38

До 77

преди 9 години

До Вежди ПътникаЕ, да бе...то ако трябва да излизаме за всичко на площадите.И защо ти като си толкова отворен, казваш, младите и умните да излизат?Ти ще излезеш ли? Не мисля.Когато самия ти си кибик и само наблюдаваш отстрани, нямаш право да коментираш.

37

111

преди 9 години

Как хора , които нямат култура ще спасяват КУЛТУРАТА ?

36

Истината е една

преди 9 години

Вежди и Тиквата са свикнали да минават тънко и да доят раята, затова са толкова учудени, че някой има претенции и иска да му се плати за труда му. Честен труд, не рекет, не пари от "охранителни" фирми и не пари от Мултигруп, откраднати от народа. Такива като Вежди се мислят за нещо специално, а са просто едни компаньонки на повикване. Вчера клиент беше Илия Павлов, днес е Боко, утре друга мутра и така - цял живот.

35

ББ

преди 9 години

Като скулптор може и да е добър, но иначе е истински *** И ПИЧНИЦА!

34

анонимен

преди 9 години

Абе не искам да омаловажавам ролята на Вежди Рашидов но си мисля колко пъти той е работил даром за държавата... Защо той не го направи той пък тогава да съди хората че ни ескали. Ама то със работене даром не се натрупват 2 мил.в банка. Всъщност може би там е истината той се грижи тези хора да не изпитат неговата загуба и мъка. Браво Вежди Хвала!!!

33

До 76

преди 9 години

До ВасилевПрав си като цяло, но ако е частен хора, да не мрънкат.Те, обаче са към мин.на културата и то като министерство използва хора пред света за собствена реклама и за представяне на държавата ни.Като такива, хористите имат право да имат претенции.

32

Вежди Пътника

преди 9 години

Веждито трябва да си ходи, но няма да си отиде сам, а Тиквич не може да го махне, защото му е единствен турчин в правителството. Интересно става ! Да видим сега къде са "умните и красивите"? Дали ще излязат да протестират или ще затвърдят мнението ми, че го правят само срещу 50 лева надница.

31

До 88

преди 9 години

До Некъф Ужъс Некъф АтАко като скулптур го е казал, да се засрами и извини.Но, когато го казва като министър на културата, едно засвамване не е достатъчно, а трябва оставка.

30

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ СССР!Искаме другаря Сталин да бъде съживен защото другаря Путин не е другаря Сталин.

29

Анонимен

преди 9 години

Стотинка няма да стигне, мултакът е свикнал на милиони. Като тези 2,5 млн, които сложи в КТБ за голямата лихва и после орева цяла България че му била виновна

28

РБ

преди 9 години

Махленска държава,нищо сериозно няма в нея!

27

Анонимен

преди 9 години

Напусналите хора "Йоан Кукузел" певци са "изпушили", така диригентът Димитър Димитров описа по "Нова телевизия" случая. Той не скри, че се работи в мизерни условия, но допълни, че човек, който представя страната си, трябва да превъзмогне тези проблеми и да сдържа нервите си.

26

Айде баста

преди 9 години

Първата опорна точка: Вежди е мултак! Бил ***, турчин, пияница, ударил полицай! ЧУХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, РАЗБРАХМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Само че и видяхме един куп културни, тихо мъцащи министри на културата, които не направиха АБСОЛЮТНО НИЩО!!! Българското нищожество не се дразни от другите ***. То се дразни от ярките личности, работещи и можещи! Вежди е рязък и невъздържан, но е брилянтен творец, за голема мъка на посредствеността, ВИСОКО ПЛАТЕН, за още по-голяма мъка! Не е необходимо да го знаят червените канчета по кръчмите. Знае го каймака на световната култура!

25

Мими

преди 9 години

Аз искам да протестирам срещу протестна мрежа! Да се организираме и да дадеме пари на тия злобни човечета, за да се успокоят ! Сутринта гледах една ухилена монголоидна госпожа с каква настървеност плюеше Рашидов! Изложбата в Парижкия Лувър беше формулирана от нея като проста пиар акция на правителството! От жената лъхаше простотия, злоба и поквара! Не ги давайте в началото на хубавия ден по телевизиите!

24

2 РАКИИ

преди 9 години

от мен за "големия" пияница, пардон склуптор, дето парите му са основно от откупки с държавни пари

23

още един клоун от...

преди 9 години

До Гошо...Тъпото5 милиона стотинки... не е ли множко ?

22

Анонимен

преди 9 години

МОЛЯ-АРХОНТ слави бинев-човекът пари е давал!Но мисля че има по добра кандидатура-др.БОЛЕН СИДЕРОВ,той е богослов и ще пее на руски,на руския другари езикът на матушка Русия....

21

Анонимен

преди 9 години

ЗА ХОРИСТ на КУКУЗЕЛ ДРУГАРКАТА мая Матросова-тя може всчико с лайномета.

20

Анонимен

преди 9 години

Защо му събират пари па на тоя алкаш и пушач, кой къде ще е пее и няма да пее всеки си решава сам, а тоя да даде сам на себе си 50 лв за да не се прави на министър ***.

19

ЧалгаWithMe

преди 9 години

Слави Бинев - диригент на хор "Йоан Кукузел".