ"......... :) ;) :)