37

Анонимен

преди 9 години

Добре са се запътили... към психиатрията. Лошото е, че и народа докараха до тяхно подобие!

36

Веселинов

преди 9 години

Нека да съберем пари за логопед, който да научи Плевнелиев да произнася думата КОНСУЛТАТИВЕН, а не КОНСТИВЕН съвет. В противен случай ще трябва да въвеждаме в българския език нови думи като "констивен" и "констация" вместо консултативен и консултация, по примера на бай Тошо, когато някои се напънаха да вкарват в българския език думи като социализЪма и комунизЪма (вместо съществуващите комунизма и социализма) за официални...

35

Анонимен

преди 9 години

никакви пари за крадливата комунистическа армия

34

Анонимен

преди 9 години

До Пимните ли,Е че какво себе си ли да вкара в затвора ,или Сиси Боата / Анастасия Мозер/ ?

33

Анонимен

преди 9 години

Тия смешници жалки, които за 25 години унищожиха всичко, никога не могат да направят това, което е сътворил бай Тодор-истинският родолюбец и патриот.

32

Анонимен

преди 9 години

Само Атака ще ги измете гербави ченгета, сини *** и измислени патриоти. Другото е кьорфишеци и агония.

31

sinorite

преди 9 години

pari ima mnogo. da otivat mno na mitnicite zaedno s nap i da si saberat parichkite za 2-3 meseca sami . parite ot tranzitnite transporti kade sa? parite ot mitata kade sa? parite ot 20%DDS kade sa? parite ot akcizite kade sa? parite ot patentite kade sa?ste otrejete niakolko izlishni ministerstva, komisii, agencii...parite ot konfiskuvanite stoki kade sa? kolko sa po naimenovanie na stokite i naimenovanie na prihodite? koi sa?

30

набюдател

преди 9 години

Друга въображаема полза било, че щял да се вдигне кредитният рейтинг на България, каквото и да означава това. Хайде бе! Швейцария като от 50 години си стои член само на Слънчевата система, и отказва и на НАТО, и на ООН, и на Европейския Съюз, да не би й е паднал рейтинга? Ами Швеция? А колко е кредитният рейтинг на Турция, която е най-верният член на НАТО?Щели сме да се присъединим към свободните демократични нации в света. Така разбираме, значи, кои нации не са свободни и демократични: Швейцария, Швеция, Финландия, Малта, Кипър, Ирландия и т.н.

29

набюдател

преди 9 години

Какви са ползите? Външната сигурност на България? Че в момента България никой не я заплашва. Българските политици първо твърдят, че България няма спорове със съседите си, а след това ни казват, че имаме нужда от колективната сигурност на НАТО. Сигурност срещу какво? Аха, ясно, срещу тероризма. Че да не би НАТО да може да се справи с тероризма? То ако е за военна сила, специалните части на Българската армия и жандармерията са достатъчни за да се справят с всички нещастни терористчета по света. А

28

Анонимен

преди 9 години

До ЕвроатлантикХАХАХАХА.... Супер коментар!

27

Бедняк

преди 9 години

Парите за отбрана да даде Плевнелиев да развърже кесията и да изсипе милионите дето са му зад граница. Нали е успешен "бизнесмен" да даде личен пример бълха го ухапала да отпусне 20 или 30 милиона лева.

26

набюдател

преди 9 години

Като си платиш за охрана за какво ти е оръжие?България всяка година плаща милиарди евро на нато за какво ???

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Членството ни в НАТО е най-силната гаранция за независимост, посочи президентътНАИСТИНА,В КАКЪВ СМИСЪЛ???

24

Евроатлантик

преди 9 години

Сега ние българите трябва да докажем, че сме достойни евроатлантици и да подкрепим братята американци които ни освободиха от руско робство и ни донесоха демокрация да стъпят на врата на развилнялото се кремълско джудже и да донесат демокрация и на руския народ. Всеки българин евроатлантки трябва да затегене колана и да отделя от залъка си за да може държавата да купи ново натовско въоражение.

23

99

преди 9 години

Още пари за американския военно-промишлен комплекс!Господа,кой създаде тези зони на конфликт в Африка и Украйна?

22

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21Истината!

21

Анонимен

преди 9 години

"Отбраната е стратегически приоритет на държавата, а членството в НАТО"Икономическият отрасъл е стратегическия приоритет на държавата, а НАТО и мечтите на Плевнелиев не са на дневен ред.

20

Анонимен

преди 9 години

Колко ни струва членуване в ес? Що не го пишат това? А сега и нато настояват,,,каракочана се чуди кьде да се навре за да го оцени някой та се натиска барем нато да му даде рамо в кариерния рьст на политик

19

Анонимен

преди 9 години

"Членството ни в НАТО е най-силната гаранция за независимост, посочи президентът"Пльовньо, членството ни в НАТО е гаранция, че Искандерите с ядрени бойни глави вече са с програмирани цели базите и командните центрове на НАТО в България и при нужда ще долетят за минута-две. А когато Турция реши да си присъединява Кърджали и Родопите, тогава НАТО няма да направи нищо срещу втората и най-мощтан армия на самото НАТО.

18

Анонимен

преди 9 години

2% добре но нашият Бюджет е на дефицит от къде пари ? Заеми естествено а народа кучета го яли и това ми било хора мислещи за народа