29

П.Петров

преди 9 години

С Бареков беше две нули (00), а сега е просто кръгла нула, но мен не ме е еня, защото още като излезе я преместих в дъното, за да не попадам на нея и случайно.

28

Анонимен

преди 9 години

каратисте, от събахлян ли пиеш Ва?

27

каракуда

преди 9 години

Ташунко сапа идва с големио САП и треа ва почва наред,вий явно не искате България да се развива,а само мислите за задниуците си бесепарски.КОМУНИСТИ,ЧЕРВЕНИ ПРЕВРАТАДЖИИ И ДРУГИ КОНГЛОМЕРАТИ ДА ВИ Е ЯСНО ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ И НЯМА ДА СТАНЕ НА ВАШЕТО.И ДА НЕ Е ГЕРБ,ДРУГИ ЩЕ ДОЙДАТ,НО НЯМА ДА ОСТАВИМ ШЕПА БАНДИТИ ОТ БСП И ДПС ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ В МИЛА РОДИНА.БЕСИПЕ,НАЛИ НАТРУПАХА МИЛИОНИ,КВО ОЩЕ ТЪРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ,МАХАЙТЕ МИ СА ОТ ТУКА И НЕ ДРАЗНЕТЕ ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ ЖАЛНА ВИ МАЙКА .

26

bez

преди 9 години

Koremonogo mekotelo s 6 krainika

25

каратиста

преди 9 години

Слушайте ,аз искам да живея тука,искам да ми е саниран блока, искам магистрали,искам нормален живот,Апа вий бесипету мислите само за *** СИ и затова България е на това дередже.МАХАЙ ТЕ СЕ ОТ МИЛА РОДИНА ВЕДНАГА.

24

Гошо...Тъпото

преди 9 години

"Отмъщението на Боку" -филм в четири ...части.Първа част -Омразният Барек(мина с ...огромен интересс),втора част -Синдиците атакуват сървъра на ТВ-7,но не го...намират(явно са...неуки Калинки).Трета и Четвърта част...предстоят.

23

селяндуря

преди 9 години

До недоволните от БОРИСОВ:Явно ва я засегнал и ви е спрял кранчето.То иначе няма друга причина да го мразите.А искам да кажа на политически ориентираните ''медии'' като ТВ7.Сами сте си виновни,защото нямате морал и съвест.Живеехте на кредити,с високи заплати по 8-10 лева,така ви сепада.

22

Анонимен

преди 9 години

30, ти А извинявай, той Тиквата не е червен *ик, бивш пожарникар комунист. ***!

21

Анонимен

преди 9 години

Когато се наливаха основите и парите беше лесно. Сега няма пари, телевизията чака следващия си олигарх, комуто да служи и който да я храни от незнайни източници. С частните телевизии е като с българския футбол.

20

Анонимен

преди 9 години

22, аз нещо да съм казал за Слави Трифонов? Казах ,че добре осмя чрез Краси Радков за пореден път Бареков. Нищо друго.

19

Анонимен

преди 9 години

Наистина е омразен!

18

Анонимен

преди 9 години

Бюрека е престъпник както и всички политици в Бг.

17

.

преди 9 години

Барек, докато ти свиреше на дудук ние изкарахме по някое друго high education и започнахме да гледаме програми на английски без субтитри. И като знаем кой беше главния във въпросната телевизия не щяхме да я гледаме заради тебе. Така труда на кадърни журналисти отиваше на вятъра. *** си и такъв ще си останеш. Не щем да ти виждаме мутрата - противен си ни.

16

Анонимен

преди 9 години

до 21Ми хубууу...ентелегент!

15

мъдрец

преди 9 години

До 19Човек който гледа Слафчу чалгаря, не заслужава да му се обръща никакво внимание на това което пише и казва

14

Анонимен

преди 9 години

Слави Трифонов оня ден пита Краси Радков в образа на Тиквата: Витае слух, че вие от Герб и ДПС сте в негласна договорка и се подкрепяте. Ще се изразя метафорично- тази ваша близост ще роди ли нещо добро в крайна сметка? Краси : Малко е вероятно да се роди каквото и да било защото аз и Местан използвахме безопасни средства, а именно оня Бареков!

13

густо майна

преди 9 години

От града под тепетата провеждаме АНКЕТА. Кой от двамата ни видни съграждани владее по-добре английски:а) *** /+/б) Къмътъ /-/

12

Анонимен

преди 9 години

Yesterday I buy Limon tree from the neighbour magazin.

11

8

преди 9 години

фАли *** ,Усто,или ке *ам у тебе,както казват македонците!

10

до бареков

преди 9 години

бареков упрей си енглиша.В Кройдан Лондон има училище за точно такива като тебе,които измислят несъществуващи английски думи.Училището е точно до една община в район Кройдан.учителят по английски може да те набие ,но поне ща научи що годе да се оправяш и да не се излагаш така.целият курс струва 500 пауда за една година.изгодно е .