239

до одисей

преди 9 години

Е защо да сабарят паметниците...че това е историята--нека да се помни--хубава или лоша-нека се помни.Затова във Финландия е най-големият паметник на Ленин--и никой не го пипа...това е историята бе ....."професоре"

238

Анонимен

преди 9 години

Одисей,я ни разкажи,как са ви правили комсомолци???Чувал съм,но искам да чуя от първа ръка.

237

до 336-одисей

преди 9 години

Одисей 1--доста лоши постове,имайки предвид че си ком.секретар.Немислиш ли че това е яко лицемерно!!!!

236

еййй Одисейчо

преди 9 години

Одисейчо,сам си признавал тук,че си бил комсомолски секретар--така че не ти отва да лъжеш и мажеш тук.А комунизъм в Русия отдавна няма--той е в кратунката ти.За справка--Във френският парламент има повече комунисти от парламента в Русия...схвана ли комсомолецо?????

235

Колев

преди 9 години

Тези информационни манипулатори "оправиха" българите тук, а сега се юрнаха да "оправят" сънародниците ни в нещастна Украйна. Сетила се Мара да се побара. До сега къде бяхте бе ***?Има ли нормален човек,който да повярва на медии, които са на 100-тно място по свобода на словото?*** мръсни!

234

до одисей

преди 9 години

До Одисей 1---ти ли ще говориш за Ленин---------ти ли...бивши комсомолски секретарю--който се е кланял и клел на тая мумия.....

233

Примка

преди 9 години

Ха така появи се и дъртия *** Одисейчо....Поне кажи едно добро утро, веднага започвате деня с пяна на уста...!!! Ха ха ха ....колко ще бъдат днес центовете....ха ха ха ????

232

Анонимен

преди 9 години

Прозападните медии информираха ли ни обективно за трагедията в Одесса????

231

белчо

преди 9 години

Като гледаш на шиш водка и шепа рубли виждаш пияното си путлеристко бъдеще

230

Анонимен

преди 9 години

Навремето се информирахме ото ББС и от Свободна Европа днес обективна информация се получава от руските медии като РТ или ОРТ или руски сайтове

229

Велчо

преди 9 години

320, като ти гледам драсканицата, то си от тях *** *** *** които са заложили на куц кон, и шоуто предстои ще става много интересно при надбягванията....

228

Канев

преди 9 години

З18, не за "Свободна Европа" която зомбираше целия източен блок.Не зная на колко си години, но имаше такова радио, интересувай се, и май сега се опитват да правят същото в Украйна....но вече го има интернета....!!!!

227

Канев

преди 9 години

Ще се мъчат с поръчение от запада, да зомбират нашите сънародници там, за истинските неща, и за това кой и защо предизвиква това.Те си мислят че я има още желязната завеса, и още го няма интернет....Всички опити ще се окажат на празно, хората виждат какво става, и няма да успеят да ги зомбират...Я карайте направо, защо не им забраните интернет, а им пуснете само вашето радио....!!!!

226

Членска карта №7

преди 9 години

Явно се търси работа на Иво Инджев!А това да се пуснат български кабелни оператори, беше толкова трогателно! Валери Симеонов е решил, България е тясна за простотията, която се носи от СКАТ!

225

ДАаааааааааааааааааа

преди 9 години

Българското радио,ще помага на наши сънародници които живеят там???!!!!!!!??????? Бах и лицемерите имаме във власта....А нетрябваше ли нашият Президент-*** да помогне на етническите българи когато бяха взимани насилствено за мобилизацията в укр.армия???Тогава укр.армия уби 11 човека в Ивано-Франковска област,от тях 4 бяха българи...А нетрябваше ли *** да осъди изгорените хора в Одеса-от тях 2 бяха българи.....Долни лицемери,отвратихте народа вече....подлли малки човечета...................

224

уйо

преди 9 години

Обективните новини по това радио ще ги съобщават Асен Агов, Иво Инджев, Яценюк и Турчинов, сценарист - Дейвид Рокфелер, главен редактор - Джим Кери, помощник оператор - Росен Плевнелиев, Бойко Борисов и други....

223

Анонимен

преди 9 години

Асен Агов ще съобщава новините по това "българско"радио , кой ще го финансира "америка за България" или директно спонсорите и собственици на фондацията -цру

222

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВЛИПСА НА достатъчно войска обезпечаваща фронтовата линия което автоматично прави огромни територии на съприкосновение с противника -,,ничия земя''---------------- Това си го запиши, после да не кажеш, че "хунтата" нападнала първа. Според тебе хунтата няма достатъчно войска дори да се отбранява.

221

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ1500 тона хуманитарна помощ----------------1/3 е гориво за бойната техника, 1/3 джепане. Останалата 1/3 е 500 тона на 3-4 млн население По 250-300 гр на човек. За един месец.

220

$oro$

преди 9 години

Деньги есть , товарищи ?