47

дрън дрън ярина

преди 8 години

Симулирането на някаква дейност от ГЕРБ продължава.Ясно е,че резултата ще е нулев,ама да се намираме на приказки.Кое мероприятие е доведено до край и да има реален ефект?

46

Анонимен

преди 8 години

В Абсурдистан всичко е възможно ЗАЩО КОГАТО КОЛИТЕ МИНАВАТ ТЕХНИЧЕН КОНТРОЛЕН НЕ СЕ ГЛЕДАТ ТЕЗИ НЕЩА, ЗАЩО СЛЕД КАТО НЕ СЕ ГЛЕДАТ ШОФЬОРИТЕ ЩЕ СЕ ГЛОБЯВАТ ЗАЩО КАТ НЕ НАПРАВИ ПЪРВО ПРОМЕНИ В ЗАКОНЪТ ПО ПЪТИЩАТА В КОЙТО ТОЧНО ДА СЕ КАЗВА ДО КАКВА СТЕПЕН МОГАТ ДА СЕ ЗАТЪМНЯВАТ СТЪКЛАТА С КОЙ МАРКИ ФОЛИО КАКТО В ЧУЖБИНА И КАК ДА СЕ МАРКИРАТ СТЪКЛАТА ЗА ДА НЕ СТАВАТ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ВЯРНО Е ОБАЧЕ ЧЕ ИМА ИНДИВИДИ КОЙТО СА С ИЗЦЯЛО ЧЕРНИ СТЪКЛА КОЙТО СА ПРЕПОСТАВКИ ЗА ПЪТНО ТРАНСПОРТНИ ПРОИЗШЕСТВИЯ

45

ww

преди 8 години

Циркът е пълен! Утре очаквам акция "девет малки негърчета":)

44

Анонимен

преди 8 години

Пак ли?Не разбирам на" петилетки" или на "петилетки в три години" се подновява тази акция?Станахте за смях и на гаргите!

43

Анонимен

преди 8 години

Божеееее,някои дебеловрати ще изреват на умрело.

42

Анонимен

преди 8 години

Това пречи на видимоста,при непочистени огледала,и в дъждовно време,и ако ппс е без светлини отзад,варианти много,за грешки,ако активно се работи за безопасноста,има още кво да се проверява,

41

Анонимен

преди 8 години

Добро решение да не се крият зад тъмни прозорци всякаква платежоспособна неграмотна и самозабравила се ,,състезатели'',

40

Анонимен

преди 8 години

"челното стъкло и през предните странични стъкла е забранено." Еми че те предимно трябва да спрат от движение колите на собствените си служители, понеже те са най-масовите затъмнители на предни стъкла. Само минете покрай някое РПУ и погледнете в паркинга им за какво иде реч.

39

Анонимен

преди 8 години

КАТ е един от инструментите за понижаване на мизерните български доходи. КАТ си имат план за глобите и си ги изпълняват и преизпълняват, т.е. джоба на българина олеква с планираното от КАТ сума. Поне да имаше полза от тези глоби, а всъщност глобите увеличават нарушителите, заради начина, по който се налагат.

38

до 38

преди 8 години

Никога не съм виждал българските катаджии да имат такива уреди.

37

Анонимен

преди 8 години

Сидни,продължавай да си живееш в Австралия или западна европа....но не забравяй,какво ти писах за уикендите :)

36

Анонимен

преди 8 години

Кога ли най-накрая ще закрият КАТ, като изключително вредна структура, затрудняваща движението по пътищата и увеличаваща катстрофите?

35

Анонимен

преди 8 години

Инструкция: Как оставить соттрудника ГАИ лохом това е заглавие на клип в youtube - показва как се проверяват затъмнени стъкла

34

Факт

преди 8 години

Основната причина за катастрофите по пътищата са несъобразените с пътните условия пътни знаци, пътна маркировка и действия на КАТ.

33

Анонимен

преди 8 години

Значи тия мизерници от КАТ, се занимават с всичко друго, но не и с контрол на безопасността по пътищата! Поне им дайте по една лопата, да запълват дупките по пътищата!

32

razgradski pop

преди 8 години

До AUSTRALOPITECUS ABORIGENUS:Защо все още се интересуваш от това какво става в БГ? Не вярвам някой да се интересува от това какво мислиш ти за България...

31

Истината

преди 8 години

Новите коли от доста време се продават с затъмнени стъкла. Много ми е интересно как неграмотният катаджия ще определи кои стъкла са затъмнени допълнително.Вместо да се хванат да си свършат работата както е по закон, КАР правят такива безмислени акции. Затова има много произшествия и много загинали по пътищата. Вината е най-вече в КАТ и ако КАТ се закрие, ще има по-млако загинали и по-млако катастрофи. Малко е трудно да се осмисли, но е така.

30

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

до 32ако тия гледки в БГ ти спират дъха, то не ходи в Ав$тралия или Западна Европа че ще забравиш да дишаш хахаха..... пиша ти го от личен опит също :)Хора които повтарят "България(планини,езера,гори,климат,фауна)" са зомбясани от номенклатурата в учебниците по "роден край" като зомбита, за тях земята е плоска зщото само плоска са я виждали в Атласа по география, те не са живяли и не живеят извън ***, но знаят за Планетата повече от мен дето съм жиял в зап. европа и жеия в Ав$тралия хаха

29

Анонимен

преди 8 години

И каква е целта на тези мерки? Начин да изкарат пари?

28

Анонимен

преди 8 години

моля вижте товаyoutube/watch?v=68jT4O1KJCs