13

Ред арми

преди 9 години

С лидери мекотели... нормално е.

12

Калоян

преди 9 години

Нормално да обърнат с такива водачи като Кънев, Кунева, Лукарски. Не само палачинката ще обърнат, ами и нещо друго. Това са хора без принципи, без ясна идея и визия за развитие. Само гледат да се докопат до кокала...

11

Анонимен

преди 9 години

Радан Кордова говори за обръщане на палачинката ! Гръмни се бе Кордова, ти помниш ли какво говореше преди да се набълбукате с власт ?!

10

Анонимен

преди 9 години

Рамадан взе да влиза в час, но още не му вярвам.Все си мисля, че ще предаде Борисов...И ще стане поредния политически труп.

9

Анонимен

преди 9 години

Кога стана калайджия, кога му почерня...Може и да съм недоразбрал нещо, но отсега съм сигурен, че като редови гражданя и илекторат накрая пак ще плащам на всичките видни експериментатори масрафа. Вече имам над 25-годишен опит като плащач на всякакви тарикатлъци и безумия, и се чудя дали да не почна да си го пиша в СиВи-то.

8

Анонимен

преди 9 години

А не е ли разумно,когато сливаш две болници,ръководството на печелившата,да поеме шефство и над губещата ?

7

Анонимен

преди 9 години

Браво брато, мачкайте *** до дупка!

6

Дръндер

преди 9 години

Тоя ли ми говори за обръщане? Че нали вие говорихте против ГЕРБ а сега сте с тях? Айде млъквай яд ме е че гласувах за вас!

5

Анонимен

преди 9 години

Те реформаторите са заченати в грях.Всеки обърна палачинката както му отърва.И ето ти на.Палачинка няма.Недопечено тесто,сурово и с гаден вкус.

4

ceci_

преди 9 години

"Според Кънев е напълно нормално болница, която винаги излиза на печалба, да се осчетоводява заедно с някоя, която е с недофинансирани пътеки." Това не е ли някакъв вариант на крос-субсидиране? От зората на демокрацията се твърди че това силно грешно.

3

Ред арми

преди 9 години

Ами и те като теб Радане. Миналата година и ти ревеше срещу Борисов, а сега му се надупи. Ама ти се услади властта.

2

[\

преди 9 години

e kak da stanemoskov e sgotwen, zashtoto shte namali zaplatite na wsichki ot Ivan Rislki I drugi bolnici,weche lekarskoto saslowie ne go podkrepiamezashtoto e furnadjiiska lopataswiha mu nabarzo sarmiteKonstantinov be mim=nistar I maj dokrai, a ne majoretka

1

юроде

преди 9 години

О, неразумни юроде