8

СУРА

преди 9 години

Това не е взрив, не са някакъв вид лъчи или избухване, това е доста тихо, спокойно оръжие, добавя Жириновски , предупреждавайки, че цели континенти ще заспят завинаги и че ще умрат 120 милиона, ако някой се намеси в претенциите на Русия за Курилските острови, които са обект на териториален спор с Япония.

7

СУРА

преди 9 години

През 2011 г. Владимир Жириновски, лидер на Либерално-демократическата партия в Русия направи сензационно изказване. Твърдейки, че правителството на САЩ във Вашингтон няма бъдеще и се разпада, Жириновски споменава за превъзходството на Русия в космоса и казва, че страната му има много пари, ресурси и нови оръжия, за които никой не знае.С него ние ще унищожим всяка страна, в рамките на 15 минути, предупреждава той.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 6Има ***, има и съвършени ***! Ти май си от вторите! И си неграмотен, нека ти обяснят, къде да слагаш запетайки, за да не се излагаш! Кажи на незнаещите нещо за СУРА - на какъв принцип работи, къде се намира и добави думичката "пъти", за да се получи нещо като изречение!

5

Анонимен

преди 9 години

Земетресението е в следствие на руската СУРА! Руснаците се пробват да контролират времето, създавайки земетресения и други природни бедствия навсякъде по света! За незнаещите - СУРА е десетки по-мощна от ХААРП! Така че ако някой се пробва да контролира времето това са руснаците а не американците!

4

Анонимен

преди 9 години

Много дълбоки съчувствия към добрия непалски народ! Жертвите са страшно много, не се знае какво точно е положението в планините, лавини са паднали в района на базовия лагер под Еверест!

3

До Индианец

преди 9 години

Твоите бледолики братя са пълен ***, вие го знаете най-добре! Тамне мирише на нефт, ако си мръднат пръста, ще е само от кумова срама, не им идва отвътре! Путин, разбира се, крои своите страшни лукави планове, точно това ще кажат red necks, блядогъзите престъпници, които избиваха червенокожите,заразяваха ги с едра шарка, после и ги тровеха с огнена вода. А лошите руснаци помагат, Ил-76 летят, изобщо МЧС работи, не както службиците в един американски доминион, където имаше наводнения, свлачища!

2

Анонимен

преди 9 години

Trqbva li kogato ima takava tragediq samo togava da se pomaga mnogo maiki sa po4erneni i mnogo sira4eta pla4at koga 6te budem hora

1

Близък

преди 9 години

Всичко хубаво а какво става със Българите в Непал ???? Няма ли да поне две думи да обели Министерството ????Там има две Български групи едната вече слиза към летище Лукла / единственото в света летище със наклон 12% на пистата/ а със другата няма връзка.... Няма ли да спасяваме Българите там ????Или спасяваме само тези който са наблизо, и може да се снимаме със.... И от къде знаят че няма пострадали Българи след като нямаме дори консулство ????? Интересно ми е дали ще се размърдат!!!