10

Аз

преди 9 години

До RIMLQNINКакво си се надъхал бе, куче ум/ряло? Ела да ти смачкам циг/нската муцуна,***! Такива като тебе,много,ама бързо приключват курса..

9

Анонимен

преди 9 години

I LIONEL MESI I STOICKOV NE SA HODILI NA UCILISHTE,NO SA MILIONERI.MINISTAR GORANOV E HODIL NA UCILISHTE, A SEGA UBIVA BEDNITE .

8

Чекист

преди 9 години

Още 2-3 реформи и по-зле ще стане....

7

Анонимен

преди 9 години

още малко демокрация и европейски ценности и България изчезва завинаги... Слепите прогледнаха, само тъпите НЕ.

6

anonimen

преди 9 години

o6te ot mutrensko vreme obrazovanieto stana bezmisleno,6toto ne varvi 6efa da nqma nikvo a rabotnika s 2 vis6e

5

Анонимен

преди 9 години

Само говяда останаха в гетото.

4

Анонимен

преди 9 години

Поне 30/40% от вишистите ни са неграмотни и не могат да извършват елементарни аритметични действия. Няма смисъл само да се подаряват дипломи на *** каквато е тенденцията в цял свят, по-добре да отпадат.

3

бай иван

преди 9 години

Но като процент на завършили средно и след това записали вишу сме на 1-во место.63 хил. абитуриенти, 40 хил. кандидат студенти, 80хил. свободни места в университетите.

2

ФАШИСТ

преди 9 години

тези отпадналите от образование да изкарат курс в "Магнаурската школа " и да се кандидатират за дупедати

1

НямаКаквоДаСеЧудим

преди 9 години

на процента на отпадналите - това е част от техните етнически "културни" традиции. В сравнение с нас,по-висок процент на отпадналите ученици има в онези държави, в които ромското малцинство е значително по численост.Озадачи ме друго.От Европа ни бяха направили забележка относно нелогично големия брой висши училища - 53.Казаха ни, че е нормално да са такъв брой, че на 1 милион човека да се пада 1 университет - така било в нормалните държави.Сега обаче се оказва, че висшистите ни са недостатъчно