16

Анонимен

преди 9 години

Снощи бях потресена от излъченото в " Паралакс" . Това не е ли продажно правителство и държава, която заради парите от този нещастен наем за залата в Парламента ни продаде на Турция. Този секретар на Народното събрание е за линч! Имам предложение:сега в навечерието на 6-ти Май да наема залата , като обявявам, че ще докарам цяло стадо с овци и кочове да заблеят в чест на празника и да покажат символично, какво и кой населява тази държава и нейните управляващи!!! ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ЩЕ Е ПО-СТОЙНОСТНО ОТ ТОВА, КОЕТО НИ ПОДНЕСОХА ДЕРВИШИТЕ!!

15

Анонимен

преди 9 години

Този Дасикане Ром горе на снимката цели Етническа война в мирно време

14

Коста

преди 9 години

Прави са от мюфтийството, свирят им на парламента и на парламентистите да се сетят, кой юрка парада де факто. Който пее зло не мисли, подсетиха ги - признаване на арменския геноцид - НЕ, агитация на майчин език - ДА, прецакване на българските тираджии-ДА, поощряване на турските тираджии - ДА. Аферим на концертмайсторите и да не забравим и родните ни ***.

13

:-)

преди 9 години

ДПС определено "помага" за повишаването на рейтинга на НС. Сега на принципа за реципрочност колегите от турция да съдействат на БПЦ да организира концерт в турския парламент. Ако БПЦ не може да го финансира, дарения за финансирането му ще се намерят със сигурност.

12

кроманьонец

преди 9 години

едно време плюехте атака сега ПФ. изхитрихте се вие турците. почнахте на кирилица да пишете за да ви се вържат хората. но всеки защитаващ исляма и същевременно плюещ православието сам се издава какъв е. потенциален терорист!

11

Безименен

преди 9 години

Виж ако свириха руснаци щеше да получи ерекция!

10

-10

преди 9 години

Когато си ***, когато си ксенофоб, когато си с две гънки в мозъка единственото което можеш да правиш е да измисляш ограничения. Няма как да се сетиш ти да създадеш нещо градивно. Като ти е проблем концерта запретни ръкави и направи ти "български-православен", само че те мързи и не го можеш.

9

-10

преди 9 години

Много комплекси, много нещо! Защо ако свирят англичани, французи, немци и т.н. не е проблем, а като свирят турци е скандал?!?!?!-----------Защото българите след 45 години руско робство станаха ксенофоби!

8

-10

преди 9 години

Поговорката "Не е важна на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле" е измислено заради *** като този на снимката. Значи не е проблем, че никой от Православната ни църква не се е сетил да направи някакъв концерт, а това, че Мюфтийството е направило. Като си *** и мързелив българин, трябвали цялата държава да те чака на теб да ти щукне нещо за да го направи!!!!

7

отговор на въпроса

преди 9 години

Никой не иска до отговори на въпроса: Кои са Дасикане Рома-християни в България и от къде са дошли в България?

6

Анонимен

преди 9 години

Паричен фонд бере дини от БОСТАН-а и се коалира с Касим Дал, а сега реве.Защо?!

5

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

Ми че то това Народно събрание ли е ,това си е чиста проба един"турлю гювеч", в който някой като тоя предател избиват комплекси за малоценност.Като е много ербап защо не забрани новините на турски по БНТ,или пък турските филми.То бива "патриотизъм" бива ,ама не с "душата на народа".

4

akud

преди 9 години

само дпс те ограбват данъците на Българите

3

интересно

преди 9 години

Много комплекси, много нещо! Защо ако свирят англичани, французи, немци и т.н. не е проблем, а като свирят турци е скандал?!?!?!

2

художника

преди 9 години

Тука вече се преекспонират нещата. Какво лошо има в някакъв концерт, бил той и на турски? Що бъркате културата с политиката?Да сезираме Валери Симеонов и за Турските сериали по телевизията. Да направи и там промени.Против съм за агитацията на Турски език, но тук вече прекаляват.

1

Бай Иван

преди 9 години

Да не се окаже Патриотичен фронт бъдещ коалиционен партньор на ДПС? И Атака проведе кампания против ДПС, но видяхте всички какво се случи и как Волен стана златен пръст на коалицията БСП и ДПС, която издържа една година.