17

Анонимен

преди 9 години

Отдава ми се писането но има хора които не могат да напишат и половин страница по някаква лесна тема.

16

анонимен

преди 9 години

А кой ще проверява писмените текстове! Нали знаете,че младите учители също не могат да пишат текстове/да не говорим за грешките,които допускат/ Дирекрорите пък не проверяват учителите.РИО не проверява директорите...Всички пишат само информации и статистичесли данни.Образованието здраво закъса.

15

Анонимен

преди 9 години

те и депутатите не могат да напишат текст ако нямат съветници.

14

Анонимен

преди 9 години

Дойде 1989 г. и като се започнаха едни промени в образованието....Който дойдеше на власт пишеше нови учебни програми, издаваше нови учебници...Резултатът е: Някои наши хора доста позабогатяха, а децата ни - тотално неграмотни.Като изключим децата, чиито родители ги занимават в къщи или ги пращат на уроци, всички други деца не могат нито да пишат, нито да смятат.Ако на външното оценяване след 7 клас сложат камери и квесторите ги пазят да не преписват, 80% ще са с двойки и 10% - "на тото".

13

Ратата

преди 9 години

До Анонимен 21Ама сега трябва да се усвоят едни пари за съставяне на програми за дуално обучение.

12

Анонимен

преди 9 години

Какви проекти, какви простотии.Когато бях ученичка, с изключение на техникумите, завършвахме средно в 11 клас, като с общообразователните предмети приключвахме в 10 клас. 11 клас се водеше УПК и се учеха само специални предмети в зависимост от професионалното направление. Имаше дори планове, тези, които кандидатстват в университет да могат да кандидатстват след 10 клас, т.е. средното да се завършва в 10 клас, след това или в университет или в в УПК.А "дуалната система" си беше СПТУ.

11

Ваш човек

преди 9 години

За какво са получавали 6 досега?За решаване на тестове по български език. Набират нужния брой точки и им пишат 6. Но не пишат съчинение. Просто няма нужда сами да съставят и едно свързано изречение, за да получат отлична оценка.

10

Да-ам

преди 9 години

В Мрежата е пълно с хора на всички възрасти, които не могат да пишат, но го правят. Достатъчно е да се прочетат първите 10 коментара под някоя песен в ютуб.

9

(-_-)

преди 9 години

Иначе петици ли получават тия, които не могат да пишат!?

8

Анонимен

преди 9 години

няма как завършил такова училище ,. после да учи в Университет , в Германия такова училище е 4 дена работа в някоя фирма , и един ден училище , и като го завършиш , ако решиш след време , че това не е твоята професия и ще кандидатстваш в Университет , тогава караш на ново средно образование 4 години и тогава кандидатстваш в Университет.

7

Анонимен

преди 9 години

А чорбаджии и ратаи кога?????

6

Анонимен

преди 9 години

Скоро да очаквам на лекарите да им дават диплома по знахарство.

5

ох

преди 9 години

Чираци...калфи - що за анахронизми - мислите ли, че учениците и родители им боравят с подобни понятия. Все по-зле става в образователната система - учениците и родителите им с претенции, а учителите в ролята на аниматори, за съжаление.

4

Анонимен

преди 9 години

Вижте драги ми политици. Образованието е по желание на всеки. Не може в 21-ви век да има хора със основно образование които не могат да си напишат името, не могат да сметнат 2 и 3, а да не говорим за по-сложни неща като биология и химия.Не знам каква ви е целта, но със сигурност опропастявате нацията. Идеята на училището е да се научиш на нещо, а не да вземеш документ.

3

55

преди 9 години

Тези,както са тръгнали,ще реформират и питагоровата теорема,глаголните времена,формулата на водата...Това се казва "реформатори"! Измислени структури на измислени педагози!

2

Велика ...

преди 9 години

... "реформа"! Българското "образование" е фабрика за неграмотен електорат, избиращ неграмотниците Борисов и Цветанов.

1

Анонимен

преди 9 години

Стига с тази дума евро ! Ние отдавна сме евро, жалкото е че ставаме все повече африка