17

Анонимен

преди 9 години

Стига с популизъм и работа на парче.Какви са приоритетите на управлението,как е разпределен бюджета,как се развива икономиката.Не може заради някакво хрумване и поети ангажименти на президента,още по-малко на военния министър, без мандат на НС да се наливат пари(които ги няма) в нещо конюнктутно(обстановката в Украйна и бежанския поток,предизвикани от политиката на САЩ и голяма степен на ЕС).Дали няма да се вземе от огромния 16 млрд заем,така раболепно гласуван от ...знае се от кои.

16

Анонимен

преди 9 години

Сегашните политици нямат компетентността и усърдието да променят България към по-добро. България няма нужда от такива политици. Оттеглете се от властта щом не можете да я упражнявате. Смее ни се цял свят.

15

До 7 кали

преди 9 години

И още си е такава от аспаруха до ден днешен не е станал народ май и неще стане така ни е писано явно

14

Анонимен

преди 9 години

Национални предатели може би не, но заложници на някоя СИЛА.

13

Извод

преди 9 години

Колония... Сolony...Kolonie...Colonia...Сolonie........

12

Анонимен

преди 9 години

Майко моя, Родина мила.

11

Анонимен

преди 9 години

Това, че тази зависима американска *** е дала някакви гаранции не значи, че България е дала гаранции. Става все по-непоносим този ***.

10

МРАВКА

преди 9 години

ВСИЧКИ НА СНИМКАТА ПО МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,ПРЕСТЪПНИЦИ И ВАСАЛИ НА С.А.Щ.

9

Анонимен

преди 9 години

Гаранция??? На това му казват "гаранция франция", времето ще покаже кой е сгрешил,,,,

8

Анонимен

преди 9 години

Ние имаме бюджетен дефицит, нашите наистина важни системи са на загуба, имаме демографска криза, икономиката ни не расте...Президента освен, че е клоун явно е и *** ! Ние вместо да излезем от НАТО, той иска да ни вътри с още пари, да теглим заеми за да купуваме стара американска техника. И всичко това да стане, за да има той работа когато му свърши мадата - да стане преподавател в някакъв изпаднал американски университет, да преподава политика като Петар Стоянов, Саакашвили и други такива клоуни

7

кали

преди 9 години

Република България е висша държава . Светска държава с богата история и култура . Национална емблема на балканският полуостров . Народна република . Тя трябва да е свободна и независима държава . Изконно прабългарска .

6

Ред арми

преди 9 години

Какъв бюджет, какви средства. Та ние нямаме армия. Нито численост, нито техника. Това е просто начин да продължат да ни грабят с всичка сила

5

Анонимен

преди 9 години

***, гладният народ ще ви измете.

4

Анонимен

преди 9 години

Кои гласуваха за тия продажници?.

3

АТАКИСТ

преди 9 години

До Плевел НЕ СТЕ ПРОВЕЛИ И НЕМАТЕ СМЕЛОСТ ДА ПРОВЕДЕТЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНКИ НА НА ТО И ЕС ----ВАШАТА СИГУРНОСТ Е В НАТО НО НЕ И НА БЬЛГАРИЯ ВЬН НАТО ОТ БЬЛГАРИЯ

2

Плевел

преди 9 години

...........членството в НАТО е най- силната гаранция за независимостта.............тоя в коя държава живее?!?!?

1

Анонимен

преди 9 години

Членството в НАТО е най- силната гаранция за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на България... Хаххаха, имаме си президент, разказвач на вицове! Добре бе, Къци!