10

Анонимен

преди 9 години

ПОДОЗИРАМ ЧЕ АКО РАЗРОВЯТ ИМОТИТЕ НА ЧЕРНОМОРСКИТЕ КМЕТОВЕ КОЛЕГАТА ИМ ОТ ПАЗАРДЖИК ЩЕ СЕ ОКАЖЕ СВЕТЕЦ и ще го канонизират приживе.

9

Защо?

преди 9 години

Защо чак сега се сетиха,че корупцията унищожи Черноморието? Застроиха се дюните на Слънчев бряг и Несебър, пясъците на Созопол и Южното черноморие ,горите на Странджа и какво чакаме? Дано най-после някой се замисли за България , а не за собствения си джоб!

8

Питащ

преди 9 години

А ГОРСКИТЕ мошеници от Дирекцията на Природен Парк Странджа КОЙ и КОГА ще разследва за многобройните им далавери с финансови средства?!! БЕЗДЕЙСТВИЕТО сред парковите чиновници (по отношение спазване режимите в защитената територия) е умишлено и се е превърнало в удобна практика под вещото ръководство на стар БКП номенклатурен кадър, завършил АОНСУ! За новото шефче положението също е изгодно: "Ми не знам за незаконно строителство, ми не съм уведомен" и т.н. 20 години странджански мурафети!!!

7

ми

преди 9 години

Дюните и дюнерите пазят България. Затова поради липса на необходимост ДАНС да се разформирова и много тайните и агенти да се назначат в МОСВ и МТ.

6

Точно пък

преди 9 години

Точно пък Реформаторите ще искат чистки. Да си видят Министерството на икономиката техния приятел какво прави. Назначения на приятели, чисти кражби чрез подставени фирми на европейски фондове, заплахи към несвързаните с тях фирми, позволили си да участват в обществени поръчки.......Явно яко се капитализира влизането им в управление.....А най-лошото е, че съм гласувал за тях.,...че и убедих доста приятели да направят същото....

5

ни съ знай

преди 9 години

Навсякъде е пълно с дюни.И можеш да си заплюеш част от първата линия за цялото лято и да я ползваш така, като че е твоя собственост.Да живеят вечно дюните! И будалите също така!

4

Анонимен

преди 9 години

До екологТо понеже мутрите от ГЕРБ и (Р/Д)еформаторите са по-различни...

3

еколог

преди 9 години

Другари вашите назначени капиталисти от БКП-БСП за пари са готови и цялата държава да погребат . Така направиха вашите приятели от ДПС с горите и язовирите , а сега вие да не останете по назад .

2

Анонимен

преди 9 години

Внимавайте случайно да не забравите Карадере и другите, да не ги изброявам!

1

Валентин

преди 9 години

трябва да искат главите им както и главите на всите управляващи от 89 г. до сега.