13

Momo

преди 8 години

Събирането на задълженията е работа на НАП, а не на КАТ.Нови дела виждам вече за този тиквенски произвол.Никъде в ЗДвП не пише, че СУМПС се отнема за неплатени глоби! Абсолютен полицейски произвол е това, а уж живеем в правова държава.П.П.: Нямам чакащи задължения за плащане!

12

Анонимен

преди 8 години

Само политиката на тоягата и моркова може да ни оправи нас ново - европейците с анадолско мислене !!!!Всеки ден загиват хора по пътищата , деца , цели семейства заради такива индивиди .В Гърция , най старата демокрация , глобите са солени и се плащат веднага защото номера на колата ти го взимат , а ходи карай без номер .

11

!

преди 8 години

А в закона предвидено ли е отнемане на СУМПС за неплатени глоби?

10

набюдател

преди 8 години

сега имат ли камери като спират или са ко прайм?

9

Шаран -БГ

преди 8 години

Този факт /ако е такъв/, не е любопитен, интересен или /наймалкото/ смешен !Той е просто СРАМЕН !И много е точен коментар 2 !! Когато някой надхвърли определена сума от неплатени глоби БЕЗ КАРУЦА ! Да те видим какво и с какво ще нарушаваш !Такъв е опасен зо обществото!Не искаш да плащаш има ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД ! Има и такива индивиди разбират само от камшик! За това има и ДЪРЖАВА със всичките и институции !В случая явно НЯМА!

8

бай Петко

преди 8 години

Тази кола, с този шофьор не минава ли преглед, а като сте разбрали за неплатени актове, когато го спрете на пътя, веднага белезниците и до като не ги изработи няма да го пущате !

7

drqnovica

преди 8 години

Всеки ден се чува как някой умрял на пътя, а те за пари ми говорят пак. ..

6

Марулята

преди 8 години

Този, щом има над 100 акта, значи всеки ден прави марушения. Следващи път като го спрат, направо да го аресуват за неплатени задължения към държавата и да му конфискуват имущество на стойност дължимата сума. Ако няма толкова, тогава да го пращат да ги изработи.

5

ebb

преди 8 години

а бре това кат да не е някаква структура за събиране на пари ,до колкото знам трябва да контролират транспорта , те само за глоби говорят и как да ги събират

4

ЖороПърви

преди 8 години

Те един шофьор не могат да намерят , та братя Галеви или Христо Бисеров ще намерят?????

3

Анонимен

преди 8 години

как така на КАТ

2

таня

преди 8 години

ами да им вземат колите не книжките да видим дали мама да ги платят а ако пак ме ги платят за 1 година да се чродава колата на публичен търг и ето ти печалба за държавата. Начини много стига да искаш

1

drqnovica

преди 8 години

Една стинка няма да ви дам смешници!