11

Христо Нанев

преди 9 години

Ами геноцида в Израел, що не го признаят държавите от света? Хиляди цивилни Палестински граждани бяха убити без да им мигне окото на евреите, хиляди деца останаха без майки и бащи в ръцете на съдбата под въпрос какво ще се случи с тях и дали ще има кои да подаде рака на тези невинни деца, те с какво са виновни та това им причиниха Евреите расисти ? Много родители майки и бащи останаха без най любимите си хора деца, баба, дядо и т.н Все още страдат от това големите щети нанесли евреите на тях.

10

Александър Кадиев

преди 9 години

Ние не съдихме Тодор Живков за Геноцида Възродителен Процес преди 25 години те тръгнали под теле вол да търсят преди 100 години.

9

Иван Абаджиев

преди 9 години

Никакво клане! През 1-вата световна надъхани от рьша арменците нападат села и градове в източна Турция възползвайки от това че армията е на запад. Именно те извършват клане на жени и деца, след това Турската армия идва и гони окупатора.

8

агата

преди 9 години

Другарю Путин недей да гледаш само от едната страна,гледай също и от нашата.Разбирам те не искаш защото и на вас ще ви излязат кирливите ризи.Ако хората научат истинската история как тогава Русия насъсквала народите един на друг заради имперски интереси може би ще се променят много неща.Не си мислете че сте много велики като сте извадили нож на умрял човек и то със съседи за да победите фалиралата Османска държава в битката на Балканите.Когато арменците признаят за своите злини и ние ще си призн

7

раяев

преди 9 години

КОЙ НИ ПИТА НАС РАИТЕ КОЕ Е ГЕНОЦИД И КОЕ НЕ,НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ОТ ЕБ.......ТА СТРАНА.ИМАЛИ СМЕ ВИНАГИ ГОСПОДАРИ И ЧОРБАДЖИИ И ВИНАГИ СМЕ СЪОБРАЗЯВАЛИ С ТЯХНОТО МНЕНИЕ.ДОБРЕ,ЧЕ ДОЙДЕ ТАЗИ СКАПАНА ДЕМОКРАЦИЯ ЗА ДА РАЗБЕРА КАКВИ *** СМЕ,НЯМАМЕ МНЕНИЕ ЗА ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ С МИЛИОНИ ЗАГИНАЛИ.КАКВО СЪЧУСТВИЕ ЧАКАМЕ ОТ ДРУГИТЕ.ТУРСКИТЕ ГОСПОДАРИ ОЩЕ НЯМАТ ТУРСКИ ПОТОК И ГО ИЗПОЛЗУВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ,А НИЕ 50 ГОДИНИ ИМ ПРОДАВАМЕ ТОК И МИНАВАТ ПРЕЗ ГРАНИЦИТЕ НИ ЗА ЕВРОПА,А ДЕ ИМА ЛИ КОЙ.

6

:-)

преди 9 години

Всеки народ е извършвал геноцид и е бил жертва на геноцид. Обаче едни ги признават за жертви, а други за извършители. Българите, за да бъдат слуги на много господари са само извършители (за жалост).

5

Ян Бибиян

преди 9 години

Геноцид не е имало. Имало е война. На балканите е била същата касапница бе изключение за народи. А точно арменците все гледат да са с привилегия .Да сте видели арменец с лупата?Мързеливи са и тарикати ..всички са в изкуството и банкери.Целия театър е да измъкнат пари от турците. А на тях не им сменяха имената по време на ВП...и отгоре на всичко ще скандират: Българи -***!

4

парасян

преди 9 години

Мъдро постъпва Обама като не го признава геноцида. Иначе така ще се развихри световната политика че не ми се мисли даже.....

3

дo: 5

преди 9 години

По този въпросе обърни към ИДИЛ в Сирия те са компетентни като участници цели 400 години в Османската Армия по време на Османско , там ще получеш отговор

2

zeus

преди 9 години

А нашите народни избраници в парламента с процесуални врътки махнаха обсъждането на геноцида от дневния ред, БОСТАН в действие.

1

Анонимен

преди 9 години

Ние не съдихме Тодор Живков за Геноцида Възродителен Процес преди 25 години те тръгнали под теле вол да търсят преди 100 години