58

Анонимен

преди 9 години

До славянинКогато примитив със сурат на неандерталецами не е толкова красив човека както скрития под масата сидераст.

57

Валентина

преди 9 години

Типично по нашенски отново сме свидетели на антибългарска политика от българи. Към радетелите на протеста се обръщам със следния въпрос: Кое всъщност е по-съществено за развитието на един артист размерът на хонорара за концерта или самото достояние до катедралата Нотр дам в Париж? Има ли цена изобщо поставянето на български музейни експонати в най-посещавания музей в света и защо в медийното пространство не спира да се лансира само отрицателното?

56

Ben

преди 9 години

Всички знаем кой е Рашидов! Двамата неизвестни певци са роднини (кумове). Не бива да им се обръща такова голямо внимание в медиите. Според мен това е политическа гавра с един достоен министър.

55

Анонимен

преди 9 години

Довечера на протеста ще видим познатото, червено сборище - Петното, оня с червения потник и убавицата с пъпките :) Гражданското общество на Орехарски и Мая, съставено основно от ***-кутевисти!

54

четящ

преди 9 години

Прочетете статията във в-к "Стършел"-кратко,ясно,точно.Браво на журналистите от този в-к.Лошото е,че в д-вата ни се размиха всякакви критерии,няма ясна политика в нито една област.Веждю следва своя патрон-ББ.Поведението му е просташко-нали е калтак.Протестна мрежа не заслужава подкрепа,защото има двойни стандарти.Орешарски изтегли 1 млрд.-протестрмутрата-16 млрд.-няма протест.Докато няма ясни критерии,простащината в д-вата ще продължава да се шири.

53

Stan

преди 9 години

А за журналистите по 1000лв/евро на калпак!!! За веждито е важно да се лъска имиджа на правителството в България а не на българската култура пред света.. Такава е равносметката

52

гражданин

преди 9 години

Протестна мрежа къде беше,когато се състави правителството?Да не би Веждито да се е променил?Истината е,че всеки труд трябва да бъде правилно оценен-никой няма да узнае за комисионните,които той и Божидарчо са взели.Но иначе за другите-да бъдат патриоти и да работят без пари.Защо тогава получават премии за работата,която трябва да свършат чиновниците в министерството?Защо за участие в комисия депутатите получават допълнително пари?Веждю е мутрата в к-рата,ББ-мутра в политиката и др.

51

певец

преди 9 години

До АнонименТам е работата-не взимат заплати. Години наред пеят в ползу роду и ако отидат някъде се надяват да им платят. Хористите работят и на други места- това е доброволно ,без заплати -за да отидат на това турне те не работят на постоянните си места-точно това каза вторият който напусна хора- че за да отиде на концерта за който не е взел пари е платил на заместник на постоянното му работни място да го замести. Малко останаха тези които работят без пари.

50

Анонимен

преди 9 години

До ?!?Кое е българско бе ВЕЖДИ РАШИДОВ, ли е българско. Не съм от БСП, защото са почти същите като ГЕРБ, с разликата че са по умни.

49

?!?

преди 9 години

С тази пошла историика много червен *** се занимава. Явно пак си мислят, че като очернят всичко българско ще ми станат интересни. Кедето има много шум, да хвърлим кал. Ей това им е логиката!

48

Бай Кольо

преди 9 години

Айде стига лаяхте по Веждичката , понеже човека направи немислимото като направи в Лувъра тази изложба , сега заради едни алчни хористи цяла кампания като за "КОЙ" му се спретва . От Позитано и Врабча само чакат нещо малко за да започнат с изливане на помията и омаловажаването на нещо наистина добро . Опорните точки са ясни и в стил "хората не ядат асфалт" , аман от червени *** !

47

Анонимен

преди 9 години

ХАЙДЕ ЦЕЛИЯТ ХОР С ВОДЕЩ МИНИСТЪР РАШИДОВ НА НИВАТА ДА ИЗНАСЯТЕ КОНЦЕРТ ТА ДА ВИДИТЕ КАК СЕ ИЗКАРВАТ СТОТИНКИТЕ. И ТОГАВА ЩЕ ВИ СИ ОЦЕНИ ТРУДА !

46

ако може

преди 9 години

Аз пари нямам, но се включвам с шише домашна, двоен препек.

45

Мнение

преди 9 години

Творецът Рашидов като частно лице има право да се държи както си иска (в рамките на закона), да се напива до откат, да пуши на провала и да има собствено отношение към останалите творци. Министърът Рашидов е публична личност и проводник на държавната политика. Това предполага уважение към всички културни творци и към обществото като цяло, както и съответно поведение, което изключва арогантността, простащината и високомерието.Самият Рашидов не е натрупал милионите си от незаплащане на труда му.

44

Kolqak

преди 9 години

До МимиСигурен съм че ти си Мими колкото аз съм Цветан. Това първо. Второ на мен ми приличаш на Гочоолу или Дочоолу. Трето експозицията в Лувъра бе представена като проста пиар акция, защото беше представена от прости хора, за това не е виновна го-жата по телевизията. И нека цитирам Алеко "- Да живее почитаемото правителство, ураа! - извика с тънък глас Данковото внуче." Точно на него ми приличаш! Платена мажоретка.

43

ВВ

преди 9 години

За какво точно е тази подписка...за това че един министър (и единствено той) ви говори истината в очите. ХАХАХА...събирайте се

42

Човекът със шлифера

преди 9 години

Не знам що мрънкате?!Какъвто електората, такъв и министърът - културист!!!Така че...

41

Kolqak

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАА ти *** Странджа си високо ниво чалгар а? Тия дето защитавате Бай *** сте ми ясни анонимни Бочоолу, Гочоолу и Дочоолу. И викате така": Да живее почитаемото правителство, ураа! - извика с тънък глас Данковото внуче.- Ура... ра... раааа! - изрева стоустата страшна тълпа." Ето това сте вие!

40

художника

преди 9 години

До Айде бастаБраво Баста, какво повече да кажа, освен да припомня за пословицата с Ада и българския казан....P.S. - А може би някои хора искат да се видят по телевизията, та белким и те станат известни... за един ден !!!

39

Анонимен

преди 9 години

Вън Мултаците от културния живот на страната. Вън. Вън. Вън...