59

Анонимен

преди 9 години

Вместо религия - час по български народни танци

58

кх

преди 9 години

До АнонименДо Анонимен 69Нищо не съществува до доказване на противното. А на комунизма не съм фен изобщо. Хич не съм ти удобен май, а? И пак повтарям - пиши на български, иначе звучиш нелепо.

57

Анонимен

преди 9 години

До кх ти освен основи на комунизма друго на дали си отварял а след като нямаш и едно доказателство дали има или няма БОГ го караш на СЛЯПА вяра 4е няма разбира се това не отменя факта 4е 90 процента наистина не са я 4ели Библията но какво може да се о4аква от *** закърмени със соц ерес

56

Анонимен

преди 9 години

До ГАДОРЯН ислям зна4и МИР поне в буквален превод а без под4инение няма и ред а когато няма ред няма нищо освен джунгла

55

ГАДОРЯН

преди 9 години

Религиите са най голямото зло и заблуда за човека. Най много избити има заради религиите. А всъщност става дума за подчинение! Исляма даже не го и крие, тъй като самата дума ислям означава Подчинение. И затова е най ужасната религия измисляна някога.

54

кх

преди 9 години

До Анонимен 60"Атеиста е 4овек който сляпо ВЯРВА 4е няма Бог"Айде точно пък вие вярващите не ми говорете кой бил сляп. Вярвате в неща за които няма доказателства, повечето от вас не са отваряли Библията (уж най - важният библейски документ) даже да погледнат в какво точно вярват - аз познавам Библията повече от 90% пишещите тук, а съм атеист. Ама цъкайте минуси, нали само това си можете. И пиши на коректен български, правоверни ми българино!

53

Анонимен

преди 9 години

Проблема в на ща църква го е казал още презвитер Кузма мързел и светско разложение сред духовниците . Мнението му е 4е такива трябва да ги третират наравно с еретиците В БГ практиката е рязане на носа и ушите и прогонване от страната

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 62 атеиста е 4овек който си живее живота преди друг атеист да му наложи неговите норми ПОД напълно реалната заплаха от мъки в този Живот

51

вековен опит

преди 9 години

Там кадето ги няма оковите на вярата се настанява хауса на идеологийте а това не е довело до нищо добро

50

Анонимен

преди 9 години

До 60:Атеиста е човек, на който си живее живота и спазва общочовешки морални ценности, без да се затормозява с глупавата концепция за "бог", която разчита на това хората да са добри насила (под заплахата че ги чакат вечни мъки).

49

Анонимен

преди 9 години

До ии тангра го няма никаде в хрониките нито в наши надписи да не говорим 4е не е открито нито едно капище на тангризам в БГ

48

Анонимен

преди 9 години

Атеиста е 4овек който сляпо ВЯРВА 4е няма Бог

47

ии

преди 9 години

Никакви такива!!!Който иска в свободното си време.Ако почнем така то Тангра е нашия български бог и следва да изгорим ромейския.

46

Анонимен

преди 9 години

Важно е да се подчертае че въпреки че говорят за "изучаване на религия в училище", начинът по който го описват че ще се случва показва че става дума за ПРОПОВЯДВАНЕ на религия в училище.А една светска институция като училището категорично не е мястото за промиване на мозъци и набиване на религиозни догми и предразсъдъци.Изучаването на религия само ще внесе още по-голямо разделение в обществото - още от деца ще почнем да се делим и по религиозен признак.

45

Анонимен

преди 9 години

Наука и просвета - това е пътят по който трябва да вървим. Започнем ли да се уповаваме на измислени антинаучни религиозни догми (и откровени глупости) - пиши ни изгубена кауза."Нравствеността" и моралът нямат нищо общо с религията - религията ни учи единствено на предразсъдъци и догми.

44

войнствен атеист

преди 9 години

България е светска държава. Като такава, място за религия в ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА НЯМА. Да си правят частни, ако толкова много искат! Това поповете никога няма да направят, защото изисква труд и пари от ТЯХНА страна. Къде по-лесно е държавата да им свърши цялата работа.Ако наистина бяхте загрижени за морала на масите, може би щяхте да си изградите сайт и да качвате писанията на светите отци, преведени на български там безплатно.

43

Анонимен

преди 9 години

Вместо наука и прогрес, попщината ни връща във времената на средновековното мракобесие, разделеиние и регрес. РелиГИите разделят хората, а не ги обединяват. Всеки си вярва в своята си религии и е готов дори на война за да докаже, че тя е истинската.Но като се има предвид колко набожен е възпитаникът на Симеоново, човек ще си помисли че там са изучавали и Божието слово.Няма толкова абсурдна страна като България. Умишлено не написх Държава, защото е просто една Територия ... тъжно, но факт !

42

Анонимен

преди 9 години

ИМА ДВА ВИДДА ХОРА - ЕДНИТЕ СА ПРОИЗЛЕЗЛИ ОТ МАЙМУНИТЕ, ДРУГИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ КАЛ.

41

Анонимен

преди 9 години

От синода искат да прпиемем исляма.

40

до 44

преди 9 години

Викаш срам и позор, че не вярваме на брътвежите на едно неграмотно племе от пустинята, на което и най-ниските слоеве на египетското и вавилонското общество са се присмивали, че е тъпо и просто, че не може да пише, да чете, да смята, че мисли земята за плоска, че не разбира от астрономия и геометрия... ХАХА Е, аз се гордея, че съм срам за православието, в такъв случай! :P