27

Анонимен

преди 9 години

Отново милиционерски своеволия! Забранява се затъмнение на стъклата над 75%!!! До 75% е разрешено, навсякъде в Европа! И какво като идва чужденец в България с автомобил, ще си сваля фолиото ли?

26

До Кога

преди 9 години

За гърмящи ауспуси пердлагам акцията да е след като МВР хване крадците на катализатори. Като крадците ти отрежат катализатора, колата гърми най-много и някои хора много се възмущават от шума.

25

Анонимен

преди 9 години

КАТ да стартира акция "КОЛЕГА" и да вземат да принудят всички от "системата" да си купуват редовно винетки, да си правят ГО и да си минават колите на преглед...

24

Анонимен

преди 9 години

Това с отнемане на свидетелството за управление за неплатени глоби е ГОЛЯМА СМЕШКА!!!Може би им се иска да е законосъобразно, ама не е!!!

23

Кога?

преди 9 години

А кога ще има акция и санкции за силния звук от ауспусите ? Ако в Гърция например отидеш с такова гърне тип ремус или там както се казва , свалят ти номера и глоба някъде около 200 - 300 евро .Може и да бъркам за сумата , не съм 100% сигурен.

22

Анонимен

преди 9 години

за пръв път Сидни да се ядоса....да навсякъде има планини,гори,езера....но в България е най-красиво....пиша го от личен опит,има гледки които ти спират дъха :)

21

Анонимен

преди 9 години

И сега кво правим.При платен фиш 2012 още същият ден след извършеното нарушение в НАП излиза неплатен.Преди 4 месеца им занесох копие от платежното пуснах молба и т.н.........още си седи неплатен??????Да очаквам ли, че като ме спрат ще ми вземат книжката или това е начин да им подпомогнат семеиния бюджет на и сеАА кОО праиммм

20

???

преди 9 години

A kofti farovete KOGA?

19

Анонимен

преди 9 години

Кат да сложат по един патрул пред правителствените паркинги, пред ДАНС..., там всичко е с напълно затъмнени стъкла.

18

Панталеев

преди 9 години

Така София ще стане без Таксита ако взимат книжките за неплатени глоби

17

тъпчо

преди 9 години

КАТ да започват акция срещу дупетата дето карат като невменяеми.Всеки ден ги виждам такива по улиците. Качват по някое момиченце и се правят на мъже. Ей ги на,23 годишен утрепа 2 близначки и още едно момче,19 годишен уби спътника си,23 годишен се заби в мантинела и на място. Да започват да слагат големи глоби,отнемане на книжки и затвор. Крайно време е да започнат да си вършат работата,а българинът да разбере,че не е безсмъртен,всемогъщ и ненаказан!

16

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

до 21"България(планини,езера,гори,климат,фауна)"1.кви планини бе! Планини има в 90% от държавите по света, ама света не идва да ти гледа твойте смешни планини2.какви езера бе! Алооу 2015 година сме да не ми говориш за 19 век?3.Кви гори бе! Гори ги има навсякъде по континентите. Ти виждал ли си какви истински гори има в Ав$тралия?4.Къв климат я пак? Австралия има 4 сезона СЪЩО. И забележи ски лифтовете са БЕЗПЛАТНИ в планините към Мелбърн5. Фауна? Моля? Ти фауна виждал ли си кво се вика?

15

Анонимен

преди 9 години

Какъв е смисъла да се предупреждава за разни акции

14

zeus

преди 9 години

Надявам се КАТ имат и съответната сертифицирана техника за измерване на пропускливостта на стъклата, в противен случай акцията ще си остане само като лъжлива новина в медиите.

13

от Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

до 14,Каде ти позволява Америка да затъмняваш предно стъкло бе! От къде ги измисляш тия. За америка максималното разрешено на предното стъкло е 20%, демек 80% пропускливост. Това е на всички коли диапазона на тониране на стъклата. Мойто предно стъкло също е тонирано. НО ТОВ АНЕ Е ЗАТЪМНЕНО СТЪКЛОСтава въпрос за черни стъкла, мойте са такиваКакви лъжи говориш за Америка хахах изложи се като лъжлив *** пробвай да караш в черно предно стъкло в Америка ахаха лъжец

12

R.P.

преди 9 години

Бахтий държавата, бахтий КАТ-а, бе какви акции, бе, щом е разрешен десен волан, значи всичко друго е по-малко опасно, ***! Щом е разрешено да се движат превозни средств а с ДЕСЕН волан, какво да говорим, ба си и глупавата управа на КАТ!!!!!! Десен волан глупави катаджии е по-опасен от всичко друго, което е забранено, запомнете това. А дано, ама надали!!!!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Сидни,България(планини,езера,гори,климат,фауна) е много по-красива от Австралия(пустини,горещо до непоносимост,отровни змии,паяци и т.н.)....да те е страх например да влезеш в океана, да не би да те захапе акула или да ти се лепне някъв вид отровна медуза....на твое място бих внимавал много,къде ще си карам уикенда пич!....поздрави от България :)

10

Анонимен

преди 9 години

Да направят и една акция "Нестандартно силни крушки на фаровете и неприемливо високо насочени фарове"!Щото често карам през ноща и след Варна-София съм по-зле от електроженист! Всяка пета кола ще трябва да я спрат от движение тогава!

9

Анонимен

преди 9 години

това важи само за фолио. Ако стъклата на автомобила са фабрично затъмнени, няма проблем (но за целта трябва да разполагат със съответната маркировка на тях, друг е въпросът доколко ченгетата са в състояние да я разчитат)

8

Анонимен

преди 9 години

До Синди АборигенаАбе тия дрънголници Тойота и стъкла ли затъмняват бе. Еебахти екстрата. Браво Синди. В Америка и предния е позволено да се затъмнява. Глей колко сте назад в Австралопитекия. XAXAXA.