50

M. Цветанов

преди 9 години

До до 60Стига си приказвал глупости. Как да няма хора. Това че в южна България така си мислите си е ваше мнение. Ние пък смятаме че там българи няма. Турците са се погрижили.

49

Разликата

преди 9 години

Истината е, че в Южна България са по-реалисти, докато в Северна България, особенно Добруджанци, само за печалби и богатство сънуват. Например: Земята в Добруджа струва три пъти повече от тази в Тракия, независимо, че в Тракия се отглеждат много повече видове култури. Не е реално земя характерна само със зърнопроизводството си да е по-скъпа от земя, която ражда всякакви култури. В Южна България няма буренясала земя, а в Северна има. Разликата е в предприемачеството, в работата.

48

до 60

преди 9 години

"там вече хора няма"Никога не е и имало - населението на България винаги е било съсредоточено в южна България. Заради гравитирането около Византия и Цариград. Затова на север няма нито един голям град (Русе гравитира към Букурещ)

47

Idealist

преди 9 години

Причината за изоставането на СБ е че търговията с Русия значително намаля през последните 20 години. Не магистралите правят активността. Ако се направи и най-хубавата магистрала за към място към, което няма нужда да се превозват стоки, скоро тя ще буреняса. Основния път на стоките сега е запад-изток-запад. От Варна към Русия има много малък поток на стоки. Другото е самоцел.

46

wera

преди 9 години

"Хайде сега някой може ли да ми повярва, че оня ден разстоянието от София до Бургас с бус Пежо Боксер TDI 3 кубика 180 коня го взехме за 2.20 часа?"Аз ти вярвам. Виждала съм такива като тебе. Следващия път може да не можеш лично да се похвалиш.

45

Атлас

преди 9 години

Горките хорица,ама кой им е виновен че 25 години си избират все некадърници-покажете ми един-само един град управляван от комунисти и да процъфтява...................Вижте Бургас от глухо градче се превърна във Страхотен град.

44

Блокиран в Дневник

преди 9 години

И 5 магистрали да направите на север, там вече хора няма.Аз по пътя В.Търново-Търговище срещам по една кола на 10 км.

43

Анонимен

преди 9 години

Аз знам едно - асфалт не се яде. Некои хора опитват и се мръщят, но аз просто си карам колата по него.

42

Анонимен

преди 9 години

От ремонта на кои първокласни и второкласни пътища се вземат пари за строеж и ремонт на магистрали. Това има ли нещо общо с опитите да си подобрят за наша сметка рейтингите и да могат да хвърчат със 120 мутрите с голямитее коли

41

видинчанин

преди 9 години

Не думайте до нашият резерват щяло и път да има.да го правят по бързо щото пустиняците сме на привършване и после няма да има кого да показват на туристите.Иначе Видин сега си е чиста пустиня.Заводи няма,работа няма и кметът ни даже е арестант.И пътища в града няма-разкопаха ги-все търсят нещо не знам какво.Има полицаи тук таме,ама и те все с нещо секретно се занимават-и те не знаят какво правят.Моста все още работи не е паднал.Пътят за Сърбия пропадна,та не знам може ли да се бега натам!

40

Анонимен

преди 9 години

Хора,не е важен въпросът със скоростта, а това че е обидно и ние от севера да плащаме същите данъци както и от юга, но не получаваме същите условия за развитие! Защо ли??? Това ли е политиката на настоящото правителство? Г-н Борисов, отговорете!

39

Анонимен

преди 9 години

е как с една магистрала ще вдигнете жизнения стандарт на Севера.да ,наистина хората ще карат по бързо да се махнат от бедна България

38

Анонимен

преди 9 години

s

37

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Тук пак коментари за някакви си космически скорости, а всшност всеки ден виждам снимки на ламарини, които преди това са били коли.Когато карме, да се сещаме , че все пак магистралата не е летище.........

36

Анонимен

преди 9 години

do 49 Гледам нещо и иронията ти куца, щом не можеш да се обосновеш! Нормално! Човек, който не знае какво да каже по въпроса, сам си го набутва.

35

Анонимен

преди 9 години

до 46Кое няма как да стане? Че ти не си излизал от квартала си или?

34

Анонимен

преди 9 години

Първата отсечка е започната през 1984-та, тогава съм роден. Предполагам, че до пенсионна възраст ще видя Хемус завършен. Ако доживея дотогава.

33

Анонимен

преди 9 години

42Само в лява лента ме возят. Що?

32

Пиар агент

преди 9 години

Не знам защо червения *** коментира магистрали . Нали асфалт не се яде , хайде марш на Позитано 20 да измисляте нова опорна точка .

31

Анонимен

преди 9 години

39, не е геройство, а ежедневие- гоним график, човече. не мога да се влача с някой барутник цял ден по пътищата защото това е всеки ден при мен Бургас- София. Не съм тръгнал на почивка да карам със 120.